תוצאות 1 עד 6 מ 6

אשכול: מחפש מקום טוב לקנות בו ציוד.

Junior Member

מחפש מקום טוב לקנות בו ציוד.

שלום לכולם.
    אני מקווה לסיים בקרוב את הלימודים על האופנוע ומחפש מקום לקנות בו ציוד טוב במחיר נורמלי ( לאו דווקא דבר כ"כ נפוץ אני משער).

אני גר בפ"ת ומחפש באיזור המרכז. אני מחפש לקנות קסדה מעיל וכפפות. אשמח לשמוע מכם גם דגשים על מה לחפש בציוד ולמה לשים לב לאם הוא איכותי או לא.

תודה רבה!

Senior Member
    ברוך הבא לעולם האופנועים.
    בכללי יהיה נכון לעשות סיבוב סביב שוקן בת״א שם לא חסרות חנויות בתחום.

מבחינת ציוד בעלות מינימאלית, הייתי ממליץ על הציוד הבא:
    מבחינת מעיל, לא הייתי הולך על פחות ממעיל רב עונתי מדגם Classic של Cat2moto (כ-900 ש״ח אופנוסנטר).
    קסדה - Shoei Quest (נמכר כיום במחירי מבצע סביב 1,500 ש״ח ושווה כל שקל).
    כפפות Dainese, מוכרים כעת במטרו בכ-400 ש״ח (לא זוכר איזה דגם אך מקורי ממוגן ונראה טוב).
    בנוסף, רצוי לרכוש מגני ברכיים חיצוניים שתוכל להוריד בקלות (יש זולים סיניים אך טובים מאיטליה עולים לפחות 350 ש״ח).

אם תתפשר על קסדה כפפות ומגיני ברכיים תוכל לחסוף איזה אלפיה +ֿ, אבל אם אתה לא לחוץ אז לא הייתי מתפשר...

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי מצמץ צפיה בהודעה
    ברוך הבא לעולם האופנועים.
    בכללי יהיה נכון לעשות סיבוב סביב שוקן בת״א שם לא חסרות חנויות בתחום.

מבחינת ציוד בעלות מינימאלית, הייתי ממליץ על הציוד הבא:
    מבחינת מעיל, לא הייתי הולך על פחות ממעיל רב עונתי מדגם Classic של Cat2moto (כ-900 ש״ח אופנוסנטר).
    קסדה - Shoei Quest (נמכר כיום במחירי מבצע סביב 1,500 ש״ח ושווה כל שקל).
    כפפות Dainese, מוכרים כעת במטרו בכ-400 ש״ח (לא זוכר איזה דגם אך מקורי ממוגן ונראה טוב).
    בנוסף, רצוי לרכוש מגני ברכיים חיצוניים שתוכל להוריד בקלות (יש זולים סיניים אך טובים מאיטליה עולים לפחות 350 ש״ח).

אם תתפשר על קסדה כפפות ומגיני ברכיים תוכל לחסוף איזה אלפיה +ֿ, אבל אם אתה לא לחוץ אז לא הייתי מתפשר...
    900 שקל למעיל בינוני?? להתחיל ממעיל 4 עונות בארץ??

מה שאני ממליץ זה להתחיל עם מעיל קיץ כמה שיותר מאורר ולבחור אותו כך שתוכל ללבוש שווצ׳רט קל מתחת.
    יש המון חברות בהמון מחירים. מעיל רשת לקיץ לא אמור לעלות הרבה יותר מ-1000 שקל ואפשר למצוא בהרבה פחות.
    רוב המעילים מגיעים עם מגן ספוג לגב, תבדוק אם תוכל להשיג מגן קשיח במחיר מוזל בעת רכישה של המעיל בחנות שתבחר.

מבחינת כפפות, תדאג שכף היד תהיה מעור מלא ומומלץ עם אקסטרה ריכוך או מגן קשיח בכף היד. על גב היד כדאי שיהיה מגן קשיח.
    תזכור שאותה יד צריכה לתפעל את כל הסוויצ׳ים בכידון אז היא לא צריכה להיות אדוקה מדי.
    אנשים נוטים לזלזל בכפפות אבל הייתי מוכן להתפשר על מעיל פשוט יותר בשביל כפפות שיעשו את העבודה טוב יותר.

כל הקסדות הנמכרות בארץ מחוייבות בתקן ECE כך שמבחינת מיגון, כל עוד אתה קונה קסדה מלאה, אתה תהיה בסדר גמור.
    הכי חשוב שהקסדה תשב בנוחות. קסדת יוקרה מחברה טובה לא שווה כלום אם היא לא יושבת טוב.
    הקסדה צריכה לשבת הדוק ואין בעיה שתלחץ בלחיים אבל היא לא צריכה במקומות אחרים.
    אני אישית לא הייתי מוציא יותר מ1600 שקל על קסדה ראשונה.

חוץ מזה, אם אתה יכול להרשות לעצמך, הייתי ממליץ למגן איכשהו את החלק התחתון שלך. מכנס overpant שמתלבש מעל הג׳ינס או מכנס קצר זו האופציה הכי טובה לדעתי אבל גם מגני ברכיים טובים יותר מכלום.

