יש כאן כמה שמזהירים לקנות ממטרו, אשמח לדעת למה. אני רוצה לקנות מהם Z300 ואם יש מידע חיוני שאני צריך לדעת מהחבר'ה שטוענים שנפגעו מהם אשמח לשמוע כדי לדעת אם לרכוש מהם או לוותר.
יש כאן כמה שמזהירים לקנות ממטרו, אשמח לדעת למה. אני רוצה לקנות מהם Z300 ואם יש מידע חיוני שאני צריך לדעת מהחבר'ה שטוענים שנפגעו מהם אשמח לשמוע כדי לדעת אם לרכוש מהם או לוותר.
בסופו של דבר אתה קונה קוואסקי, לטוב ולרע.
אם מדובר על כלי חדש אז לרוב זה בסדר, קניתי מהם כבר כמה כלים חדשים ועבר חלק.אל תמיד עדיף לקנות יד2. אם מדובר בכלי יד שנייה הייתי מחפש במקומך כלי פרטי.
'חכמת ההמונים' הדו גלגלית הישראלית קובעת כי:
1. מטרו מתמחרת בחזירות רוב השנה את רוב הכלים. במבצעי סוף השנה ניתן לראות את ההבדל בין 'עדיין רווחי' ל'חזירי'.
2. חזירות אמיתית במחירי חלפים, אפילו ביחס לשאר המתחרים הלא תמימים...
3. הרבה תלונות ברשת על בעיות במימוש אחריות יבואן במקרה הצורך. *קיימות לא מעט תלונות כאלו גם על יבואנים אחרים.
בקיצור, מטרו לא שונים במוסריותם המפוקפקת משאר המתחרים אבל היות והם חולשים על כמה מוצרים והיותם המובילים במכירות בהחלט ממצבים אותם בראש פירמידת העושק הכלכלי לרוכב.
באופן אישי הייתי מעדיף לקנות משומש בן שנה ועם מעט ק"מ (כמובן, אחרי בדיקה במוסך) על פני חדש מהחברה - ולו רק בשל ירידת הערך המטורפת לחדש.
וזה כבר לא קשור דווקא למטרו אלא לכל כלי רכב חדש.
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
מחזק את RUSTY ובכל זאת מוסיף אם אתה מחפש כלי חדש ואין מבצע אז שווה לחכות ובמטרו בכלל יש כפל מבצעים.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
למרות סוגיית התמחורים לא הייתי נמנע מרכישה במטרו מה גם שהמתחרים לא עדיפים.
לי אישית יש ניסיון חיובי עם מטרו והטרוניה היחידה שלי כלפיהם הוא זמן ההמתנה הרב והלא וודאי לחלפים שאינו סביר לטעמי. היינו, אם מוכר מסוגל לשלוח חלף מחו״ל בדחיפות בעלות זהה אם לא פחותה תוך מספר ימים אז אני מצפה מהיבואן גם להיות מסוגל לעשות כן.
נ.ב.
בהזדמנות זאת אציין שאני בעד חקיקה צרכנית שתחייב יבואנים לשלם פיצויי מוגדר ללקוח בגין כל יום שבגינו אופנוע מושבת בשל חלף שאינו במלאי וכן פיצוי מוקטן כאשר מדובר בחלף כללי.
מטרו יקרים בטירוף וחיכיתי פעם לחלק כמה שבועות... אבל זה לא שיש לך יבואן אחר לקוואסקי בארץ.
אז זה מה יש.
אל תקנה חדש, אל תעשה את הטעות הזאת.
אלא אם כן יש לך עץ כסף.
אני אישית קניתי את אותו רופנוע לפניי חודש והכל עבר בסדר ואני ממש מרוצה. אבל כן יקרים אין מה לעשות כמו הכל בארץ.
Sent from my LG-H960 using Tapatalk
אני מחזיק בשני אופנועים ש-מטרו אחראית ליבוא שלהם ... קאווסאקי וימאהה ...
שתי תובנות :
1. כשאתה קונה חדש , השירות יותר ממדהים ... כלומר מרגע ההזמנה עד רגע קבלת האופנוע.
2. כשהאופנוע כבר אצלך .... השירות מתחיל להתערער...
אתן דוגמא ... חיפשתי צמיג לימאהה חיכיתי 7 חודשים עד הגעתו ארצה.. במטרו בכלל לא היה, ובגלל שהאופנוע נדיר בודדים מאנשי מטרו הבינו מה בכלל אני רוצה. הם לא נקפו זרת ולו בהצעה בלבד להביא את הצמיג. זה אופנוע שנמכר על ידם ...
דוגמא שנייה ... הקאווסקי נטול מפתח (לכאורה ) ... בחו"ל שלט להתנעת האופנוע עולה נניח 1000 ש"ח , במטרו פי 3 לפחות. גודלו של השלט סביבות קופסת סיגריות.
תמחור החלפים במטרו שערורייתי... נכון, אני נהנה מהאופנועים, אך ככל שאוכל לרכוש חלפים בחו"ל אעשה זאת.
בקיצור ...
אם ה Z300 מוצא חן בעיניך, למה לא ? אני מניח שכל היבואנים לוקים בחזרזרת כזו או אחרת.
לך על מה שמוצא חן בעיניך, ס"ה זה לא אופנוע פרימיום, אלא אופנוע כייפי ואני מניח שעלות החלפים בהתאם (כלומר סבירה )...
אני הייתי הולך על זה.
GTR1400 - הדרך המהירה לאיבוד רשיון. XV1900 - הדרך המהירה לאיבוד השמיעה והיכרות עם כירופרקט צמוד.
הרבה תודה על התגובות עם הנסיון האישי שלכם חבריה. סה"כ הם בסדר ממה שאתם אומרים לי,הרע במיעוטו איך אומרים. למרות הקטעים שעשו לכם. וכמו שאמרתם, זה לא שיש אלטרנטיבה. מי יודע במה אני ייתקל אצל יבואנים קטנים יותר.
השאלה איך כדאי לי לשלם, הם הציעו לי כמה אופציות:
אם כדאי ללכת על שיטת המימון המלאה שלהם ? (שבטח באה עם ריבית מנופחת)
36 תשלומים בויזה כולל ריבית ?שאין לי מושג כמה ריבית הם גובים על 36 תשלומים?
או 24 ציקים גם כולל ריבית?
לא הבנתי מהם בכמה ריבית מדובר עדיין.
האופנוע עצמו עולה 34 אלף כרגע. חדש מהניילונים 2017.
קשקוש.
מטרו מתמחרת בחזירות בדיוק כמו כל יבואן אחר.
זה שיש כאן גולש/מנהל עם אג'נדה, שלא עשה שיעורי בית ולא קנה לקראת מבצעי סוף שנה (כמו שכל ילד dt שפותח שרשור בנושא בפורום מתחילים יודע), ואח"כ בוכה על ירידת מחירון, שמייצר הרבה טראפיק,
לא הופך אותם לשונים מהאחרים.
כולם ינסו להרוויח עליך.