תוצאות 1 עד 15 מ 27

אשכול: מנעול דיסק ושבר בזרוע אחורית GTR1400 + דיסק אחורי עקום.

צפייה משולבת

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי miki צפיה בהודעה
    זהו, האופנוע במוסך, החלפים הוזמנו מארה'ב. לא משומש אלא חדש לחלוטין. הנזק בסדר גודל של 3 אלפי זוזים...האפנוע מושבת לפחות לעשרת הימים הקרובים.
    מטרו שוב הוכיחו יעילות יתר בתמחור גבוה מאוד ובלתי פרופורציוני, וחבל שכך.
    יש לי הרהורי כפירה לחזור לכור מחצבתי bmw, שם עלויות אחזקת האופנוע ותמחור החלקים היה מעט יותר הגיוני מאשר מטרו...
    מצד שני וולקאן 1700 בהחלט בהחלט עושה לי את זה ואז שוב אהיה תקוע עם מטרו...
    לא צריך לפסול מותג טוב בגלל יבואן. רוכב כבר 6 שנים על קוואסקי ולא קניתי מהם בורג. הכל מחו"ל

Member הסמל האישי של miki
    ציטוט נכתב במקור על ידי Ami צפיה בהודעה
    לא צריך לפסול מותג טוב בגלל יבואן. רוכב כבר 6 שנים על קוואסקי ולא קניתי מהם בורג. הכל מחו"ל
    זו בדיוק הבעייה. אני מחזיק שני מותגים שלהם. ואני כבר למוד נסיון לא חיובי מהם.
    אסביר: ל GTR יש שלט ייחודי להתנעת האופנוע. אין בעייה להביא אותו מחו"ל בשליש - רבע ממחירו אצל מטרו. אבל, השלט הוא קופסה שחורה כל עוד אינו מקודד. לא ניתן לקדד אותו אצל בשום מנעולן שאני מכיר, ואני מכיר מספיק חנויות איכותיות שאמרו בפירוש שעם זה אינם מתעסקים. כלומר, גם אם אקנה, אהיה תלוי בחסדי מטרו אם לשכפל וכמה לשלם.
    ל XV יש צמיג אחורי רחב שלא היה בנמצא בארץ. כבר כתבתי בעבר שמטרו לא נקפו ולו זרת קטנטנה לעזור לי להביא את הצמיג ארצה... וזה אופנוע שבתחילת שנה שעברה נמכר בסוכנות שלהם !!!רכבתי כ 7 חודשים עד שהגיע הצמיג החדש..
    כבר הכינו אותי לכך שאם אזדקק לרצועת הנעה ל XV דרך מטרו הדרך לרצועה תהיה כרורכה בייסורים...
    מטרו משחקת תפקיד לא "הוגן\פייר " עם מי שקנה את המותגים שהיא משווקת.

מצד שני, כשהיו לי אופנועי BMW לא נתקלתי בשום הפתעה...רכבתי על אופנועי ה BMW שלי מספיק קילומטרים כדי להעריך מאוד את המוסך בו הם טופלו (שני האלכסים) , וכן שמעתי מחברים שיש להם את המותג רק שבחים על המוסך המרכזי בת"א.
    נכון שניתן הכל לקנות בחו"ל, אבל מגיעה איזו נקודה בה אתה נזקק ליבואן. או אז אתה מבין אם אתה "בידיים טובות \ ידיים עושקות".

למזלי, את החלפים שלי יכולתי להזמין בארה"ב , כי מטרו היו שוחטים אותי במחיר.
    בא לי (אבל אין לי את האנרגיות כרגע ) לכתוב לאדון גדי אבירם על הרגשתו של צרכן המחזיק את המותגים שלו... ולא, אין לי שום כוונה לפתוח שום שרשור בכיינות\אכלו לי שתו לי . במקרה הגרוע אני מעיף את שני האופנועים וקונה חזרה BMW או גולדווינג למרות ש-שנאתי היוקדת ל"מאיר" טרם הצטננה.
    GTR1400 - הדרך המהירה לאיבוד רשיון. XV1900 - הדרך המהירה לאיבוד השמיעה והיכרות עם כירופרקט צמוד.