הטימקס 530 משתפר, משתדרג, מתאבזר ומתרחב; רכבנו על הדור הרביעי של הטימקס 530 בהשקה העולמית בדרום אפריקה.
http://fullgaz.co.il/?p=120086
![]()
יחס אולי. לא פער.
וכלי בן זונה. שווה את הכסף למי שיש.
מה המשמעות של יחס מחיר/הספק?
או של מחיר/מומנט?
איזה מהם יותר חשוב?
אני חשבתי שבכלל קונים לפי משקל...![]()
אם יחס משקל\כ"ס וזמן 0-100 מוכרים טוב באולמות מכירה אז תכל'ס אין סיבה שיחס כ"ס לשקל לא יהיה קיים...
חחחח וואי אין יותר ישראלי מזה.. כמה כ"ס אני מקבל לשקל...
רב מכר - נכון ובגדול
תדמית קשוחה והילה של גבריות - נכון
בסוף קטנוע יקר מידי עם כוח כמו של אופנוע 500.
ולא, זה לא מתנהג ברמה של אופנוע באותו מחיר.
לא מבין את החנופה המוגזמת.
בטוח שהכלי מעולה אבל את הערסים (בארץ או באיטליה כפי שצויין בכתבה) זה לא מעניין והם נוהרים בהמוניהם עם המזומנים אל אולמות התצוגה רק בגלל השם והתדמית.
ויסלחו לי המיעוט השפוי שרוכב על הכלי עם ארגז ובלי לוחית מקופלת...
Tracer 900
1. תרכב ותשהה במחיצתו מספר ימים ותבין.
2.מבלי להתייחס לקטגוריית המקסי ושות׳, למעשה מדובר בקטנוע שאינו בגדר באדג׳ט כרוב הקטנועים ומשכך מושקע ויכול להציע לצרכן הפוטנציאלי תמורה עודפת מאשר קטנוע מנקודה A ל B בחבילה מפנקת ליום יום. האם מדובר בקטנוע משתלם לכיס? לא. אך הוא אינו מתיימר להיות שכזה ולכן ההשוואה שלך עם אופנוע באותו המחיר אינה רלוונטית.
תמצא לי עוד כלי אוטומטי עם היגוי ויציבות של אופנוע, תא לקסדה ושטויות, מושב אחורי נוח ורחב ומנוע חלק ואמין שבקלות מגיע ל-160 בזוג.
שים לב שטימקס הוא אחד הכלים היחידים שבאמת שומרים על מחירון הגיוני, סחירות ודרישה כך שהטיפולים יקרים ומחיר הרכישה גבוה אבל אתה גם מוכר אותו בלי להפסיד יותר מדי.
עכשיו הבעיה היחידה היא להרשות לעצמי אחד כזה![]()
Bmw.
אם תקרא תגובות שלי בנושא תגלה שיש לי לא מעט ביקורת עליו, אבל בהרבה פרמטרים הוא עולה על הטימקס.
ואם להתייחס לשני הדגמים האחרונים של הטימקס, לפני הנוכחי, הרי שיש שם כמה פאלטות שלא מתקבלות בסלחנות בקטנוע שמתפתח כבר עשור וחצי. (למשל, התאים הקדמיים, או בוכנות המושב).
אני זוכר דיון בנושא
http://www.maxi-muppets.co.uk/forum/...ic.php?t=14387
אני בטוח שבאיטרציות החדשות הם השתפרו אבל בוא נגיד שהבמוו קרוב יותר לקימקו מאשר לסדרת ה-GS שלהם מבחינת גימור ואיכות.
חוץ מזה, תראה את השוק שלהם ביד 2. אני ממש הייתי בקטע של אחד עד שהבנתי איזו צרה זה למכור אותו אחר כך.
אני שמח שיש לטימקס תחרות אבל באותו מחיר אני מתקשה למצוא סיבה לקנות את הבמוו.
מצפה לטענות נגדיות לשלי, ואשמח להן, רק שלא מבין דבר ממה שאמרת.
אני לא צריך לבלות מספר ימים להבין - בסופו של דבר, על כל דו"ג כיף לי לרכב, גם על קטנוע 100 סמ"ק. אז בטח שעל טימקס יהיה מצוין. בכל מקרה זה ודאי לא טענה...
עשיתי רק נסיעת מבחן בעבר על טימקס 500, היה מאוד קרוב בביצועים ל-CBF500 שהיה לי אז.
ומכאן לטענה העיקרית (2) - בגלל שהטימקס לא מתיימר להיות קטנוע משתלם לכיס, ההשוואה לאופנוע לא רלוונטית". מה הקשר? ואופנוע 1000 זה כן משתלם?
אם הנושא של גיר אוטונטי הוא הכרח - אני מבין, אבל אצלי באופן אישי זה לא מרגיש כעניין עקרוני.
לא אוהב את הקטנוע הזה, אישית... ולא אוהב את התחנת דלק שמשכירים בשביל להחזיק אותו.
חוץ מזה קטנוע טוב, ללא מתחרים (לדעתי) במה שהוא מייצג ומביא לשוק לכן מחירו בהתאם.
אני לא מבין דבר אחד... למה sv850 יכול להגיע עם שרשרת ברזל והקטנוע הזה לא?
למה הם מתעקשים ביפן להמשיך עם רצועות קלוור?
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי 2 Strokes; 10-03-2017 בשעה 09:37.
ראשית כל, אינני מתנצח עמך אלא פשוט מביע את דעתי.
1. מדובר בקטנוע שמציע את הטוב מרוב העולמות בחבילה מפנקתח ליום ליום. היה ותשהה במחיצתו מספר ימים, תוכל להבין על בשרך מדוע כל-כך אוהבים אותו ושהנתונים הטכניים היבשים פחות משחקים תפקיד. רכיבת מבחן זה חיובי אבל היתרונות הכוללים של הטימקס, לאו דווקא באים לידי ביטוי ברכיבת מבחן מזדמנת.
2. הכוונה היא ש״משתלם״ זו לא מילה שמתאימה להשוואה מאחר שטימקס לא משתלם לכיס ולא מתיימר להיות משתלם לכיס להבדיל מקנטונים אחרים. כך גם, השוואה למה תקבל מאופנוע X במחיר של הטימקס אינה רלוונטית מאחר שמרבית הלקוחות של הטימקס ככלל לא מבצעים השוואה ביחס לאופנוע X.
בתקווה שהפעם דברי ברורים.