כיסוי עם לולאות על מנת להעביר שרשרת בתוכו לא יוצר סירבול גדול מאוד כל פעם שמכסים ומורידים? בכל מקרה יש לך המלצה על דגם ספציפי של כיסוי?
כמו כן לגבי שרשרת אני לא מתכוון לסחוב איתי, פשוט חשבתי לקנות כמה ולשים בבית(את השרשרת הטובה יותר) ולשים גם בעבודה ונגיד בבית של ההורים השאלה איזה שרשרת? ואיזה מנועל? כנל איזה מנעול דיסק? יש לך המלצות על חברות/דגמים מסויימים? כמו כן אתה יכול גם לשלוח בבקשה לינק למנעול חוליות? ואיפה אתה שם אותו אם לפי מה שאמרת אתה לא משתמש בשרשרת אלא רק במנעול דיסק?
1. אתה יכול להעלות קישור למנעול מומלץ ואחד למנעול לא מומלץ(שמתאים למה שתיארת וכך אבין יותר טוב מה ההבדל) כי אני לא מבין בזה ולא אדע לזהות ממה הוא בדיוק עשוי(אלא אם כמובן יהיה כתוב על המוצר וזה יהיה אמין ואני גם לא הבנתי מה זה אומר שהמנעול עצמו אינו מפתח רגיל שניתן לקדוח די בקלות(אשמח לתמונה או קישור לתמונה כדי שאבין את ההבדלים).
2. אני אכן מבין שהמנעול דיסק, כיסוי ושרשרת לא באמת ימנעו מגנב שממש רוצה את האופנוע לגנוב אותו אבל כן זה יכול אולי להשפיע עליו לנסות לגנוב משהו אחר או אפילו דווקא בגלל שיתעקב לפתוח את כל ההגנות אז בדיוק מישהו יבוא או שאקבל איזו שהיא התראה או משהו כזה.
3. לפי מה שאתה אומר אז מומלץ לי לעשות ביטוח מקיף(כולל צד ג' ותאונות) וזהו? או שברגע שעושים ביטוח מקיף אז הם מוכנים לעשות זאת רק בתנאי שיש לך מערכת איתור ועוד כל מיני הגנות? אדשמח להסבר קצר.
1. ערך האופנוע יהיה כ35K ואני מעוניין להגן עליו ככל האפשר אבל עדיין עם עלות מול תועלת ולא להשתגע ולעשות את כל הביטוחים וכל אמצעי ההגנה(בכל זאת אופנוע כנראה יד 2 ולא חדש ולא מהיקרים) אני גם לא ממש יודע את כל מחירי הביטוחים וסוגיהם וגם לא סגור במאה אחוז על מחירי מערכות האיתור והאם זה מחיר חד פעמי או כל חודש או גם וגם(כנראה תלוי במערכת) אשמח לקצת הכוונה ומידע.
2. אני ממש לא מבין בביטוחים אבל חשבתי שמקיף זה רק לגניבה, מה זה בדיוק "חצי מקיף"(לא כל כך הבנתי למה אתה מתכוון)?
מה תכלס ההבדל בין אזעקת ביפר ליתר הדברים ומה יתרונותיה וחסרונותיה?
אשמח כמובן לעוד המלצות ודעות.
תודה רבה

ציטוט ההודעה בתגובה