יש פתרון להבא מנעול דיסק עם אזעקה כך לא תשכח אותו......
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
זו בדיוק הבעייה. אני מחזיק שני מותגים שלהם. ואני כבר למוד נסיון לא חיובי מהם.
אסביר: ל GTR יש שלט ייחודי להתנעת האופנוע. אין בעייה להביא אותו מחו"ל בשליש - רבע ממחירו אצל מטרו. אבל, השלט הוא קופסה שחורה כל עוד אינו מקודד. לא ניתן לקדד אותו אצל בשום מנעולן שאני מכיר, ואני מכיר מספיק חנויות איכותיות שאמרו בפירוש שעם זה אינם מתעסקים. כלומר, גם אם אקנה, אהיה תלוי בחסדי מטרו אם לשכפל וכמה לשלם.
ל XV יש צמיג אחורי רחב שלא היה בנמצא בארץ. כבר כתבתי בעבר שמטרו לא נקפו ולו זרת קטנטנה לעזור לי להביא את הצמיג ארצה... וזה אופנוע שבתחילת שנה שעברה נמכר בסוכנות שלהם !!!רכבתי כ 7 חודשים עד שהגיע הצמיג החדש..
כבר הכינו אותי לכך שאם אזדקק לרצועת הנעה ל XV דרך מטרו הדרך לרצועה תהיה כרורכה בייסורים...
מטרו משחקת תפקיד לא "הוגן\פייר " עם מי שקנה את המותגים שהיא משווקת.
מצד שני, כשהיו לי אופנועי BMW לא נתקלתי בשום הפתעה...רכבתי על אופנועי ה BMW שלי מספיק קילומטרים כדי להעריך מאוד את המוסך בו הם טופלו (שני האלכסים) , וכן שמעתי מחברים שיש להם את המותג רק שבחים על המוסך המרכזי בת"א.
נכון שניתן הכל לקנות בחו"ל, אבל מגיעה איזו נקודה בה אתה נזקק ליבואן. או אז אתה מבין אם אתה "בידיים טובות \ ידיים עושקות".
למזלי, את החלפים שלי יכולתי להזמין בארה"ב , כי מטרו היו שוחטים אותי במחיר.
בא לי (אבל אין לי את האנרגיות כרגע ) לכתוב לאדון גדי אבירם על הרגשתו של צרכן המחזיק את המותגים שלו... ולא, אין לי שום כוונה לפתוח שום שרשור בכיינות\אכלו לי שתו לי . במקרה הגרוע אני מעיף את שני האופנועים וקונה חזרה BMW או גולדווינג למרות ש-שנאתי היוקדת ל"מאיר" טרם הצטננה.
GTR1400 - הדרך המהירה לאיבוד רשיון. XV1900 - הדרך המהירה לאיבוד השמיעה והיכרות עם כירופרקט צמוד.
יש פתרון להבא מנעול דיסק עם אזעקה כך לא תשכח אותו......
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
זו בערך העלות שציפיתי עוד טרם הכנסת האופנוע למוסך. לקחתי בחשבון דיסק + רפידות שכן הוא התעקם + עבודה + חלק + יבוא מארה"ב באמצעות המוסך וגם אם יש עליות מיסי שקר כלשהם.
בעניין עבודה עצמית, אני לא ערוך לכך למרות שיש לי את כל כלי העבודה. יתר על כן, אין לי כל ידע בעניין בלמים וכו'. הבטחתי לעצמי ללכת לקורס טכנאי אופנועים, ואעשה זאת בעתיד ...
על הדרך החלפתי גם דיסקים קדמיים ממקוריים שחוקים - לחליפיים (אבל זה בחשבון נפרד שאינו כלול ב 3000 ) כי המחיר של מטרו רק על הדיסקים המקוריים (!) האמיר ל 5000 ש"ח . מזל שנשענתי על האופנוע כששמעתי את המחיר אחרת עוד הייתי מוצא נופל מתדהמה ...
ולי עוד מספרים ש BMW יקר ... כי - אחרי 100K ק"מ על BMW אני יכול לומר בפה מלא שעלויות האחזקה שם היו זולות מכלים תחת כנפי מטרו (ושוב , אינני נכנס לסוגיית היבוא האישי, כי ב BMW מעולם לא ייבאתי ולו בורג או אום).
GTR1400 - הדרך המהירה לאיבוד רשיון. XV1900 - הדרך המהירה לאיבוד השמיעה והיכרות עם כירופרקט צמוד.
בGTR הראשון שלי טיפלתי לבד, בשני כבר לא היה כלכלי בשבילי אז השארתי למוסך לטפל בו.
בכל מקרה, עדיין את החלקים עדיף להביא מחו"ל ולחסוך את החלק העיקרי בעלות.
לגבי הדיסקים הקדמיים - אם אין בהם עיוות, ממול למטרו תושיה יש בית מלאכה שיכול ללטש אותם . דיסקים החזיקו לי 100,000 ק"מ על האופנוע הקודם.
אני כרגע בפלורידה
הקונקורס כלי נפוץ מאוד ואני רואה אותו לא מעט על הכבישים.
אגב המחירים גם פה לא זולים ביחס להרבה אופנועים אחרים ומאידך לא יקרים כמו בארץ הקודש.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
לא שקורבין לא טובים אבל המחיר שלהם מזמן לא משקף את המוצר, יש רבים וטובים אחרים שיעשו את אותה עבודה ביותר זול.
בעבר הייתה התלהבות בפורומים לגביהם אבל בזמן האחרון רואים התקררות עקב המחיר שהגיע לרמות גבוהות ללא הצדקה.
ואם כבר ארצות הברית יש לך גם את SARGENT שטיפה זולים יותר מקורבין
http://www.sargentcycle.com/Seats-Ac...WS-570-19.html
תודה להפנייה, לא הכרתי את היצרן הזה...
יחד עם זאת מפנה את תשומת ליבך שבעניין הכסא הספציפי ל GTR המחירים די זהים בסרג'נט מבקשים 500$ , ובקורבין על כיסא לא מחומם 460$ ...
http://www.corbin.com/kawasaki/kc8cdse.shtml
כסאות הפרימיום עולם ממון רב. אבל, מי שרוכב ק"מ רבים והכסא המקורי אינו נוח לאורך זמן יכול לשקול השקעה זו או רפד איכותי שיעלה הרבה פחות.
כך או אחרת, הכיסא של ה GTR שלי יעבור שדרוג אצל ששון או מריו...
אני שלחתי את הכיסא שלי לBAGSTER, עושים עבודה מעולה אבל כנראה עם כל הבלאגן במישלוח מישראל ולישראל זה לא חכם לעשות
http://www.bagster.com/?___store=english
תודה אבל אני די מרוצה ממה שיש לי כרגע.
לכל היותר תמיד יש את מריו באום שעלפי מה ששמעתי יתן מענה מצויין.
בכל מקרה יומיים מהיום אני בבוגטה קולומביה אז הזדמנות לקניות עברה
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI