שאני הייתי בקולומביה לא מצאתי ציוד מחברה מוכרת במחיר טוב. מה שאני עשיתי (לא יודע אם רלוונטי כלפיך אבל בכל זאת) זה להאריך את הקונקשן באירופה במקום כמה שעות לכמה ימים ושם כבר אין בעיה למצוא מה שאתה מחפש...
אני טס בקרוב לארה"ב וקולומביה (פלורידה, בוגטה, קרטחנה, עוד איזה חור וניויורק) ואני מתעתד לחזור עם קצת ציוד.
קסדה די ברור לי שאתחדש בשואי ניאוטק או אם יצא דגם חדש שלה אז כמובן שנלך עליו.
השאלה שלי אליכם היא:
אני רוכב עם מגף ספורט טורינג של XPD (מבית ספידי) שעושה עבודה טובה בחורף ואני רוצה לרכוש מגף מאוורר רצוי ספורט תיור ולא ספורטיבי נטו.
אשמח לקבל המלצות כאשר אחת הדרישות המרכזיות הן אוורור ואם מישהו מכיר חנות ספציפית אז כמובן אשמח לדעת.
רב תודות
LOKI
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
שאני הייתי בקולומביה לא מצאתי ציוד מחברה מוכרת במחיר טוב. מה שאני עשיתי (לא יודע אם רלוונטי כלפיך אבל בכל זאת) זה להאריך את הקונקשן באירופה במקום כמה שעות לכמה ימים ושם כבר אין בעיה למצוא מה שאתה מחפש...
Alpinestar ROAM-2 AIR
מגף גבוהה מאורר עם מיגון סביר
רכבתי איתם את החצי האחרון של הקיץ והם עושים את העבודה.
תודה
אני אבדוק
כפיר אני יוצא לחו"ל עם המנכ"לית יורשי העצר ולכולם יש דרישות הגדול אפילו התחיל לדבר איתי על דברים מוזרים כמו מיני בייק ורשיון אופנוע בגיל 16 (הנער רק עלה למצוות וטרם עשה אותן) כך שעצירת ביניים לוגיסטית לא תסתדר.
שאיג אני אכנס לאתר תודה.
TREK תודה אני אבדוק
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
התענייתי דווקא בדגם קיץ אבל אמרת שרק מדדת אותו ולכן אני מניח שאין לך ניסיון איתו