סע דרך פסגת זאב ונווה יעקב. מול הבסיס של פיקוד מרכז יש תחנת משטרה "שפט" תחנה את האופנוע בכניסה לתחנה תחת מצלמות האבטחה ופשוט תחצה את הכביש לבסיס.
שלום לכם. יש לי שבוע לבלות בפיקוד מרכז...אני אצטרך להגיע כל יום בבוקר ולשהות שם עד הערב, לא בטוח שיתנו לי להכניס את האופנוע. ולא אוכל לגשת לבדוק במהלך היום.
עד כמה זה סיכון לגניבה/תקלות? בלי סטיגמות וכו'. אני פשוט לא יודע כמה סיכון זה להשאיר אותו מחוץ לשער. לא הייתי שם שנים. וגם לא יודע אם כדאי (ואיך עדיף) להגיע לשם במסלול בטוח לא דרך שועפט/בית חנינא וכו'...
אשמח לעצות עדכניות.
תודה
סע דרך פסגת זאב ונווה יעקב. מול הבסיס של פיקוד מרכז יש תחנת משטרה "שפט" תחנה את האופנוע בכניסה לתחנה תחת מצלמות האבטחה ופשוט תחצה את הכביש לבסיס.
תודה...זה עוזר. קצת..אני מניח. לסמוך על משטרת ישראל...עוד יתקעו לי שם דו"ח...![]()
אני שם אחת לרבעון ושירתתי שם 3 שנים הכניסה היום השתנתה ורכבים נכנסים משער שועפט.
החניה נפרדת מהשכונה ויש ש.ג עד שעות הערב לאחר מכן הם נכנסים לבוטקה אבל עד הערב אם תחנה בצד כמו שכולם עושים תחשוש פחות לשלומו של הכלי.
מה שכן שים לב לסימוני אדום לבן אוהבים להדביק מדבקות שיתנו לך תעסוקה לשעה שעתיים (אולי גם על דו"ג)