שוב תודה, עזרתם לי מאוד...
על פניו הנזק הכלכלי קטן ממה שציפיתי אבל תשובה וודאית יותר תגיע אחרי בדיקת המוסך... אחכה ליום א' לקבל הצעת מחיר ממטרו. בכל התמונות יש את הזרוע השלמה, אני צריך רק את המשולש בצד הנגדי לגל ההינע, למרות שגם אם יעלה לי כמו בקישור של רענן אז אין לי בעייה ואזמין זרוע שלמה.
אכן אתה צודק רענן, הבלם האחורי ב GTR משמש ליופי ... חלש מאוד, וכל העבודה מוטלת על הקדמי הנשכני... אתה עדיין עם ה GTR ?
אתה מדבר על התושבת של הקליפר ? אכן אפשר למצוא גם את זה ואף ביותר זול... ואם זה חלק אחר ונפרד בזרוע אז בקש ממי שתקנה את כל הזרוע שישלח רק אותו.
לי למעשה היה concours . החלפתי אותו לסופטייל לפני כמה חודשים. עדיין יש לי כל מיני חלקים ממנו למכירה.
אתה מדבר על התושבת של הקליפר ? אכן אפשר למצוא גם את זה ואף ביותר זול... ואם זה חלק אחר ונפרד בזרוע אז בקש ממי שתקנה את כל הזרוע שישלח רק אותו.
המנעול הסתובב קדימה - עם כיוון השעון (אם נדמה את הדיסק לשעון , המנעול הותקן ב 08:00 ונעצר בזרוע ב 14:00 ולא פגע בכלל בקליפר ). יחד עם זאת מעוצמת המכה הדיסק התעקם. אם מעוצמת המכה צריך להחליף קליפר, או תושבות - בשלב זה אינני יודע.
לי למעשה היה concours . החלפתי אותו לסופטייל לפני כמה חודשים. עדיין יש לי כל מיני חלקים ממנו למכירה.
בגלל שהשארתי את האופנוע בעבודה, אני לא יכול בשישבת לבדוק עוד נזקים, רק ביום ראשון. וגם אז, היכולת שלי די מוגבלת לאתר כשלים....
GTR1400 - הדרך המהירה לאיבוד רשיון. XV1900 - הדרך המהירה לאיבוד השמיעה והיכרות עם כירופרקט צמוד.