חברים יקרים ברקע מהדהד לי מזה מעל לשעה כלל ביטוח מיד לשירותך ומדד העצבים שלי עולה לרמות לא מוכרות שאפילו מטרו לא מכירים אז מראש אני מעדכן לא לבעלי לב חלש.
אז ככה אי שם ב2012 שכנע אותי סוכנת מכירות של מנורה מבטחים להעביר את כספי הפנסי וההשתלמות לחברת מנורה.
הציעו לנו תנאים טובים ואכן נשמע לא רע ולשאלותי על הפדיון והעובדה שאני עובר האם הוותק נשמר נענתי שהוותק נשמר ופדיון הקופות הגמל נעשה בבנק לאומי עם הצגת צ'ק ובו פרטי החשבון שלי והכסף עובר תוך שבועיים לחשבוני. עד כאן נהדר.
ובכן עברו להן 4 שנים מהצטרפותי ואני התחלתי לבדוק את פדיון הכספים ואני מגלה שרשומות על שמי 2 קופות.
כבכיין סדרתי ובחור אחראי התקשרתי בתאריך 12.07.2016 לחברת מנורה מבטחים ונענתי כי הכל בסדר וזה פשוט הכספים מהקופה הקודמת ואין בעייה למשוך אותם בנוהל שציינתי למעלה.
הכסף יועד לבן לחגיגת ברמיצווש רועשת ולכן המתנתי עם המשיכה עד דצמבר.
מאחר ועבדכם הנאמן חסר ביטחון התקשרתי שוב בתאריך 18.12.2016 לוודה כי אכן ניתן למשוך את הכסף ונענתי שאין כל בעייה.
פיניתי זמן ובתאריך 21.12.2016יצאתי לבנק מרגיש עשיר מין הרגיל שבאמתחתי צ'ק ת"ז וגיל בלב מחכה בתור שמח ושבע רצון שיתפנו לטפל בי ניגש לפקידה ( האמת בשבשבילה הייתי חוזר בתשובה נראית כמו מליון דולר מתחת למטפחת) מגיש את המסמכים ומקבל חזרה אישור על שליש מהסכום WTF.
אשכנזים למי שלא יודע כשהם מתעצבנים הם נראים כמי שמקבל דום לב הם מאדימים והרכה מתחילה לדפוק ואני משתדל לחייך ולשאול לפשר הדבר.
עונה לי הפקידה תוך שהיא מציעה לי כוס מים שיש לי שתי פקדונות ואם אני רוצה את מלוא הסכום אני אמור לשלם עליו מס...........בג'גרף חולירה (בפולנית).
מתקשר למנורה ושם אומר לי הקול מעבר לקו שאין בעייה אני צריך לבקש מחברת כלל לעשות השלכת וותק ולשם כך עלי ללכת לחברת כלל לבקש את הטופס ומשם לגשת לחברת מנורה מבטחים הארורה ולהגיש להם במקום את הטפסים בצירוף ת.ז(גדול) וצילום צ'ק. FUCK.
ובכן ב01.01.2017 פניתי לשירות הלקוחות בתלונה על מה שקרה ונענתי אחרי חודש על ידי עוכרת דין הילה לוי תוך התעלמות מהעיקר שכל מה שנאמר לי לגבי השלכת הוותק נכון ושבפנייה שלי בתאריך 12.07 נאמר לי על השלכת הוותק (לא ממש נכון ) וסיפרה לי על השיחה מול הנציג ב18.12.16.
נחמד ענו לי אבל לא מספק - משהו לא הסתדר לי אומנם שכל וזכרון אצלי לוקים בחסר אבל עדיין לא עד כדי כך.
עניתי עוכרת דין הילה לוי כי נחמד שהיא ענתה לי אבל התעלמת מהעיקר ואני דורש את העתקים של ההקלטות של חברתם על מנת להשוות עם מה שיש בידי וכמובן הזכרתי לה את התיעוד.
הפעם המתנתי קצת פחות וקיבלתי תשובה עם התנצלות והודאה על טעות נציג הפניות ( חיוך שבע רצון שיש לי אפליקצית הקלטות ושהתשובות במייל שמרתי כמובן) ולבסוף שהיא אינה רואה תוחלת אמיתית בהצגת השיחות ( האומנם - אולי לא הזכרתי תביעה אבל .... זה יבוא).
תאריך 20.02.2017 ניגש לחברת מנורה מבטחים מחכה בתור (124 נכנס אני 132)- מגיש את הטפסים תוך רצון לסיים את הסאגה תוך כדי שיחה עם הפקידה שלא מבינה למה אני עצבני סיפרתי לה את הסיפור.
היא מתנצלת ויוצאת מהחדר ומביאה את המנהלת שלה שמבשרת לי ש..............תשבו יפה ילדים הטפסים שכלל שלחו לי אינם נכונים ואני צריך טופס השלכת וותק (וואלק תביאו הנפט אני שורף הבנק).
ביקשתי (יחסית בנועם מספר פקס) ויצאתי למסדרון כדי להתקשר לחברת כלל.
40 דקות המתנה ומעבירים ושוב המתנה ולבסוף עונים והפקידה הנחמדה מאזינה לסיפור ושולחת לי בפקס את הטפסים שנבדקו על-ידיד הפקידה במנורה ועל-ידי המנהלת שלה ונשלחו לאישור ושתוך חודש לכל היותר הכסף יופיע, נרגעתי קצת.
אתמול 05.02.2017 טלפון מתמר בחברת מנורה - לאישור השלכת הוותק חסרה חותמת גומי - גומי לעין שלך יא בת...... נו פורום ציבורי לא נקלל אבל מה אתם לא יודעים שצריך גומי למנוע ילודה ולחתום על הטופס.
מחכה למענה מכלל שוב שעה מגיע הפקס עם חתימה כל שהיא - שולח בצירוף מכתב נזעם שאני מבקש פיצוי ושמעניין את הZ שלי ההתנצלויות ושידאגו להעביר את זה לממונים בטרם אפנה לעוכר דין מטעמי.
היום 06.02.2017 מתקשרת אלי ענת המנהלת ( כן ההיא של החותמת גומי שראתה את המסמכים ) ואומרת לי שמה שנשלח מכלל ( עוד חברה חרא) לא תקף.
אני כבר התחלתי לצעוק והיא עוד לא מתביישת לומר לי שאחרי שהיא עזרה לי ונתנה לי שירות אני כועס ולמה וכמה ואיך.
אמרתי לסתומה שאני רוצה שיחזור אלי מנהל.
שעה אחרי חזר אלי מנהל החטיבה שעדכן אותי שתוך 3 ימים לערך הכסף אצלי בחשבון גם ללא חותמת גומי
נו............ ממתינים
אז חברים כלל שווה לתחת ומבטחים שווה למה שיוצא ממנו ותחשבו על זה טוב טוב - אם יש עוכר דין בקהל שחושב שיש מקום לתביעה ושנוכל להנות ביחד מהזכייה שיעדכן בפרטי.