עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 27

אשכול: מנעול דיסק ושבר בזרוע אחורית GTR1400 + דיסק אחורי עקום.

Member הסמל האישי של miki

מנעול דיסק ושבר בזרוע אחורית GTR1400 + דיסק אחורי עקום.

רגע של חוסר תשומת לב ... נזק גדול.
    מנעול הדיסק שלי מתלבש על הגלגל האחורי בלבד... ליתר בטחון אני שם גם את החוט הכתום הגמיש וכורך אותו סביב המספר...היום, למרות האמור שכחתי את מנעול הדיסק הכנסתי לראשון, ויצאתי לאט .. הבום ששמעתי לא הותיר בי ספק.. נזק ... למזלי לא נפלתי עם האופנוע מה שנקרא להוסיף חטא על פשע ...הנזק הידוע לעת עתה ... דיסק בלם אחורי עקום, SWING ARM שבור בחלקו - בקישור ניתן לראות את המשולש הפתוח שנשען על הקיר האדום... והרבה הרבה עצבים על הוצאה מיותרת בגלל חוסר תשומת לב רגעית...
    יום ראשון אכניס את האופנוע למוסך... משראיתי שהחלק עולה בחו"ל כ 110 ליש"ט מעניין כמה אדרש לשלם למטרו.
    וכאן בעצם השאלה שלי ...
    https://www.motorparts-online.com/en...garm/201101822

אם מטרו יגלו סימני חזרזירות מעיקים, האם אני יכול לייבא את החלף? האם צפויות בעיות במכס לחלפים כגון אלו ?
    אשמח לקבל קישור לאתר נוסף שאתם מכירים ושולח לארץ...

אני עם מנעולי דיסק על גלגל אחורי סיימתי לתמיד ...

IMG_20170323_164715_resized_20170323_060527234.jpgIMG_20170323_164732_resized_20170323_060527007.jpgswing.jpg
    GTR1400 - הדרך המהירה לאיבוד רשיון. XV1900 - הדרך המהירה לאיבוד השמיעה והיכרות עם כירופרקט צמוד.

Senior Member
    אכן קטע לא נעים

1. על פניו, לא הייתי בונה על מטרו מאחר ורוב הסיכויים שהמחיר יהיה גבוהה ממחירי חו״ל וזמן המתנה מרובה.

2. ככלל במקרה זה, הכי משתלם יהיה לנסות למצוא חלף בארץ או לחלופין מבחינת עלויות שילוח - לנסות לאתר חלף בפולין או ליטא... אלא שלא מדובר באופנוע הכי נפוץ שם...

3. בגדול, במידה ואתה לא מאתר בארץ ולא רוצה להמתין, תזמין חלף משומש מאנגליה ותשתמש בשירותי Mustop (שילוח מאנגליה באמצעות DHL והגעה עד הדלת תוך כשבוע מרגע הזמנת המוצר אצל המוכר). במקרה זה, יהיה רצוי לברר את משקל וגודל החבילה (עדיף קטן ככל האפשר) המוערך ע״י המוכר ולברר עלות שילוח מראש ב Mustop על מנת להימנע מהוצאה לא צפויה.

4. בהחלט יש סיכוי שלא תצטרך לשלם מיסים (אפילו באמצעות DHL), אבל ככלל החישוב שלך חייב לקחת בחשבון היתכנות מיסים.

ציטוט נכתב במקור על ידי מצמץ צפיה בהודעה
    אכן קטע לא נעים

1. על פניו, לא הייתי בונה על מטרו מאחר ורוב הסיכויים שהמחיר יהיה גבוהה ממחירי חו״ל וזמן המתנה מרובה. במידה והמחיר עד פי 2 ממחיר החלף בחו"ל , כלומר מחיר החלף ללא הובלה + מיסים וזמן ההמתנה סביר (שבוע - 10 ימים ) בוא נגיד שאני מוכן לשלם ולהמתין.

2. ככלל במקרה זה, הכי משתלם יהיה לנסות למצוא חלף בארץ או לחלופין מבחינת עלויות שילוח - לנסות לאתר חלף בפולין או ליטא... אלא שלא מדובר באופנוע הכי נפוץ שם... יש לך אתר שאתה ממליץ במדינות הללו ?

3. בגדול, במידה ואתה לא מאתר בארץ ולא רוצה להמתין, תזמין חלף משומש מאנגליה ותשתמש בשירותי Mustop (שילוח מאנגליה באמצעות DHL והגעה עד הדלת תוך כשבוע מרגע הזמנת המוצר אצל המוכר). במקרה זה, יהיה רצוי לברר את משקל וגודל החבילה (עדיף קטן ככל האפשר) המוערך ע״י המוכר ולברר עלות שילוח מראש ב Mustop על מנת להימנע מהוצאה לא צפויה. תודה, חסכת לי את השאלה הבאה... ביום א' אני מקווה לקבל הצעת מחיר ואז אדע אם אני מזמין מחו"ל או ממטרו ..

