wr250 הכי חדש שתמצא
שלום לכולם !
אני שוקל להפתיע את החברה ולקנות לה בקרוב אופנוע שטח/כביש . היא אמריקאית מוושינגטון ורכבה בעבר מספר שנים על הונדה crf150 . יש לה נסיון ברכיבה ובעיקר עשתה סינגלים שם , היא לא רכבה כבר מספר שנים עקב ריסורק המרפק בתאונה שלא קשורה לאופנוע, והחלפה חלקית של המפרק . מחפש אופנוע שיתאים לנסיעה בעיר(ת"א) ולהגעה לשטח עקב העובדה שאין לנו עגלה או היכולת לקנות אחת .
מחפש בעיקרון בסביבות ה 20,000
תודה מראש לכל העוזרים
wr250 הכי חדש שתמצא
ימאהה WR250R
וזה אופנוע שמתאים גם לרכיבה תכנית של סינגלים וכדומה ?
אני מבין שברגע שאני רוצה אופנוע שישמש לכביש אני כנראה אפגע ביכולות השטח שלו ובכמה טכני הוא יהיה ..
ברור לך שאחרי שאתה קונה את הכלי - ההוצאות לא נגמרות?
יש טיפול יישור קו אחרי הקניה, ובהמשך טיפולים וחלפים שוטפים, ולקנות ציוד רכיבה (מיגון כדי שהיא לא תרסק עוד עצמות), וגם ביטוח דו"ג בישראל ממש לא דבר זול...
קח את כל זה בחשבון כשאתה מסכם לעצמך תקציבים. כי זה לא "כסף קטן" כל הדברים הללו.
ברור לי שיש עוד הוצאות אחרי , זו לא הדאגה כרגע .
בנוגע לציוד, כמו שאמרתי היא הייתה רוכבת בעבר ויש לה את כל הציוד המתאים בארה"ב וברגע שנקנה אופנוע היא תביא אותו לארץ (או לפחות את רובו)
למרות שהיא לא רכבה כמה שנים היא עדיין מבינה מה זה אופנוע ואיך לטפל בו כמו שצריך .... בכל זאת גדלה במקום שהחצר האחורית שלו היא החלום הרטוב של בערך כל רוכב שטח .
השאלה היא האם יש אופנוע שמשלב טכניות בשטח וביצועים עם נסיעה בכביש בצורה טובה יותר מה wr250 ?
KLX250
AJP 240cc שנת 2014 או 2015 יעלה לך סביב ה-20....שוקל 101 ק"ג..הרבה יותר קל מכל מה שכתבו לך כאן ,נמוך יחסית ומתאים לבנות המין היפה.
אומנם לא איכותי כמו היפנים-אבל אחלה אופנוע.
No Risk No Fun
No Sun No Tan
!I Love my italian