כן
זה לא פיתרון לחתוך ולחברמחדש כי הצינור ישן ויבש
תחליף זה ייפתר
היי..
כמו שהכותרת אומרת, זו הפעם השלישית השנה שיש לי נזילונת של דלק מצינור ההזנה מתחת לכיסא.
במוסך סידרו לי את הצינור כבר פעמיים, עכשיו אני מריח שהפעם השלישית בדרך. בכל הפעמים יכלתי לנסוע (למוסך), וגיליתי את זה כי הריח החריף של הדלק לא השאיר מקום לספק..
כשסידרו לי את זה, אז הצינור היה ממוקם מתחת לכיסא ופשוט נראה שנקרע\נסדק מהויברציות במגע עם משהו מתחתיו (אם זכור לי נכון החבר מהמוסך אמר לי שזה האלטרנטור).
העניין הוא שהוא אומר שהוא לא נתקל בזה אף פעם...
חשוב לציין שהוא סידר לי את זה בכמה דקות, פשוט קרע את החלק הקרוע וחיבר מחדש.. אבל משום מה זה ממשיך לקרות.
מישהו פה מכיר משהו כזה? נתקל בזה? מכיר פתרון?
תודה!
כן
זה לא פיתרון לחתוך ולחברמחדש כי הצינור ישן ויבש
תחליף זה ייפתר
אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.
כשקניתי אותו חדש מהחברה ב2007 קרה לי אותו דבר בדיוק אחרי שבוע נסיעה. החליפו את כל הצינור וזה פתר את הבעיה למיטב זכרוני...
תיגש ליבואן צינורות גומי בדרום תל אביב ותחליף לבד או שתקרא לחבר.
צריך כמובן להחליף בחדש אבל את החדש להעביר בצורה אחרת שלא יהיה באיזור ששפשף אותו בעבר או להשחיל עליו שרוול הגנה, זו בעיה פשוטה עם פיתרון פשוט.
צינור דלק רצוי מאוד שיעטף בשרוול הגנה, ועדיף שההידוק יהיה מבאנד מלא, במקום הנירוסטה המחורץ המאפשר יצירת עומס נקודתי גבוה מידי
וחורץ את הצינור בפאנסים שלו, תדאג להשתמש בקלאמפה כזו :
![]()
צודק בהחלט הבאנד מהסוג הזה מומלץ לכל צינור באשר הוא.
החבר שלך חאפר. צינור שנסדק כמה פעמים מחליפים כי כנראה שהוא יבש או פגום זה עולה גרושים ויש אפילו מחוזקים עם כיסוי בד או דו שכבתי תראה כאן
תשאיר את החבר חבר ותבחר מוסכניק חדש.
חברים תודה רבה.....
אגב מהלינק הזה
איזה צינור מתאים לVS? אני רואה צינור דלק 6, 7 ו-8 מילימטר.
תודה לכולם.
קח קליבר ומדוד בעצמך.