עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 19 מ 19

אשכול: קטנוע לרוכב מתחיל a1 עד 6000 ש"ח

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי tribalmistyc2 צפיה בהודעה
    אתה ניזון ממקומות לא טובים כי אמרו לך שטויות,מה גם שבעלי סוכנויות מתים לרוקן את המלאי.
    אקסמקס\סיטי ואקסיבו עולים על הג'וימקס בכל פרטמר חוץ מבעלויות,אם אתה מחפש כלי רציני קנה אחד מהם ואם אתה מחפש כלי לסיבוב בצ'כונה קנה ג'וימקס.
    דפדף ביד 2 לא שלחו אותך לקנות xmax ממטרו,גם מבקש עזרה וגם חושב שעובדים אצלו..
    חס וחלילה ממש לא חושב שעובד אצלי, מצטער אם זה נשמע כך בגלל צורת הכתיבה שלי.
    לא הבנת אותי נכון.
    וממש לא חושב שעובדים עליי למה התהפכת עליי אני לא מבין :x
    בדקתי ביד שתיים והxmax 250 היחידי שיש שם בתקציב שלי הוא משנתון 2006 יש גם 2009 שהוא מסוכנות של סוחר.
    הבנתי אבל שהXMAX ממש יקר לאחזקה, אני לא מחפש משהו שיקרע לי תכיס, מה העלות טיפולים שלו + -?
    ומכמה ק"מ עדיף לא לגעת ב250 סמ"ק? מה אמור להיות מקסימום הק"מ שאני אמור להסתכל עליו?
    נערך לאחרונה על ידי ldnz; 09-08-2015 בשעה 22:49.

יש קטנועי 250 שב 40 שפכו מנוע ויש שעברו את 100, תלוי איל טיפלו.
    הרבה מהקטנועים הללו עברו כמה ידיים ולא תמיד טופלו נכון, לכן בדיקה יכולה לעזור, למרות שבסכום כזה של 6000 עלות הבדיקה היא אחוז לא קטן.
    האקס סיטי בגלל מכלולים זהים עם האקס מקס , שניהם של ימאה נחשבים אמינים וחזקים. חגבי עלויות טיפול לא יודע להגיד, אבל לא חייבים לטפל במוסך מרכזי.
    ודרך אגב יש קצת יותר משני אקס מקס, חלקם קצת יותר מ6, אבל המחיר הוא מה שמסוכם בין המוכר לקונה, כך שאם מישהו מבקש 6500 או 7000 לפעמים אפשר להתגמש.
    האפשרות השניה הקלאסית היא באמת הגוי מקס, שנחשב לפחות מוצלח בעיקר בשנתונים הללו, פלסטיקה פחות איכותית, מנוע חלש יותר. אבל שוב כלי שטופל נכון יחזיק מעמד ללא בעיות.
    בגלל שלא נראה לי שיש לך העדפות, תמצא את הכלי השמור ביותר מבין השלושה (ישנו גם הגראנדיק אבל קצת פחות מוצלח, גלגלים קטנים יותר ) תקח לבדיקה ואו תעזר במישהו שמספיק מבין (אם אתה מכיר וסומך עליו).

Senior Member הסמל האישי של Tribalmistyc2
    ציטוט נכתב במקור על ידי ldnz צפיה בהודעה
    חס וחלילה ממש לא חושב שעובד אצלי, מצטער אם זה נשמע כך בגלל צורת הכתיבה שלי.
    לא הבנת אותי נכון.
    וממש לא חושב שעובדים עליי למה התהפכת עליי אני לא מבין :x
    בדקתי ביד שתיים והxmax 250 היחידי שיש שם בתקציב שלי הוא משנתון 2006 יש גם 2009 שהוא מסוכנות של סוחר.
    הבנתי אבל שהxmax ממש יקר לאחזקה, אני לא מחפש משהו שיקרע לי תכיס, מה העלות טיפולים שלו + -?
    ומכמה ק"מ עדיף לא לגעת ב250 סמ"ק? מה אמור להיות מקסימום הק"מ שאני אמור להסתכל עליו?
    זה פשוט כי לא הבנתי אתה מצווה לאלה שעוזרים לך.
    הקטנועים של ימאהה אכן יקרים לאחזקה,הכי יקרים מבין ה - 3 שדובר עליהם אבל בהתאם איכותם.
    מחירים - עלות חלפים טיפול גדול xmax לא כולל שמנים באזור 600 800,עבודה לא יודע.
    אפשר למצוא כלים במצב דיי טוב ב 6k והמחירים ביד 2 לרוב ניתנים למיקוח כמו שכבר כתבו לפניי.
    קילומטר - גיל הזקנה בקטנועים מתחיל באזור ה 40k,ובקטנועים מקוריאה\טאיוואן מרגישים זאת היטב,לפעמים הרבה לפני הזמן הממוצע.
    הדגם הישן של הג'וימקס (ואולי גם החדש) ידוע כטוחן גירים,לעתים השיפוץ נכשל והיד ההבאה נאלצת לחזור למוסך המנוע דווקא בסדר.
    הגראנד דינק של קימקו הוא כלי שעשוי מסוכר ובכללי הרבה טוב לא יצא מקימקו בדגמי 125-250 חוץ ממובי.
    אז בעניין הקילומטר,השאיפה שלך היא למצוא ק"מ נמוך ויד נמוכה,שנתון פחות פקטור - חפש משהו בין 30 ל 40 ואם קצת יותר גם בסדר.
    חשוב מאוד לא לוותר על בדיקה לפני קנייה ולא לקחת את הכלי ה -1 שקונים לבדיקה.
    תיעזר בחבר מבין ותחליטו יחד.

בהצלחה.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ldnz צפיה בהודעה
    Xcity 250 יהיה נוח לבחור יחסית גדול עם ברכיים גבוהות?
    1.80.
    הוא נוח להרכבה ולמורכב?
    לא תהיה בעיה למכור את הXCITY אחרי שנה שנתיים מיום הקנייה שאקנה אותו?
    הוא נוח מבחינת ישיבה? הכסא מחזיק טוב את הגב התחתון?
    ועד כמה התא אחסון שלו קטן? נכנסת שם קסדה מלאה אחת לפחות?
    לגבי התאמה אפשר לשבת עליו בכל סוכנות, יכול להיות שיש גם נסיעות מבחן.
    אתה קונה כלי ב-6000 ש"ח ומודאג לגבי המכירה עוד שנה שנתיים? השוק לא משהו, לכן גם המחיר נמוך.
    לגבי תא האחסון עניתי לך למעלה - קסדה מלאה לא תכנס, אבל התא רחב יחסית (לפטופ ממוצע ייכנס בלי בעיה).
    לגבי הטיפולים והם אמורים להיות זהים באיקס מקס ואיקס סיטי - כתבתי לך מחירים שאני שילמתי באחד המוסכים המוכרים בת"א (לא מוסך יבואן) והם כוללים טיפול גדול שכולל רצועה וחלקי וריאטור - הייתי מציע לך לבדוק עלויות טיפולים של ג'וימקס, למיטב זכרוני יותר יקרות.
    אם אתה מחפש כלי לתקופה קצרה אולי ג'וימקס זה הפתרון כי הוא הכי סחיר.
    נערך לאחרונה על ידי gil; 10-08-2015 בשעה 20:04.