עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 22

אשכול: למכירה הונדה CB500X שנת 2016

צפייה משולבת

למכירה הונדה CB500X שנת 2016

למכירה הונדה CB500X שנת 2016, יד ראשונה, 12 אלף ק"מ. מתאים לרישיון A1. האופנוע אחרי טיפול 12 אלף (כל הטיפולים בוצעו בזמן ובמוסך המרכזי), טסט ואחריות לעוד 10 חודשים. מגיע עם אזעקת ביפר, מתקן לטלפון Ram Mount ושקע USB. מחיר מבוקש 43,500 ש"ח.

אבי

IMG_5761.jpg

שכחתי טלפון - 0-5-2-268-1-772

אבי

Junior Member

סתם להבין -

אני מתעניין בקניית אופנוע כזה,
    אבל אתה - ושאר המוכרים ביד2 - קצת לא מבינים את מקומכם.
    ב-1500 ש"ח יותר, אני מקבל sv650 חדש בניילונים...
    אתה מבקש מחירון+ על אופנוע שנסע לא מעט בשנה האחרונה, ובלי תוספות מיוחדות (סט ארגזים, מגן מנוע, אגזוז, ג'ק אמצע, מגיני ידיים...).
    אני רואה ביד2 מוכרים שמנסים להפטר מהאופנוע כבר חודשיים ויותר, רק אלו בטרייד-אין מצליחים להזיז משהו.

שוק היד 2 מת. והמוכרים לא מבינים זאת.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Img770 צפיה בהודעה
    אתה מבקש מחירון+ על אופנוע שנסע לא מעט בשנה האחרונה, ובלי תוספות מיוחדות (סט ארגזים, מגן מנוע, אגזוז, ג'ק אמצע, מגיני ידיים...).
    אני רואה ביד2 מוכרים שמנסים להפטר מהאופנוע כבר חודשיים ויותר, רק אלו בטרייד-אין מצליחים להזיז משהו.

אתה צודק, אני בדיוק באותו מצב.. מחפש אופנוע יד 2 וכל פעם חוזר ל "אולי כבר עדיף לקנות חדש וזהו"

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    ציטוט נכתב במקור על ידי Img770 צפיה בהודעה

ציטוט נכתב במקור על ידי Xebu22 צפיה בהודעה
    אתה צודק, אני בדיוק באותו מצב.. מחפש אופנוע יד 2 וכל פעם חוזר ל "אולי כבר עדיף לקנות חדש וזהו"
    לשניכם:

א - כנראה שלאופנוע הזה יש שוק טוב. כבר ראיתי כמה כאלו שפורסמו פה ונמכרו מהר יחסית.
    ב - זה לא המקום לדיון. בגלל שראיתי את זה רק עכשיו אני לא מוחק את ההודעות אבל מפנק בכרטיס צהוב - אנא קראו את חוקי הפורום.

יכול להיות שאתה צודק.. ואתה בהחלט יכול לקנות SV650 חדש מהניילון, אבל אני מוכר CB500X ולא SV650, והמחיר של CB500X חדש הוא 50,000 ש"ח ועוד קצת תוספת על אגרות רישוי, ועל אזעקה עוד כמה גרושים. אז מדובר בתוספת של לפחות 7500 ש"ח על המחיר שאני דורש. על התוספות שציינת תוסיף עוד כמה אלפים טובים. אגב, גם אם היו לי עוד תוספות, סביר להניח שהייתי מוכר אותן בנפרד.. כי כשמוכרים אופנוע עם תוספות, בד"כ מפסידים כסף.

מחירון זה נחמד אבל לא קובע דבר. אני קניתי את האופנוע כשהמחיר שלו היה 52 + אגרות רישוי. אז כן, ירד לו המחיר ב2000 ש"ח ובגלל זה ירידת הערך הגדולה, אבל המחיר שאני דורש הוא מה שאני מרגיש שנכון לדרוש כרגע. אתה יכול להמשיך להתמרמר על שוק היד 2 שמת, או שתבוא לראות את האופנוע ואחרי זה תחליט כמה אתה מוכן לשלם עליו. או שאתה תמיד יכול לקנות SV חדש מהניילון (בעצם לא תמיד.. יש לך קצת פחות מחודש לקנות במחיר המוזל. כדאי שתמהר) או CB חדש מהניילון.

אגב, כרגע האופנוע שלי הוא הכי זול ביד 2 בשנתון הזה. ולא, 12,000 ק"מ לאופנוע בן שנה זה לא הרבה.

בהצלחה לכולנו.
    נערך לאחרונה על ידי Ser Jorah Mormont; 05-04-2017 בשעה 22:27.

