שלום רב!
קניתי אופנוע חדש מהחנות קאווסקי Z300. רק לפניי שבועיים הוצאתי אותו, רק מה שכבר הרסו לי אותו ואני ממש מבואס.
נסעתי ללימודים ועברתי את צומת יד מרדכי פניתי שמאלה לכיוון שדרות. כאשר היה רכב בשוליים. אך זה לא משהו שהפריע לי. לפתע הנהג יצא מהשוליים אל העבר הנתיב שלי ונעמד אליו כאשר הוא רצה לחצות פס רצוף כנגד חוקי התנועה ופשוט נעמד עליו. היה כבר מאוחר מידי ולא יכולתי להתחמק מזה. לקחתי כמה שיכולתי את האופנוע ימינה ונכנסתי בו מאחורה ועפתי עם האופנוע באוויר כאשר האופנוע נחת לי על רגל שמאל והחליק קדימה ואני נשארתי על הכביש. קמתי מיד מהלחץ ואדרנלין ונעמדתי כאשר מה זהיתי... את הבן אדם בורח לתוך השטח עם הרכב. רצתי אחריו ככל שיכולתי עבור זיהוי של המספר רכב אך ללא הצלחה הוא ברח לשטח. לפתע נעצר ליידי ג'יפ שהיה עד להכל ואמר עזוב אני יתפוס אותו לך לאופנוע שלך. חזרתי אל האופנוע שהוא חצי מפורק, אנשים עזרו לי להזיז אותו לשוליים והתקשרו למשטרה ולמד"א. לבסוף הג'יפ תפס אותו והחזיר אותו חזרה אליי, אך, הנהג טוען שאני אשם ואינו היה מוכן להודות באשמה. לאחר כל האירוע, לאחר פינוי לבית חולים וביקור בתחנת המשטרה וגרירת האופנוע. ניתקעתי עם ביטוח שטוען שכל עוד הבן אדם לא מודע באשמה אני לא מקבל שום כסף עבור תיקונו.
נשארתי עם אופנוע חצי מפורק שרק קניתי, ציוד גמור (שהציל את חיי), וביטוח שאינו עוזר לי. כמובן שהמשטרה לא עזרה לי גם בכלום.
מה עליי לעשות??
אזור התאונה
IMG-20170307-WA0005.jpg