4. בהחלט יש סיכוי שלא תצטרך לשלם מיסים (אפילו באמצעות DHL), אבל ככלל החישוב שלך חייב לקחת בחשבון היתכנות מיסים.
    קודם כל תודה לעזרה.
    אדווח בהמשך לתשובה שאקבל ממטרו ושות' ...
    מבעס מאוד... גם בגלל ההשבתה, ובעיקר בקטע הכספי... הוצאה אדירה על שטות של רגע ...
    GTR1400 - הדרך המהירה לאיבוד רשיון. XV1900 - הדרך המהירה לאיבוד השמיעה והיכרות עם כירופרקט צמוד.

Senior Member הסמל האישי של R86
    שימשיכו לייצר טרקטורים
    זרוע יצוקה? מי עושה דברים כאלה?
    נ.ב
    אם עוצרים אותך במכס מינימום 30% ״תשלום״ על כל מיני שטויות.
    אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.

ציטוט נכתב במקור על ידי R86 צפיה בהודעה
    שימשיכו לייצר טרקטורים אם הם מאיצים כמו GTR אז זה מגניב.
    זרוע יצוקה? מי עושה דברים כאלה? אלומיניום ... דקיק...זה מפחית מהמשקל. הרבה. החתיכה שנשברה שקלה בערך כלום, אבל נושאת עומס לא קטן.
    נ.ב
    אם עוצרים אותך במכס מינימום 30% ״תשלום״ על כל מיני שטויות.
    אני לא מנסה להתחמק מתשלום מס שקר כזה או אחר ... ברור שאני מעדיף שלא לשלם ושישאר לי בכיס ... יש לי מה לעשות בכסף...

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    אופנועי תיור גדולים זה גרמניה, הייתי ממליץ לחפש בebay.de עם שם האופנוע שלך בתוספת המילה schwinge.

http://www.ebay.com/itm/2009-KAWASAK...kAAOxyNo9StXQz
    אני חושב שהמשלוח יעלה עוד 300...יכול לסגור סיפור בזול אם יעבור חלק.

Junior Member
    מבאס לשמוע כזה דבר. האופנועים האלו מאוד לא שכיחים ולא ידוע לי פה בארץ על אחד שהורד מהכביש.
    מנגד, זה כלי יותר נפוץ בארה"ב מאשר באירופה המוכר שם כC-14 או CONCOURS. אני הבאתי אחד משם לפני שנתיים.
    הנה לך זרוע אחורית בפחות מ60$ :
    http://www.ebay.com/itm/2009-09-Kawa...5WEtFJ&vxp=mtr
    ואחת עוד יותר זולה:
    http://www.ebay.com/itm/2012-KAWASAK...1YmkOO&vxp=mtr
    ומשהו במחיר אמצע:
    http://www.ebay.com/itm/2008-Kawasak...xXGme0&vxp=mtr

לגבי דיסק אחורי - היה לי קישור ליצרן של דיסקים חליפיים , גם כך כמעט לא משתמשים בבלם אחורי באופנוע ...

שוב תודה, עזרתם לי מאוד...
    על פניו הנזק הכלכלי קטן ממה שציפיתי אבל תשובה וודאית יותר תגיע אחרי בדיקת המוסך... אחכה ליום א' לקבל הצעת מחיר ממטרו. בכל התמונות יש את הזרוע השלמה, אני צריך רק את המשולש בצד הנגדי לגל ההינע, למרות שגם אם יעלה לי כמו בקישור של רענן אז אין לי בעייה ואזמין זרוע שלמה.
    אכן אתה צודק רענן, הבלם האחורי ב GTR משמש ליופי ... חלש מאוד, וכל העבודה מוטלת על הקדמי הנשכני... אתה עדיין עם ה GTR ?

עדיף לך להזמין רק את המשולש
    פחות סיכוי לכאב ראש ומשלוח אמור להיות יותר זול ומהיר.
    זה לא?
    http://www.ebay.com/itm/08-14-KAWASA...FXGmPB&vxp=mtr

120 דולר לחלק חדש מפרטזילה:

http://www.partzilla.com/parts/detai...-0070-458.html
    נערך לאחרונה על ידי R86; 24-03-2017 בשעה 19:45.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי miki צפיה בהודעה
    שוב תודה, עזרתם לי מאוד...
    על פניו הנזק הכלכלי קטן ממה שציפיתי אבל תשובה וודאית יותר תגיע אחרי בדיקת המוסך... אחכה ליום א' לקבל הצעת מחיר ממטרו. בכל התמונות יש את הזרוע השלמה, אני צריך רק את המשולש בצד הנגדי לגל ההינע, למרות שגם אם יעלה לי כמו בקישור של רענן אז אין לי בעייה ואזמין זרוע שלמה.
    אכן אתה צודק רענן, הבלם האחורי ב GTR משמש ליופי ... חלש מאוד, וכל העבודה מוטלת על הקדמי הנשכני... אתה עדיין עם ה GTR ?
    אתה מדבר על התושבת של הקליפר ? אכן אפשר למצוא גם את זה ואף ביותר זול... ואם זה חלק אחר ונפרד בזרוע אז בקש ממי שתקנה את כל הזרוע שישלח רק אותו.

