לדרמן?
כותרת*
יש המלצות?
לדרמן?
מתחת למושב של איזה אופנוע, כמה מקום יש?
לצורך העניין, בCBR הישן שלי היה לי תמיד מתחת למושב: אזעקה, פאסט, סט כלים, אפוד זוהר, מנעול דיסק+ נשאר מקום ל2 בקבוקי חצי ליטר של בירה. בזה שהיה אחרי זה לא נכנסה אזעקה.
לא אמרתי לדרמן. יש סט כזה (הרבה יותר מלא מן הסתם), עם לדרמן, כל מני סוגי מברגים, בוקסות, אלנים למיניהם, בפנים גם סכין יפנית, מפתח שוודי קטן, אפוקסי פלסטלינה, איזולירבנד, ועוד שטויות. לא גדול, אבל מכיל כל מה שצריך. הציל אותי (ולא רק אותי) לא פעם.
קיבלתי מתנה בעבודה. אבל ראיתי סטים דומים נמכרים בחנויות ציוד, שווה לבדוק בגוגל.
ברור...מפתח פתוח היה המתאים מכולם.
אבל.. בשטח, במקרה הצורך... גם פלייר ולחיצה אמיצה הייתה עושה את העבודה.
*אני לא אומר לא לקנות סט כלים טוב ולארוז מתחת לכיסא/תיק, רק אומר שגם לדרמן פשוט (ואגב, יש גם כזה עם שוודי במקום פלייר) יכול להועיל יותר ממה שנדמה לך...
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
אהלן סער, שאלה שלא קשורה לפוסט אבל אשאל בכל זאת כי ראיתי שאתה רוכב על CB500F.
אני בקרוב קונה אופנוע ראשון(ואין לי נסיון קודם מלבד ממש קצת 50 סמק לפני הרבה שנים) ויש לי ממש התלבטות לגבי CB500F וCB500X(אעשה על שניהם נסיעת מבחן בעוד כשבועיים) ואפילו חשבתי אולי להתחיל ביותר קטן עם MT-03 או Z300. רציתי לשאול מה היתרונות והחסרונות של הCB500F לעומתם ובכללי מה אתה יכול לספר עליו מבחינת אמינות, טיפולים , יכולת למכור אותו בעתיד וכדומה.
ואם בא לך אתה יכול לשלוח לי גם בפרטי(אני כתבתי פה כדי שלעוד אנשים יהיה את המידע הזה בעתיד).
תודה