חבר טוב בילה איתו במוסך פעם בשבוע בממוצע.
אוקיי אז ככה, כבר תקופה שאני מחפש אופנוע שהוא יחסית " מציאה " לא מחפש אחד שאני צריך לזרוק עליו ארגזים של כסף מכל הבחינות לכן ולמרות כל מה שאנחנו יודעים וחושבים על החברה הזאת, אני החלטתי בכל זאת לתת לאופנוע הזה הזדמנות ואומר גם למה
יד 2, גיטי250ר, 2013, 21 ק"מ... במחיר של 10 אלף ש"ח בלבד !
אז מה אני רוצה לדעת? את האמת? לא אכפת לי מהיבטים כמו כוח, כ"ס, מומנט וכל זה.. כולה אופנוע שעולה 10 אלף שקל מוכן לשים עליו תכסף
אבל.. אכפת לי מאמינות - טיפולים, תקלות.. אשמח לדעת מאנשים שהיו בבעלותם, או כאלה שהיו בבעלותם של קרוביהם והיו פחות או יותר חשופים להשקעה בהם ולמגרעות שלהם
( מנהל יקר, זכרתי לא עשיתי בולד הפעם.. אל תדאג :P)
חבר טוב בילה איתו במוסך פעם בשבוע בממוצע.
תוכל להסביר מה בדיוק "כולנו" יודעים וחושבים?למרות כל מה שאנחנו יודעים וחושבים על החברה הזאת
אני לא בטוח שמה שאני "יודע וחושב" זה מה שאתה "יודע וחושב".
ואם כל הידע הקולקטיבי קיים - אז למה אתה שואל?
מה זה?תכסף
כי זה במקרה הטוב מה שמוכנים לשלם עליהם.יד 2, גיטי250ר, 2013, 21 ק"מ... במחיר של 10 אלף ש"ח בלבד !
ובכללי:
תעשה חיפוש.
כתבתי המון על היוסאנג, מניסיון אישי. נמאס לי לצטט את עצמי.
לא רואה סיבה לעשות עוד קופי-פייסט להודעות שלי.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
אני מכיר מישהו שנסע על כלי כזה כמה עשרות אלפים ומכר אותו במחיר טוב אח"כ.. היו לו אם אני זוכר נכון רק 2 תקלות בכל התקופה או משהו בסגנון.
בסה"כ זה כלי זול אבל בסדר גמור. עושה את העבודה.
עניין מחיר ושווה לא שווה זה עניין אינדיבידואלי לחלוטין ובחינת השוק והאופציות האחרות שקיימות.
היה לי כשנה. בולמיםם התחילו לנזול באיזשהו שלב, איזשהו חוט נאכל באזור הבולמים ופשוט כל פעם שהייתי מזיז את ההיגוי בחדות הוא היה מקצר, שורף פיוזים, והאופנוע היה נכבה, לקח לי כמה ימים לעלות על הבעיה. בסוף נגנב.
שמעתי שהחדשים יותר אמינים. בסה"כ אתה מקבל מה ששילמת עליו, כלי מאוד נחמד לנסיעה. שאני קניתי אותו המתחרה היחיד היה נינג'ה 250. לא היה קטם 390/200 cbr 250/300 וכו וכו....בינהם הוא ניצח בזכות הפול סייז. אני חושב שזה היה ב2011 לערך.
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
Yamaha X-City 250 -> Hyosung GT250 -> Suzuki GS500 -> Suzuki V-Strom 650 -> Suzuki Bandit 1200 --> Kawasaki Versys 650