אם אתה מתכוון לרכב על אופנוע, הייתי אומר שנעלי רכיבה הם די must. כל נפילה או החלקה וסיכוי טוב שהרגל שלך תהיה בין האופנוע לאספלט.
    נעל שלא מיועדת לכך, לא בהכרח תתמודד טוב עם המצב ותאונה קלה עלולה להפוך לתקופה של קביים.
    נעלי רכיבה אלה לא בהכרח נעלי רובוטריקים משוריינות, יש מלא נעלי sneakers מאווררות עם מיגונים שעושות עבודה סבירה ביותר.

אני אישית רכשתי הרבה מהציוד הראשוני שלי בקולבוטקס והחוויה הייתה מאוד חיובית.
    אתה יכול לראות בפורום חוויות אישיות והמלצות נוספות.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי alexsupreme צפיה בהודעה

.
    תתפלא אבל כן.

אומנם אין לי ספק שמעיל קיץ יעלה פחות, אלא שלדעתי, רוב המעילים בארץ שנמכרים מתחת ל-1,000 ש״ח אינם מספיק טובים ואתה משלם המון ומקבל מעט (אם מזמינים מחו״ל אז זה כבר סיפור אחר). המעיל שעליו המלצתי הוא מעיל שמספק תמורה נאותה עבור רוכב מתחיל שעדין לא יודע מה חשוב וטוב לו ובנוסף, אזכירך שיש מקומות בארץ שבערב ומוקדם בבוקר קר לרכב בהם (שלא לדבר על כביש מהיר) ופנימית לא תזיק. כך גם, אינני רואה מקום לרכוש מעיל זול ולא יעיל ואז להוציא עוד כסף בחורף הקרוב (אין סיבה שהמעיל לא יחזיק מעמד עד אז ואף יותר מכך).

לכן, נראה לי נכון יותר להוציא עוד כמה מאות בודדות ולקבל מעיל אפקטיבי ומוכר במחיר שהוא אולי לא זול אבל עדין סביר ביחס למתחרים.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי alexsupreme צפיה בהודעה

מה שאני ממליץ זה להתחיל עם מעיל קיץ כמה שיותר מאורר ולבחור אותו כך שתוכל ללבוש שווצ׳רט קל מתחת.
    יש המון חברות בהמון מחירים. מעיל רשת לקיץ לא אמור לעלות הרבה יותר מ-1000 שקל ואפשר למצוא בהרבה פחות.
    רוב המעילים מגיעים עם מגן ספוג לגב, תבדוק אם תוכל להשיג מגן קשיח במחיר מוזל בעת רכישה של המעיל בחנות שתבחר.

מבחינת כפפות, תדאג שכף היד תהיה מעור מלא ומומלץ עם אקסטרה ריכוך או מגן קשיח בכף היד. על גב היד כדאי שיהיה מגן קשיח.
    תזכור שאותה יד צריכה לתפעל את כל הסוויצ׳ים בכידון אז היא לא צריכה להיות אדוקה מדי.
    אנשים נוטים לזלזל בכפפות אבל הייתי מוכן להתפשר על מעיל פשוט יותר בשביל כפפות שיעשו את העבודה טוב יותר.

כל הקסדות הנמכרות בארץ מחוייבות בתקן ECE כך שמבחינת מיגון, כל עוד אתה קונה קסדה מלאה, אתה תהיה בסדר גמור.
    הכי חשוב שהקסדה תשב בנוחות. קסדת יוקרה מחברה טובה לא שווה כלום אם היא לא יושבת טוב.
    הקסדה צריכה לשבת הדוק ואין בעיה שתלחץ בלחיים אבל היא לא צריכה במקומות אחרים.
    אני אישית לא הייתי מוציא יותר מ1600 שקל על קסדה ראשונה.

חוץ מזה, אם אתה יכול להרשות לעצמך, הייתי ממליץ למגן איכשהו את החלק התחתון שלך. מכנס overpant שמתלבש מעל הג׳ינס או מכנס קצר זו האופציה הכי טובה לדעתי אבל גם מגני ברכיים טובים יותר מכלום.

אם אתה מתכוון לרכב על אופנוע, הייתי אומר שנעלי רכיבה הם די must. כל נפילה או החלקה וסיכוי טוב שהרגל שלך תהיה בין האופנוע לאספלט.
    נעל שלא מיועדת לכך, לא בהכרח תתמודד טוב עם המצב ותאונה קלה עלולה להפוך לתקופה של קביים.
    נעלי רכיבה אלה לא בהכרח נעלי רובוטריקים משוריינות, יש מלא נעלי sneakers מאווררות עם מיגונים שעושות עבודה סבירה ביותר.

אני אישית רכשתי הרבה מהציוד הראשוני שלי בקולבוטקס והחוויה הייתה מאוד חיובית.
    אתה יכול לראות בפורום חוויות אישיות והמלצות נוספות.
    חיפשתי קצת בעבר בכמה חנויות מכנסי אוברפאנטס אבל לא ראיתי מבחר גדול. יש לך או למישהו פה המלצה על אוברפאנטס לקיץ?
    כמו כן על הדרך אם יש לך או למישהו אחר המלצה ספציפית על מעיל/י קיץ מאווררים זה גם יהיה מצויין.
    תודה.

Senior Member
    אגב, ראיתי שבאי די מוטורספורט מוכרים עכשיו במבצע (חיסול סטוק ישן?) כמה רוויטים במחירים של 1,000 וקצת ש״ח כך שהייתי מוסיף עוד קצת כסף וכבר רוכש אחד מהם.