סוזוקי DR-Z400S חדש ב-41,400 ש"ח!
סוזוקי DR650SE חדש ב-38,700 ש"ח!
סוזוקי GSX-S1000 חדש ב-81,000 ש"ח!
מלחמת המחירים והמבצעים בעיצומה, ואנחנו הצרכנים נהנים.
http://fullgaz.co.il/?p=120543
סוזוקי DR-Z400S חדש ב-41,400 ש"ח!
סוזוקי DR650SE חדש ב-38,700 ש"ח!
סוזוקי GSX-S1000 חדש ב-81,000 ש"ח!
מלחמת המחירים והמבצעים בעיצומה, ואנחנו הצרכנים נהנים.
http://fullgaz.co.il/?p=120543
נשמע טוב,
אני חם על CB500F או CB500X של הונדה וחדש עולה 47900, יש מצב שבעקבות זה הונדה גם יורידו מחירים לCB500?
אולי בכלל בעקבות זה כדאי לי SV650 מוגבל(יש לי A1 ועד היום רכבתי כשנה על קטנוע 125)?
אין לי שמץ, מעולם לא רכבתי על אופנוע(רק שנה על קטנוע קטן) ואני לא הכי מבין גם את המשמעות של מוגבל מלבד זה שיש לו פחות כח ומהירות לעומת הלא מוגבל.
כמו כן יכול להיות שזה לא אופנוע שמתאים למתחילים ואני לא יודע עליו יותר מידי כי לא בדקתי או קראתי עליו שום דבר מכיוון שהוא לא היה בכלל אופציה קודם.
האם הוא בכלל נחשב "סלחן".
אולי בכלל שווה לי לקנות אופנוע CB500 יד ראשונה(כלומר שהיה לו רק בעלים אחד) או יד שניה שנת 2014 ומעלה שלא עשה יותר מידי ק"מ וכך לחסוך את הכסף ובהמשך כאשר אוציא רשיון A אז אקנה אופנוע מתאים.
בשביל לקנות במדינות אחרות צריך לחיות במדינות אחרות. אני מסכים שאנחנו נעשקים אבל פחות ע"י היבואנים ובעיקר ע"י המדינה שמאוד אוהבת את כספי המיסים שלנו. לא בציניות.
בכל אופן ההשוואה היא מול המצב שהיה עד היום וביחס אליו המחירים נמוכים.
תבדוק איזה אופנוע חדש 45 אלף היו קונים לפני כמה שנים...אאל"ט זה היה בכיוון של נינגה 250. היום באותו כסף וי טוין 650 שגם נראה טוב.
![]()
נו, מתי יגיע שרשור "עופר-אבניר דפקו אותי!"?
הרי הם העזו להוריד מחירים אחרי שמישהו כבר קנה!
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
בזה אין ספק אפילו!אולי בכלל שווה לי לקנות אופנוע CB500 יד ראשונה(כלומר שהיה לו רק בעלים אחד) או יד שניה שנת 2014 ומעלה שלא עשה יותר מידי ק"מ וכך לחסוך את הכסף
לא שווה לקנות חדש, זה הפסד כספי עצום.
אני בד"כ מסכים עם הגישה של אין מה לקנות חדש כי זה בזבוז כסף, אבל אני עכשיו מסתכל ביד2 ובקבוצות בפייסבוק די הרבה זמן, ובתקציב של 30-35 אין יותר מדי מציאות.
כשיש לך אופציה להוסיף "בסהכ" 10000 שקל ולקבל פריסה של 36 תשלומים (אני מדבר על הSV) אני חושב שזה כבר פייט רציני, ואופציה ראויה שיש לשקול.
המבצע הוא פריסה ל-12 תשלומים ולא ל-36 .)
בדכ זה נכון אבל במקרה הנוכחי לפי מה שאני מבין זה חתיכת הנחה יפה ובהמשך המחירים יחזרו לרגיל, לא?
וגם אם לא,האם עדיין לא משתלם SV650?
ומה לגבי שאר ההשואות בין SV650 לCB500F? ולגבי זה שאני רוכב חדש?
אין פריסה במסגרת המבצע