עמוד 2 מתוך 5 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 65

אשכול: זקוק להמלצה לנעלי רכיבה לקיץ הישראלי

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    ציטוט נכתב במקור על ידי xAmitx צפיה בהודעה
    אני גם כבר מתחיל לחשבו על נעליים מוגנות לרכיבה לקיץ כאשר ביום יום אחליף בעבודה ובטיולים אשאר איתם.
    אתה בעצם ממליץ על REV'IT! Air Blend?
    ומה דעתך על SMX3 של אלפיינסטאר?
    ממליץ מאוד על הרוויט אבל בהצלחה עם למצוא אותם... את האייסטראס לא היה לי אבל יצא לי למדוד אותם וזה לא אותה רמת אוורור. נראית אחלה מגף אבל הרבה יותר סגורה מהרוויט.
    .

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי nihrider צפיה בהודעה
    רוכב עם כאלה,
    https://www.rst-moto.com/rst-tractec...port-boot.html

מורגשת זרימת אוויר טובה לתוך המגף במהירות יחסית איטית (פחות מהגבלת המהירות בתוך עיר).

מחליף בעבודה לנעלי בית...
    הם נראות ממש כמו מגפי רכיבה לאופנועי ספורט? כמה הן נוחות ומאווררות בקיץ? אני מניח שהם מאוד ממוגנות אבל פחות נוחות
    האם אתה יכול נגיד ללכת איתן כמה מטרים? למשל ללכת מהחנייה לסניף דואר ולחזור לאופנוע או דברים בסגנון?

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה
    ממליץ מאוד על הרוויט אבל בהצלחה עם למצוא אותם... את האייסטראס לא היה לי אבל יצא לי למדוד אותם וזה לא אותה רמת אוורור. נראית אחלה מגף אבל הרבה יותר סגורה מהרוויט.
    .
    כן ראיתי שלא כל כך קל למצוא אותן אבל במקרה מצאתי אותן פה - https://www.fc-moto.de/en/Revit-Air-Blend-Boot
    וכתוב שהן נמצאות במלאי, זה מחיר טוב? חוץ מזה אין להן גרסא או דגם חדש? מה תעשה כשתצטרך נעל קיץ חדשה?
    ודבר אחרון אין אותם במקרה בארץ? או משהו דומה של Revit כך שאוכל למדוד לפני ולהבין מה המידה שלי?
    תודה רבה

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    המחיר של FCMOTO נראה מעולה, אבל תשים לב טוב למידות, כי יש להם מלאים רק במידות מסויימות (ולא הנפוצות...).
    באופן כללי אתה יכול למצוא Revit באיי.די מוטורספורטס בשוקן בתל אביב.

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    כן ראיתי שלא כל כך קל למצוא אותן אבל במקרה מצאתי אותן פה - https://www.fc-moto.de/en/Revit-Air-Blend-Boot
    וכתוב שהן נמצאות במלאי, זה מחיר טוב? חוץ מזה אין להן גרסא או דגם חדש? מה תעשה כשתצטרך נעל קיץ חדשה?
    ודבר אחרון אין אותם במקרה בארץ? או משהו דומה של Revit כך שאוכל למדוד לפני ולהבין מה המידה שלי?
    תודה רבה
    אחלה מחיר תזמין בלי להסס. מה יקרה כששלי יהרסו? כשנגיע לגשר... בנתיים אחרי שלוש שנים הן לא מראות סימני התעייפות חמסה חמסה... אני רץ לארון לראות שבמהלך החורף הן לא התפוררו...

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    המחיר של FCMOTO נראה מעולה, אבל תשים לב טוב למידות, כי יש להם מלאים רק במידות מסויימות (ולא הנפוצות...).
    באופן כללי אתה יכול למצוא Revit באיי.די מוטורספורטס בשוקן בתל אביב.

אחלה מחיר תזמין בלי להסס. מה יקרה כששלי יהרסו? כשנגיע לגשר... בנתיים אחרי שלוש שנים הן לא מראות סימני התעייפות חמסה חמסה... אני רץ לארון לראות שבמהלך החורף הן לא התפוררו...

זה באמת נשמע מחיר טוב כי בארץ נעליים טובות זה 800 ש"ח ומעלה לפי מה שראיתי.
    דרך אגב אם בנעל ספורט או הליכה אני מידה 44 אז שווה לקנות 44?
    והאם במידה ואני מזמין מהם נעל ובארץ המידה לא נכונה אז אני יכול לשלוח אליהם ולהחליף?
    ואולי בכלל שוה לי לקפוץ לחנות שמוכרת Revit ולמדוד שם נעל אחרת מאותו סגנון ואז להבין מה המידה שלי? מה אתם אומרים?
    תודה

