ציטוט נכתב במקור על ידי van.hezkel צפיה בהודעה
עם הגישה הזו תמיד היה לי קשה להסכים ולקבל.
פעם ראשונה נתקלתי בה כשהייתי ילד בחטיבה - אמא שלי שלחה אותי לריקושט למדוד נעלי הרים, ואחר כך הזמינה אותן עבורי מחו"ל דרך קרוב משפחה.

אין שום רע בלקבל מתנה מחו"ל.

לזעוק ואפילו לקלל את בעלי העסקים בארץ בגלל מחיריהם הגבוהים של המוצרים אותם הם מציגים בחנות - ובאותה עת להודות בפומבי על 'למדוד בחנות ולהזמין מחו"ל'? איפה ההגינות?
ייתכן והמחירים גבוהים, ייתכן והיבואנים נוכלים, אבל בעל החנות, שמעמיד לרשותך מבחר מוצרים, בשלל מידות, מספק מוכר שיהיה שמה לשרותך. אותו מוכר יביא ויחזיר עבורך מוצרים שבחנת - ואז לפטור אותו ב-'טוב אני אחשוב על זה', כשהעמוד של המוצר כבר פתוח על הדסקטופ בנייד שלך? זה מכוער.

הEDGE היחיד שיש לבעלי העסקים - הפריבילגיה שלך, מוצר שתכל להחזיק אותו בידיים ולהרגיש את המרקם\בד\חומר\משקל\מידה - דווקא אותו מקללים. איפה היושר וההגינות שלך כצרכן? בעיני זה מכוער.

מכאן, עולה הפתח לרעיון של חנות תצוגה אולי? תשתמש בפרבילגיות, תעשה מה שבא לך עם המוצר, אבל שזו תהיה המטרה של החנות. בחינה ותו לא. מצדי שכל 'העצמאיים' והיבואנים ישכרו את שירותיה של חנות שכזו, ואחר כך לך תזמין ממי שמתאים לך. זו אפשרות אחת לגישור בין חווית הרכישה של פעם לזו רוויות האפשרויות היום.

הנקודה שלי - להזדעק על מחירי מוצרים ובו זמנית להשתמש בEDGE של חנות ולהזמין דרך גורם אחר? זה לא נכון בעיניי.
לקחת את זה קצת קשה מידי...אתה בעל חנות אנונימי במקרה?
גם אני חשבתי על חנות תצוגה אבל ממה היא תתקיים איזה הכנסות?
שורה תחתונה ,יפה או לא אנחנו הצרכן מעניין כמה יוצא מהכיס וכמה אפשר לחסוך במדינה שגם ככה הכל יקר ואתה נלחם על כל חודש שתוכל להתקיים בכבוד.