נכתב במקור על ידי
alexsupreme
900 שקל למעיל בינוני?? להתחיל ממעיל 4 עונות בארץ??
מה שאני ממליץ זה להתחיל עם מעיל קיץ כמה שיותר מאורר ולבחור אותו כך שתוכל ללבוש שווצ׳רט קל מתחת.
יש המון חברות בהמון מחירים. מעיל רשת לקיץ לא אמור לעלות הרבה יותר מ-1000 שקל ואפשר למצוא בהרבה פחות.
רוב המעילים מגיעים עם מגן ספוג לגב, תבדוק אם תוכל להשיג מגן קשיח במחיר מוזל בעת רכישה של המעיל בחנות שתבחר.
מבחינת כפפות, תדאג שכף היד תהיה מעור מלא ומומלץ עם אקסטרה ריכוך או מגן קשיח בכף היד. על גב היד כדאי שיהיה מגן קשיח.
תזכור שאותה יד צריכה לתפעל את כל הסוויצ׳ים בכידון אז היא לא צריכה להיות אדוקה מדי.
אנשים נוטים לזלזל בכפפות אבל הייתי מוכן להתפשר על מעיל פשוט יותר בשביל כפפות שיעשו את העבודה טוב יותר.
כל הקסדות הנמכרות בארץ מחוייבות בתקן ECE כך שמבחינת מיגון, כל עוד אתה קונה קסדה מלאה, אתה תהיה בסדר גמור.
הכי חשוב שהקסדה תשב בנוחות. קסדת יוקרה מחברה טובה לא שווה כלום אם היא לא יושבת טוב.
הקסדה צריכה לשבת הדוק ואין בעיה שתלחץ בלחיים אבל היא לא צריכה במקומות אחרים.
אני אישית לא הייתי מוציא יותר מ1600 שקל על קסדה ראשונה.
חוץ מזה, אם אתה יכול להרשות לעצמך, הייתי ממליץ למגן איכשהו את החלק התחתון שלך. מכנס overpant שמתלבש מעל הג׳ינס או מכנס קצר זו האופציה הכי טובה לדעתי אבל גם מגני ברכיים טובים יותר מכלום.
אם אתה מתכוון לרכב על אופנוע, הייתי אומר שנעלי רכיבה הם די must. כל נפילה או החלקה וסיכוי טוב שהרגל שלך תהיה בין האופנוע לאספלט.
נעל שלא מיועדת לכך, לא בהכרח תתמודד טוב עם המצב ותאונה קלה עלולה להפוך לתקופה של קביים.
נעלי רכיבה אלה לא בהכרח נעלי רובוטריקים משוריינות, יש מלא נעלי sneakers מאווררות עם מיגונים שעושות עבודה סבירה ביותר.
אני אישית רכשתי הרבה מהציוד הראשוני שלי בקולבוטקס והחוויה הייתה מאוד חיובית.
אתה יכול לראות בפורום חוויות אישיות והמלצות נוספות.