אז בואו ספרו לי מה נראה לכם הוגן לדרוש על אופנוע כזה. שנה וחודשיים על הכביש. ללא שריטות/מכות/החלקות. טיפולים ושימון שרשרת בזמן. כמו שכתבתי כבר, אני גם ככה כבר הכי זול ביד 2, אז תהיו הוגנים... ולא, אל תגידו לי שיש מבצעים עכשיו על אופנועים אחרים אז אני צריך לחתוך הרבה במחיר. זה לא רלוונטי כל עוד אין מבצע על CB500X. אם יש מבצעים לכו קנו חדש ואל תנסו להרוס לאנשים מכירות כי איזה פוץ בלוי יצחק החליט לשחוט 10,000 בשנה למחירון של אופנוע.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Ser Jorah Mormont צפיה בהודעה
    אז בואו ספרו לי מה נראה לכם הוגן לדרוש על אופנוע כזה. שנה וחודשיים על הכביש. ללא שריטות/מכות/החלקות. טיפולים ושימון שרשרת בזמן. כמו שכתבתי כבר, אני גם ככה כבר הכי זול ביד 2, אז תהיו הוגנים... ולא, אל תגידו לי שיש מבצעים עכשיו על אופנועים אחרים אז אני צריך לחתוך הרבה במחיר. זה לא רלוונטי כל עוד אין מבצע על CB500X. אם יש מבצעים לכו קנו חדש ואל תנסו להרוס לאנשים מכירות כי איזה פוץ בלוי יצחק החליט לשחוט 10,000 בשנה למחירון של אופנוע.
    אני לא מבין את כל הממורמרים, מי ששהמחיר לא מתאים לו שלא יקנה. מעדיף SV חדש על הונדה 500X? זכותך.
    למה להרוס לבן אדם את המכירה? עוד מעט הוא יצטרך להתנצל ולשלם למי שיסכים לקחת אותו.

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    בהצלחה במכירה!

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

תודה חבר.

עשו פיגוע וברחו. בכל מקרה, לכבוד החג, מעדכן מחיר ל-42,500 ש"ח.

אפשר לפנות בשבת וחג.

חג שמח.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Ser Jorah Mormont צפיה בהודעה
    עשו פיגוע וברחו. בכל מקרה, לכבוד החג, מעדכן מחיר ל-42,500 ש"ח.

אפשר לפנות בשבת וחג.

חג שמח.
    לא פיגוע וברחו..
    בכל מקרה, לא בא להרוס לך שום מכירה..
    אבל כלי משומש, עם X קמ, לא צריך לעלות הפרש של כמה אלפים בודדים לעומת כלי חדש, המחיר שאתה מבקש הוא כביכול עבור הירידת ערך של הכלי, בלי לשקלל את העובדה שהוא באמת שומש בפועל..
    בכל מקרה, מאחל לך שתמכור אותו מהר ובמחיר שיהיה לרצונך.
    חג שמח.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Xebu22 צפיה בהודעה
    לא פיגוע וברחו..
    בכל מקרה, לא בא להרוס לך שום מכירה..
    אבל כלי משומש, עם X קמ, לא צריך לעלות הפרש של כמה אלפים בודדים לעומת כלי חדש, המחיר שאתה מבקש הוא כביכול עבור הירידת ערך של הכלי, בלי לשקלל את העובדה שהוא באמת שומש בפועל..
    בכל מקרה, מאחל לך שתמכור אותו מהר ובמחיר שיהיה לרצונך.
    חג שמח.
    על זה בדיוק דיברתי, אתה מעוניין לייעץ לו? תפנה איליו בפרטי.
    כל דיון לא ענייני על המחיר סתם הורס את המכירה וההרגשה של האנשים מוכרים.
    יקר לך? תקנה ממישהו אחר.

מה ז"א כמה אלפים בודדים? לא הבנתי את ההיגיון הזה... ירידת הערך של הכלי כוללת את השימוש הסביר בפועל. הרי מי קונה אופנוע, שם אותו במחסן עם 0 ק"מ ואז מוכר אותו במחיר מחירון? אם היו עליו 30 אלף ק"מ בשנה אחת, הייתי מסכים איתך. אבל 12,000 בשנה וחודשיים זה שימוש ממוצע לגמרי.. ואפילו פחות מזה לאופנוע כביש תיור.

אני בטוח שכשאתם תמכרו את האופנוע שלכם, תורידו עשרות אלפי שקלים מהמחיר.. היי, אולי אפילו תתרמו אותו לנזקקים.

חג שמח.

זה בדיוק העניין סער. למרות כל הטרוניות, אני עדיין מציע את המחיר הכי זול ביד2. אם הטענה שלו היתה הגיונית, הייתי שותק ומוריד מחיר (מה שעשיתי בכל מקרה, כי אני מנסה להיות הכי הוגן והגיוני שאפשר, בעיניי לפחות).