לגבי ה tcx היא ממוגנת בקרסול, חלק חיצוני, אזורים מוקשחים (אפילו די מוקשחים), באצבעות ובעקב. העור לכשעצמו עבה יחסית. אין לי שום ניסיון על הדיינז, אבל היא נראית לי קצת "פחות" בהכל, וזה גם לפי התגובות באתר רווזילה.
היו לי רגעים מבעסים בימים חמים עם המגפיים כשאתה מרגיש שהרגל מתבשלת ונדמה לך שכל מיני חמוציות ופטריות צומחות להן בפנים, אבל פשוט דאגתי לאוורר אותן הרבה ולשים פונגימון אחת ל... והכל הסתדר. אני איתן גם בימים טרופי חום אלו ורוב היום אני במזגן האמת, אבל סך הכל, הכל בסדר. בחורף הן הוכיחו את עצמן בגשמים הכי חזקים שיש, שלוליות וכו'.
לדעתי הקניה המשתלמת ביותר היא של ה tcx, במיוחד לאור העובדה שיש, באתר רווזילה לצורך העניין, פער מחירים של 70 דולר בין 2 החברות אם כי: הדיינז היא גורטקס, היא גם מגיעה בצבע חום יפה, ובמקרה שלך העובדה שהיא גורטקס מרככת את זה שהן לא מאווררות.
אם הייתי צריך לקנות עכשיו מגפיים שחורות נוספות הייתי הולך על ה tcx מחדש, אם בא לי לגוון בצבע אחר ליום יום הייתי קונה את הדיינז החומות.
בכל מקרה לפי איך שהמגפיים שלי נראות ומתפקדות היום יש לי איתן עוד שנה לפחות לדעתי...


ציטוט ההודעה בתגובה