לי למעשה היה concours . החלפתי אותו לסופטייל לפני כמה חודשים. עדיין יש לי כל מיני חלקים ממנו למכירה.

ציטוט נכתב במקור על ידי R86 צפיה בהודעה
    עדיף לך להזמין רק את המשולש
    פחות סיכוי לכאב ראש ומשלוח אמור להיות יותר זול ומהיר.
    זה לא?
    http://www.ebay.com/itm/08-14-KAWASA...FXGmPB&vxp=mtr

תודה - זה בדיוק החלק שחלקו העליון נשבר . אבל יכול להיות שיש עוד נזק בהמשך הזרוע למרות שבנתיים לא ראיתי.

120 דולר לחלק חדש מפרטזילה:

http://www.partzilla.com/parts/detai...-0070-458.html
    ציטוט נכתב במקור על ידי רענן צפיה בהודעה
    אתה מדבר על התושבת של הקליפר ? אכן אפשר למצוא גם את זה ואף ביותר זול... ואם זה חלק אחר ונפרד בזרוע אז בקש ממי שתקנה את כל הזרוע שישלח רק אותו.
    המנעול הסתובב קדימה - עם כיוון השעון (אם נדמה את הדיסק לשעון , המנעול הותקן ב 08:00 ונעצר בזרוע ב 14:00 ולא פגע בכלל בקליפר ). יחד עם זאת מעוצמת המכה הדיסק התעקם. אם מעוצמת המכה צריך להחליף קליפר, או תושבות - בשלב זה אינני יודע.

לי למעשה היה concours . החלפתי אותו לסופטייל לפני כמה חודשים. עדיין יש לי כל מיני חלקים ממנו למכירה.
    בגלל שהשארתי את האופנוע בעבודה, אני לא יכול בשישבת לבדוק עוד נזקים, רק ביום ראשון. וגם אז, היכולת שלי די מוגבלת לאתר כשלים....

Senior Member הסמל האישי של erani99
    פיייייי !!!! איזה זין !!

הבעיה עם זרוע אחורית, שזה חלק משילדה. ואם זה משומש ועוצר לביקורת וכתוב תאור החלק האמיתי.. אכל'תותו !!! לא יכניסו. (מניסיון אישי שעשיתי טובה לחבר עם וי-מקס ששלחנו ל BUY2USA זרוע אחורית משומשת עם בית הדרייבשאפט/באק-אקס של VENTURE, נעצר לביקורת ולא הסכימו להכניס לארץ. מזל שלא הגיע לארץ ונעצר לפני העליה על האונייה - הוחזר כלאחר כבוד ממחסן BUY2 מניו-ג'רזי לכתובת אחרת, וההוא שקיבת חירטט משהו על החבילה בלי להזכיר שמות מפלילים וזה נכנס לארץ כמו ענק. אז אם המוכר מסכים לכתוב משהו אחר זה יתן סיכוי סביר מאוד לעבור מתחת לרדאר של המכסשרמוטיות)
    יאלה, בהצלחה !!!
    מיקי, דבר איתי. אם אתה צריך תמיכה כלשהי
    ........................................ KKK-BITCH
    ......................... We Ride Together, We DIE Together
    ... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast

זהו, האופנוע במוסך, החלפים הוזמנו מארה'ב. לא משומש אלא חדש לחלוטין. הנזק בסדר גודל של 3 אלפי זוזים...האפנוע מושבת לפחות לעשרת הימים הקרובים.
    מטרו שוב הוכיחו יעילות יתר בתמחור גבוה מאוד ובלתי פרופורציוני, וחבל שכך.
    יש לי הרהורי כפירה לחזור לכור מחצבתי bmw, שם עלויות אחזקת האופנוע ותמחור החלקים היה מעט יותר הגיוני מאשר מטרו...
    מצד שני וולקאן 1700 בהחלט בהחלט עושה לי את זה ואז שוב אהיה תקוע עם מטרו...

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי miki צפיה בהודעה
    זהו, האופנוע במוסך, החלפים הוזמנו מארה'ב. לא משומש אלא חדש לחלוטין. הנזק בסדר גודל של 3 אלפי זוזים...האפנוע מושבת לפחות לעשרת הימים הקרובים.
    מטרו שוב הוכיחו יעילות יתר בתמחור גבוה מאוד ובלתי פרופורציוני, וחבל שכך.
    יש לי הרהורי כפירה לחזור לכור מחצבתי bmw, שם עלויות אחזקת האופנוע ותמחור החלקים היה מעט יותר הגיוני מאשר מטרו...
    מצד שני וולקאן 1700 בהחלט בהחלט עושה לי את זה ואז שוב אהיה תקוע עם מטרו...
    לא צריך לפסול מותג טוב בגלל יבואן. רוכב כבר 6 שנים על קוואסקי ולא קניתי מהם בורג. הכל מחו"ל