אז בקרוב אתחדש באופנוע ראשון(קניתי כמעט הכל חוץ מאופנוע ) ועכשיו הגיע חלק קריטי שאותו אני צריך לפני האופנוע וזה ציוד הגנה מפני גניבות.
האופנוע כנראה יהיה משהו בין 300 ל500 סמ"ק(אוסיף פוסט התלבטות בהמשך).

אני מחפש מוצרים טובים אבל לאו דווקא הכי יקרים בשוק ואתחיל באילו אמצעי הגנהאני מכיר:
1. מנעול דיסק לגלגל הקידמי - השאלה איזה? האם יש חברות/דגמים מומלצים או סתם משהו סטנדרטי? האם כזה עם חיישן או בלי?
2. (שרשרת(ומנעול) לגלגל האחורי - ראיתי שהעסק הזה עולה לא מעט השאלה האם יש שרשראות/מנעולים מומלצים ומאיזה פלדה? ומי היצרנים המובילים(שמעתי על Abus ועל kryptonite? אולי כדאי לי לקנות סתם כמה שרשראות פלדה 24 או 18 ולהשאיר אחת בחניה בבית ואחת בעבודה(ואולי עוד כמה למקומות שאני מגיע אליהם מידי פעם כגון משפחה וכדומה, ואני גם מניח שלסחוב שרשרת כזאת זה לא הכי בריא לי או לאופנוע)? או אולי בכלל לקנות אחת ממש טובה לבית ועוד כמה פשוטות למקומות האחרים? וכמובן אילו חברות/דגמים/גודל? מה אתם ממליצים פה?
3. כיסוי לאופנוע - אני דווקא רוצה אחד כזה לחנייה בבית גם מטעמי מפגעי הטבע וגם מטעמי תוספת כלשהי להגנה מפני גניבה. יש המלצות על חברות? ראיתי המלצות על ברוש.
4. אזעקה... אוי אזעקה... טוב אז על זה אני אפתח פוסט בנפרד לאחר שאני אמשיך את המחקר בנושא הזה כי הבנתי שיש הרבה אפשרויות(למשל ראיתי שיש כל מיני סוגים כגון ביפר, אס אם אס, רעש/צפצוף, מערכות איתור שכוללות כמובן ג'י פי אס כגון הזעקה האחרונה, סנטינל שמחובר למוקד סקיילוק ועוד)

מי שיכול לעזור בחלק משאלות או בכולן אני מאוד אשמח ומאמין שזה יעזור גם לבאים אחרי שירצו לדעת איך למגן את האופנוע החדש שלהם.
תודה מראש

*** אציין שניסיתי לעשות כל מיני חיפושים בפורום, למשל למילה שרשרת או מנועל וכדומה אבל החיפוש לא כזה יעיל והוא מביא מלא תוצאות לא קשורות