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Thelegend צפיה בהודעה
    הם נראות ממש כמו מגפי רכיבה לאופנועי ספורט? כמה הן נוחות ומאווררות בקיץ? אני מניח שהם מאוד ממוגנות אבל פחות נוחות
    האם אתה יכול נגיד ללכת איתן כמה מטרים? למשל ללכת מהחנייה לסניף דואר ולחזור לאופנוע או דברים בסגנון?
    אני רוכב איתן בסופי שבוע, מדובר במגף קשיח לסופרספורט, מאוד לא ממליץ ליומיום אלא אם כן אתה מחליף נעל בעבודה.
    ליומיום ממליץ על נעל או מגף טורינג. רוכב עם הנעל של RST דגם STUNT , כבר הנעל השנייה שלי ומרוצה מאוד, נוחה גם להליכה.

https://www.rst-moto.com/motorcycle-...-pro-boot.html
    Tracer 900

זה באמת נשמע מחיר טוב כי בארץ נעליים טובות זה 800 ש"ח ומעלה לפי מה שראיתי.
    דרך אגב אם בנעל ספורט או הליכה אני מידה 44 אז שווה לקנות 44?
    והאם במידה ואני מזמין מהם נעל ובארץ המידה לא נכונה אז אני יכול לשלוח אליהם ולהחליף?
    ואולי בכלל שוה לי לקפוץ לחנות שמוכרת Revit ולמדוד שם נעל אחרת מאותו סגנון ואז להבין מה המידה שלי? מה אתם אומרים?
    תודה
    ממליץ לך לקפוץ למדוד את המידה של הנעליים. מידה של נעלי הליכה/ספורט יכולה להיות שונה מנעליים לרכיבה (שאמורות לשבת יותר הדוק על הרגל). אצלי לדוגמא אני נועל 43 בנעלי יומיום אבל 42 בנעלי רכיבה (אלפיינסטארס ניו לנד). לדעתי אחד הדברים המבאסים זה להזמין משהו מחו''ל ולגלות שהמידה לא מתאימה.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    ממליץ לך לקפוץ למדוד את המידה של הנעליים. מידה של נעלי הליכה/ספורט יכולה להיות שונה מנעליים לרכיבה (שאמורות לשבת יותר הדוק על הרגל). אצלי לדוגמא אני נועל 43 בנעלי יומיום אבל 42 בנעלי רכיבה (אלפיינסטארס ניו לנד). לדעתי אחד הדברים המבאסים זה להזמין משהו מחו''ל ולגלות שהמידה לא מתאימה.
    זה מה שאני אעשה, דרך אגב הנעל שציינת היא נעל חורף נכון?

Member
    טוב אז אחרי בדיקה יותר מעמיקה באמת לא מצאתי את הנעל הזאת בשום מקום בטח לא במידות שלי.
    אין לנעל הזאת דגם חדש/מתקדם?(למשל Revit Air Blend 2 או משהו כזה) אני מניח שאם היא כזו מוצלחת אז חייב להיות נעל דומה לה שכן נמכרת, לא?

^^^
    כן, האלפיינסטארס שברשותי הינן מגפוני חורף חסיני מים עם גורטקס. נכון לעכשיו אני גם ככה מחליף נעלים בעבודה לנעלים 'יפות' מעור (משהו שיתאים לתלבושת מחוייטת, סוג של). גם בקיץ אני מתהלך עם נעלים כאלו, אז אני לא יודע אם ארוץ כרגע לקנות נעלי רכיבה לקיץ, זה בטח לא בראש רשימת הקניות שלי, מה גם שכרגע עם קטנוע 125 אין מה לדבר על טיולים.
    יש מצב שרוויט הוציאו דגם מחליף, ויש אפילו מצב שהם החליפו לו את השם שיתאים לשריטה בראש שהיתה באותו הרגע למעצב הנעליים. אתה יכול להיכנס לאתר שלהם ולחטט באזור הנעליים, אולי תוכל למצוא דגם יורש שנראה דומה.

Member
    ^^^
    ולא חם לך בקיץ עם נעליים כאלו(על אף שאולי הגורטקס עוזר לך בקיץ)?
    תודה בכל אופן

^^^
    לא ניסיתי אותן עדיין בקיץ, קניתי אותן לפני כמעט חודשיים. מנסיעה היום בבוקר לא הורגשה אי נוחות קיצונית, אבל מה שהיה/יש היום זה לא מה שקורה ביולי-אוגוסט בגוש דן. מצד שני, לפני שקניתי את הנעליים האלו הייתי רוכב עם מגפונים 'אלגנטים' מעור ללא שום איוורור, גם בחודשי הקיץ, כך שלא חושב שהאלפיינסטארס ישנו הרבה, אם כבר בזכות הגורטקס אולי הן ינדפו טוב יותר את הזיעה.

Member
    ^^^
    אני אשאל אותך אחרי שיהיה שרב או כמה ימים של חום מעל 30 מעלות ונראה מה אתה אומר.
    תודה

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Thelegend צפיה בהודעה
    הלכתי איתן איזה קילומטר, לא הייתי ממליץ על זה בכלל.
    אני מחליף נעליים כשאני מגיע ליעד