כן ראיתי שלא כל כך קל למצוא אותן אבל במקרה מצאתי אותן פה - https://www.fc-moto.de/en/Revit-Air-Blend-Boot
וכתוב שהן נמצאות במלאי, זה מחיר טוב? חוץ מזה אין להן גרסא או דגם חדש? מה תעשה כשתצטרך נעל קיץ חדשה?
ודבר אחרון אין אותם במקרה בארץ? או משהו דומה של Revit כך שאוכל למדוד לפני ולהבין מה המידה שלי?
תודה רבה
המחיר של FCMOTO נראה מעולה, אבל תשים לב טוב למידות, כי יש להם מלאים רק במידות מסויימות (ולא הנפוצות...).
באופן כללי אתה יכול למצוא Revit באיי.די מוטורספורטס בשוקן בתל אביב.
זה באמת נשמע מחיר טוב כי בארץ נעליים טובות זה 800 ש"ח ומעלה לפי מה שראיתי.
דרך אגב אם בנעל ספורט או הליכה אני מידה 44 אז שווה לקנות 44?
והאם במידה ואני מזמין מהם נעל ובארץ המידה לא נכונה אז אני יכול לשלוח אליהם ולהחליף?
ואולי בכלל שוה לי לקפוץ לחנות שמוכרת Revit ולמדוד שם נעל אחרת מאותו סגנון ואז להבין מה המידה שלי? מה אתם אומרים?
תודה
אני רוכב איתן בסופי שבוע, מדובר במגף קשיח לסופרספורט, מאוד לא ממליץ ליומיום אלא אם כן אתה מחליף נעל בעבודה.
ליומיום ממליץ על נעל או מגף טורינג. רוכב עם הנעל של RST דגם STUNT , כבר הנעל השנייה שלי ומרוצה מאוד, נוחה גם להליכה.
https://www.rst-moto.com/motorcycle-...-pro-boot.html
Tracer 900
ממליץ לך לקפוץ למדוד את המידה של הנעליים. מידה של נעלי הליכה/ספורט יכולה להיות שונה מנעליים לרכיבה (שאמורות לשבת יותר הדוק על הרגל). אצלי לדוגמא אני נועל 43 בנעלי יומיום אבל 42 בנעלי רכיבה (אלפיינסטארס ניו לנד). לדעתי אחד הדברים המבאסים זה להזמין משהו מחו''ל ולגלות שהמידה לא מתאימה.
^^^
כן, האלפיינסטארס שברשותי הינן מגפוני חורף חסיני מים עם גורטקס. נכון לעכשיו אני גם ככה מחליף נעלים בעבודה לנעלים 'יפות' מעור (משהו שיתאים לתלבושת מחוייטת, סוג של). גם בקיץ אני מתהלך עם נעלים כאלו, אז אני לא יודע אם ארוץ כרגע לקנות נעלי רכיבה לקיץ, זה בטח לא בראש רשימת הקניות שלי, מה גם שכרגע עם קטנוע 125 אין מה לדבר על טיולים.
יש מצב שרוויט הוציאו דגם מחליף, ויש אפילו מצב שהם החליפו לו את השם שיתאים לשריטה בראש שהיתה באותו הרגע למעצב הנעליים. אתה יכול להיכנס לאתר שלהם ולחטט באזור הנעליים, אולי תוכל למצוא דגם יורש שנראה דומה.
^^^
ולא חם לך בקיץ עם נעליים כאלו(על אף שאולי הגורטקס עוזר לך בקיץ)?
תודה בכל אופן
^^^
לא ניסיתי אותן עדיין בקיץ, קניתי אותן לפני כמעט חודשיים. מנסיעה היום בבוקר לא הורגשה אי נוחות קיצונית, אבל מה שהיה/יש היום זה לא מה שקורה ביולי-אוגוסט בגוש דן. מצד שני, לפני שקניתי את הנעליים האלו הייתי רוכב עם מגפונים 'אלגנטים' מעור ללא שום איוורור, גם בחודשי הקיץ, כך שלא חושב שהאלפיינסטארס ישנו הרבה, אם כבר בזכות הגורטקס אולי הן ינדפו טוב יותר את הזיעה.
^^^
אני אשאל אותך אחרי שיהיה שרב או כמה ימים של חום מעל 30 מעלות ונראה מה אתה אומר.
תודה