בהנחה ותיאור הדגם מדויק w/o abs = ללא abs.
אבל לא היה יותר פשוט לשאול את הסוכן?
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
שלום וצהריים טובים הזמנתי לפני כמה ימים דיוק 200IMG_1210 (1).jpgFullSizeRender.jpg
ומעוניין לדעת האם קיים לו מערכת abs?
מעלה לכם שתי תמונות
התמונה הראשונה מהאתר הרשמי של ק.ט.מ
התמונה השנייה מהטופס הזמנה של הכלי.
בהנחה ותיאור הדגם מדויק w/o abs = ללא abs.
אבל לא היה יותר פשוט לשאול את הסוכן?
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Yamaha Tracer 9GT
כן
אבל זה מוזר לי שהם רושמים באתר שלהם שכל הדגמים מגיעים עם
ובפועל לא מגיע
משנת 2014 כל הדגמים מגיעים עם ABS לפי דעתי.
מעבר לזה, בדגמים עם ABS תופיעה מדבקה על המגן מנוע.
Sent from my T5 using Tapatalk
היי, אני נציג מכירות בסוכנות KTM הראשית, הDUKE200 הגיע עם ABS אך ורק במודל 2014-2015.
ב2012-13 לא היה ABS, ב2016-17 אין ABS.
הW/O abs על טופס ההזמנה מציין without abs.
בנוסף יש מדבקה על הלוח שעונים non abs.
אין שום מדבקה על המגן מנוע כפי שנאמר (מגן המנוע הוא אופציה לתוספת שלא כולם בוחרים לרכוש ולכן לא הגיוני שהמדבקה תהיה דווקא שם)
בנוסף, בחרב התחתונה בדיוק 125/200 רשום abs בדגמים שכן הגיעו עם.
עכשיו זה מעניין אבל יש חוק עם תקינה שכל כלי מעל 125 חייב ABS
או שאני טועה?
Sent from my m3 note using Tapatalk
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
זה באירופה, לפה מביאים את כל הדרעק
כנראה עניין של תמחור.
מה שמעניין יותר הוא האם יגיע לארץ ה Duke 250. הוא משווק בהודו במקביל ל 200. המנוע בהספק 30 כ"ס ועל פניו הוא יכול להיות בעל הביצועים הטובים בקטגוריה.
הDuke250 עם הספק של 31 סוסים על אותו משקל של ה200, אמור להיות מעניין, כרגע אין צפי והוא מיועד לשווקים אחרים.
אם כבר פתחנו הדיון, מה הצפי הגעה לדגמי 2017?
Sent from my T5 using Tapatalk
foxlite, התקנה המדוברת היא יורו 4, ולגבי עמידות ה250 בתקנה הזו אינני יודע לענות, כרגע הוא משווק רק באסיה.
שי, הצפי לדגמי 2017 מוערך למאי (במקרה ביליתי השבוע באירופה וגם נכנסתי לסוכנות ktm, עדיין אין דגמי 17 של דיוק 390)
כבעליו של דיוק 2016 מרוצה ביותר (באמת אופנוע שעולה על סך חלקיו) - אין ספק שהדגם החדש עושה חשק, נראה מדהים ואם יישמר המחיר אין ספק לרב מכר נוסף.
מה שטיפה "מדאיג" אותי בכול הטוב הזה זה הסיכום הבא באחד מהמבחנים ההודים שצצו בימים האחרונים:
However, there is one important caveat – the 2017 390 Duke is just not as raw and manic as its predecessor. While the fact that it is more manageable will considerably widen its appeal and make it generally more usable, those who enjoyed the I-will-bite-your-head-off attitude of the older 390 will certainly find it in short supply.
אחת הסיבות שהאופנוע הזה לא משעמם - גם אופנוענים מנוסים הוא בדיוק התכונה הזו שלפחות לפי הבוחן הזה, כבר פחות קיימת.
המבחן המלא כאן:
http://www.autocarindia.com/auto-rev...-404417,0.aspx