אני זוכר שרציתי לקנות אחד והיה מישהו ברחובות (עופר אבניר) שאמר לי הכלי מטופל ועבר לא ממזמן טיפול אחרון.
וכשבדקתי (בדרכים שלי) הכלי לא באמת עבר את הטיפול האחרון ומישהו אמר לי שהוא כנראה יעדכן במחשב אחרי הקניה.
עשיתי 1 + 1 והחלטתי שאני לא קונה יד שניה מסוכנות.
היה לי אותו הסיפור עם סוכנות ו Rs125.
רק אנשים פרטיים, סבלנות ובדיקה.
בדיקה של מסמכים ואם אתה מבין בדברים האלו זה מאוד פשוט.
יש כמה חוקים בסיסיים שחוזרים בקטנוע הזה לגבי קילומטר רצועה/משקולות שרואים פר קילומטרז, ככה שאם אתה קורא את המסמכים של הטיפולים אתה יכול לראות איזה קטנוע יש לך ביד אבל עדיין זה לא מאה אחוז.
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
תודה על התשובות
בדקתי את הפרטים על הטיפולים של הקטנוע דרך מוסך חיצוני ולא דרך המוסך של עופר אבניר.התקשרתי והוא ביקש מספר רישוי של הקטנוע ואז ראה במחשב את הסטוריית הטיפולים למרות שזה לא טןפל אצלו כי הוא אמר שהוא מוסך מורשה שעובד עם עופר אבניר אז אני לוקח אליו לבדיקה,בחיים לא היתי סומך על המוסך של עופר אבניר עצמו.מישהו שמע בכל אופן על המוסך המגרש בחיפה?זה שאני אלך אליו
העניין שעם פרטיים גם דיברתי והם דורשים מחיר זהה או גבוה יותר למשהו פחות טוב.הקטנוע של אבניר הוא יד ראשונה עם 29000 קמ שנת 2012 אז מקווה שבמוסך תהיה תשובה טובה
החלטתי להקשיב להמלצות שלכם ולוןתר על זה.מחר אסע כבר לתל אביב לראות שני קטנועיים מאנשים פרטיים
אין צורך להיות נחרץ,המטרה הייתה לגרום לך להבין שבסוכנות על פי רוב תשלם יותר על חבילה פחות טובה,זה לא שבשוק הפרטי חסרים רמאים.
כל מקרה לגופו - פשוט תבדוק כמו שצריך ואל תהיה נחפז,החיפזון עולה הרבה כסף.