שלום לכולם,
לאחר הרבה התלבטויות, בדיקות, חיפושים ברשת, חיפוש בפורום ועוד... החלטתי שאני זקוק לעזרה בבחירת הכלי הבא שלי...
עקב הרחבת המשפחה, על מנת להרגיע את האשה קצת וגם כי אני קצת מתגעגע לשטח ועל הדרך החלטתי גם לנסות לחסוך קצת בעלויות אז הוחלט שצריך להחליף את האופנוע במשהו שיותר מתאים לדרישות שלי.
נכון להיום אני מתנייד על סופרספורט ולמרות שזה כיף וזאת חוויה מדהימה מעבר לכך הוא לא משרת את הצרכים שלי
וקצת מכביד עליי כלכלית(כן, אני יודע שכל התחום הזה יקר בארץ. נכון, אבל עדיין אפשר להוציא יותר ואפשר פחות ואם כבר מוציאים אז לפחות להוציא נכון...)
לכן התחלתי לחשוב מה יהיה הכיוון הבא, במחשבה הראשונה אמרתי עד 250 סמ"ק, קודם כל בשביל לחסוך בביטוח וגם כי בסה"כ המנועים פחות מסובכים ויהיו זולים יותר לטיפול(תקנו אותי אם אני טועה...)
כך יוצא שהחיסכון הוא מקסימלי, אבל אז חשבתי שוב והבנתי שה"עוד 100 שקל בחודש" זה לא מה שיעשה הבדל כזה דרסטי ובנוסף זה פותח לי טווח הרבה יותר רחב של כלים לבחירה,
אז עלה לי בראש הsv650 והטנרה והדיוק 390 ועוד כמה דגמים אבל רציתי לשמוע על עוד אפשרויות שבטח לא עלו לי בראש ואולי אם אני מפספס משהו או טועה בשיקול איפשהו..
בכל מקרה אשמח לקבל את עזרכם ועצותיכם.
אז כמו שציינתי אני רוכב היום על סופרספורט עם וותק של כ-10 שנים של רכיבה בעיקר בכביש וקצת בשטח, אני 1.73 ושוקל 80 וקצת,
מחפש כלי שישרת אותי לנסיעות יומיומיות באזור גוש דן עם אופציה לגיחות יותר ארוכות פעם ב... התקציב הוא סביב השלושים אלף(מדובר על תקציב לאופנוע בלבד)
אין לי רצון להתגמש כלפי מעלה ואני לא מעוניין בכלי חדש כך שלא משנה מה אבחר זה יהיה משוק המשומשים. כמו שציינתי מקודם יש לי געגועים לשטח אבל מצד שני גם כביש בא בחשבון כי יהיה נחמד לא להתפשר על השימוש היומיומי בכביש, בכל מקרה אני מעדיף כמה שפחות פלסטיקה ושיהיה כמה שיותר זול ופשוט לתחזוקה.
תודה רבה מראש על העזרה וסליחה על החפירה.