אתה יכול לנסות להרים טלפונים למוסכים שמטלפים ב KTM ולנסות לשאול אם יש.
בנוסף - ייתכן שתמצא באתרים כמו EBAY שרק שכאן צריך לברר טוב טוב איך הולך נושא המכס, אישורים נדרשים וכד.
שינוי כזה לא דורש גם שינוי רישוי ? הוא בכלל אפשרי מבחינת רישוי ?
שלום, יש לי את דגם מוגבל ההספק ל33 כ"ס. אני מעוניין להחליף מחשב ניהול מנוע ולאחד כזה שלא מגביל את ההספק ולחזור להספק המקורי של 39 כ"ס. אני לא מעוניין לעשות את זה דרך היבואן מהסיבה הברורה שהמחיר יהיה גבוה מאוד. אני כן רוצה מחשב משומש. למישהו יש מושג היכן אני יכול להשיג אחד כזה? פירוקיות ידועות? ואיך ניתן לוודא שאכן המחשב המשומש אינו כזה שמגביל את ההספק?
אתה יכול לנסות להרים טלפונים למוסכים שמטלפים ב KTM ולנסות לשאול אם יש.
בנוסף - ייתכן שתמצא באתרים כמו EBAY שרק שכאן צריך לברר טוב טוב איך הולך נושא המכס, אישורים נדרשים וכד.
שינוי כזה לא דורש גם שינוי רישוי ? הוא בכלל אפשרי מבחינת רישוי ?
האם ההגבלה במחשב בלבד?
אם כן, יש לך 2 אופציות זולות (יחסית):
1. איביי. רצוי משוק אירופאי - לך תדע איזה הבדלים יש לשוק האמריקאי.
2. פירוקיות ומוסכים בארץ. נמכרה כמות יפה מהכלים האלה אחרי שינוי דרגות הרישוי וההוזלה של היבואן. סביר להניח שחלקם כבר לא איתנו עקב תאונות.
מבחינת רישוי - רק מוסך ידע (אולי, אם יהיה לו כוח לנבור בספרות טכנית) שהחלפת מחשב לאחד לא מוגבל. אז זה לא אמור לעניין אותך.
אם אתה ממש אזרח-שומר-חוק, אז תפנה ליבואן, ותבצע את ההחלפה אצלו בתנאי שינפיק לך מסמך, שתוכל לגשת איתו למכון טסטים ו"לתקן" את הרישום ברישון מ-33 ל-39 (או 44, ככל הידוע לי) כוחות סוס.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
האופנוע לא מוגבל במחשב, הוא מוגבל ע"י בורג.
כאשר תוריד את הבורג האופנוע יוציא הספק מלא, כלומר 43.5 כ"ס, ניתן לעדכן זאת באופן חוקי במשרד הרישוי.