אומרים שהיבואן שלהם מאוד בסדר יחסית לממוצע בארץ.
אתה יכול לפנות למוסך "הפודיום" בחולון, הם סוכנות של ק.ט.מ. אני בטוח שתקבל שם שירות טוב - במעמד הקניה ואחריו.
בתקופה האחרונה נתקלתי בכמה סיפורי זוועה כולל פה בפורום על שרות מאוד לקוי ואפילו התחמכות מאחריות של יבואונים מסוימים על כלים.
אני רוצה לקנות KTM חדש, ספציפית RC 390 2017 והאמינות של היבואן היא פאקטור משמעותי עבורי.
אשמח לשמוע חוות דעת לטובה ולרעה מהתנסויות עם יבואן KTM בארץ.
אומרים שהיבואן שלהם מאוד בסדר יחסית לממוצע בארץ.
אתה יכול לפנות למוסך "הפודיום" בחולון, הם סוכנות של ק.ט.מ. אני בטוח שתקבל שם שירות טוב - במעמד הקניה ואחריו.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
קטמ ישראל טובים ברמת השירות גם אחרי הקניה, ומחזיקים מלאי חלפים ענק. עם קטמ מודרני סיכוי נמוך מאוד שתתקע עם חלק שאין בארץ וצריך להזמין.
נערך לאחרונה על ידי Shasha127; 20-02-2017 בשעה 15:31.
אם אתה מאזור ירושלים יש את מוסך מומנט מורשה KTM תקבל שם שירות טוב ומוסך ברמה של בית חולים מודרני (מקצועי נקי ומסודר).
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
יש לי ניסיון עם דל"ב, מאיר, מטרו ואבניר. כולם למעט אבניר, לאורך שנים. בעיני דל"ב ומוסך אופרוד (מורשה דל"ב) איתו אני עובד למעלה מעשר שנים הם שתי רמות מעל האחרים. השיפור הגדול בדל"ב הגיע במידה רבה בזכותו של כרובי (תומר ברעם), שהיום מנהל את תחום אופנועי הכביש של אבניר, כך שיש תקווה לאבניר. עד כמה שאני יודע תחום השטח באבניר גם בידיים טובות, למרות שלי אישית הייתה חוויה קצת מאכזבת עם המוסך שלהם.
אני מטפל בפודיום. מרוצה מאוד
מטפל במי מוטו נתניה - מורשה של KTM, יש לי דיוק 390 2016
מרוצה
שירות יוצא מן הכלל אם זה בסוכנות הראשית בתל אביב ואם זה במוסך שאני מטפל בו באופנוע שלי בתותח אופנועים בחיפה.
עד כה חוץ מתמחור לא הגיוני בעליל של חלקי Power Parts אין לי שום תלונות (חלק שהזמנתי מאינטרנט לפי מק"ט של KTM ב105 דולר, כ-400 ש"ח, דרשו עליו בארץ באיזור ה-1400 ש"ח).
מעבר לכך, שירות מצויין גם לאחר המכירה.