תוצאות 1 עד 15 מ 27

אשכול: מנעול דיסק ושבר בזרוע אחורית GTR1400 + דיסק אחורי עקום.

צפייה משולבת

Senior Member
    אכן קטע לא נעים

1. על פניו, לא הייתי בונה על מטרו מאחר ורוב הסיכויים שהמחיר יהיה גבוהה ממחירי חו״ל וזמן המתנה מרובה.

2. ככלל במקרה זה, הכי משתלם יהיה לנסות למצוא חלף בארץ או לחלופין מבחינת עלויות שילוח - לנסות לאתר חלף בפולין או ליטא... אלא שלא מדובר באופנוע הכי נפוץ שם...

3. בגדול, במידה ואתה לא מאתר בארץ ולא רוצה להמתין, תזמין חלף משומש מאנגליה ותשתמש בשירותי Mustop (שילוח מאנגליה באמצעות DHL והגעה עד הדלת תוך כשבוע מרגע הזמנת המוצר אצל המוכר). במקרה זה, יהיה רצוי לברר את משקל וגודל החבילה (עדיף קטן ככל האפשר) המוערך ע״י המוכר ולברר עלות שילוח מראש ב Mustop על מנת להימנע מהוצאה לא צפויה.

4. בהחלט יש סיכוי שלא תצטרך לשלם מיסים (אפילו באמצעות DHL), אבל ככלל החישוב שלך חייב לקחת בחשבון היתכנות מיסים.

Member הסמל האישי של miki
    ציטוט נכתב במקור על ידי מצמץ צפיה בהודעה
    אכן קטע לא נעים

1. על פניו, לא הייתי בונה על מטרו מאחר ורוב הסיכויים שהמחיר יהיה גבוהה ממחירי חו״ל וזמן המתנה מרובה. במידה והמחיר עד פי 2 ממחיר החלף בחו"ל , כלומר מחיר החלף ללא הובלה + מיסים וזמן ההמתנה סביר (שבוע - 10 ימים ) בוא נגיד שאני מוכן לשלם ולהמתין.

2. ככלל במקרה זה, הכי משתלם יהיה לנסות למצוא חלף בארץ או לחלופין מבחינת עלויות שילוח - לנסות לאתר חלף בפולין או ליטא... אלא שלא מדובר באופנוע הכי נפוץ שם... יש לך אתר שאתה ממליץ במדינות הללו ?

3. בגדול, במידה ואתה לא מאתר בארץ ולא רוצה להמתין, תזמין חלף משומש מאנגליה ותשתמש בשירותי Mustop (שילוח מאנגליה באמצעות DHL והגעה עד הדלת תוך כשבוע מרגע הזמנת המוצר אצל המוכר). במקרה זה, יהיה רצוי לברר את משקל וגודל החבילה (עדיף קטן ככל האפשר) המוערך ע״י המוכר ולברר עלות שילוח מראש ב Mustop על מנת להימנע מהוצאה לא צפויה. תודה, חסכת לי את השאלה הבאה... ביום א' אני מקווה לקבל הצעת מחיר ואז אדע אם אני מזמין מחו"ל או ממטרו ..

4. בהחלט יש סיכוי שלא תצטרך לשלם מיסים (אפילו באמצעות DHL), אבל ככלל החישוב שלך חייב לקחת בחשבון היתכנות מיסים.
    קודם כל תודה לעזרה.
    אדווח בהמשך לתשובה שאקבל ממטרו ושות' ...
    מבעס מאוד... גם בגלל ההשבתה, ובעיקר בקטע הכספי... הוצאה אדירה על שטות של רגע ...
    GTR1400 - הדרך המהירה לאיבוד רשיון. XV1900 - הדרך המהירה לאיבוד השמיעה והיכרות עם כירופרקט צמוד.