תוצאות 1 עד 6 מ 6

אשכול: הזמנה ברשת : wemoto

Senior Member הסמל האישי של zx2r

הזמנה ברשת : wemoto

כתובת האתר : http://www.wemoto.com

קצת רקע :
    הגעתי לאתר בעקבות חיפושים ברשת לקיט שיפוץ לברז דלק ל KLE של חבר , לבסוף הזמנו ממנו עוד כמה חלפים . העדפתי להזמין ממקום אחד את הכול במקום לתור את הרשת בלמצוא את הכי זול ולכן ויתרתי על הזמנה מאיביי (מה גם שהם ממוקמים בלונדון והיה נראה לי שיהיה יותר מהיר ונוח מבחינת החזרה או טיפול בתקלות) .

נגישות האתר : דיי נוח לטעמי , עמוד ראשי מחולק לקטגוריות עם שורת חיפוש לאופנוע , רשמו את דגם האופנוע (לא חייב שנה אבל עוזר) והמערכת תתן לנו את כל הדגמים שנמצאים אצלה כולל שנתונים וכולל באם הדגם שווק לשוק מסויים (יפני למשל) .
    לחיצה על הדגם המבוקש תפתח רשימת מוצרים עפ"י קטגוריות כאשר הכול (לרוב) בעמוד אחד (אני אישית מעדיף ככה מאשר מעבר בין הרבה עמודים) , באם יש מספר גדול של מוצרים נוכל לבחור בכמות התוצאות לעמוד (נע בין 10 ל 200) .
    בצד ימין ניתן לשנות שפות (אין עברית) , לחפש מוצרים עפ"י דגם הכלי , עץ מוצרים , מספר יצרן (OEM) וחיפוש מותאם של גוגל .
    בנוסף ניתן לשנות את סוג המטבע (מחירים מופיעים בפאונד ניתן לשנות לדולר) .
    האתר אינו מצריך הרשמה כלשהי ומבקש פרטים (כתובת וכו) רק ברגע שאנו מוכנים לסגור הזמנה .

עריכת הזמנה : דיי פשוט , סמנו כמות ואשרו או דרך דף המוצר או בעמוד עם כל החלפים - מה שמאפשר סימון כמה מוצרים במקביל ושליחת כולם בבת אחת לסל הקניות . לאחר מכן הוא יראה לנו עמוד עם הפריט או הפריטים שסומנו ונוכל לחזור ולהוסיף דברים או ללכת לסל הקניות .

-הסיבה היחידה שהיתה לי להיכנס לדף מוצר היא בשביל לראות את התמונות בגודל גדול יותר , יש סוג של הגדלה מינורית של התמונה בעמוד החלפים בזמן ריחוף עם העכבר על התמונה אבל לא מספיק בשביל להבין מה באמת הולך שם .
    בנוסף כאשר מזמינים מוצר אחד , יותר נוח להיכנס לדף מוצר ולהזמין משם במקום לגלול את כל הרשימה עד למטה .

סל הקניות : מאפשר לנו לבצע שינויים בזמנה כמו ביטול מוצר או עריכת מספר היחידות . לאחר שנבחר מדינה למשלוח , הוא יראה לנו את עלות המשלוח וניכוי המס .
    באם החלק שהזמנו אינו ניתן לשליחה לארץ , המערכת תציין זאת מיד לאחר שבחרנו את המדינה למשלוח בראש הרשימה באדום וגם תגיד לנו אילו מוצרים הם הבעייתיים .

הזמנה : כפתור אישור ויציאה (שלא יופיע עד שלא דאגנו שכל ההזמנה תהיה תקינה - ז"א הסרת מוצרים שלא ניתן לשלוח אותם) . נתבקש כמובן לאשר שקראנו את התקנון לפני הלחיצה ומיד נעבור למסך מילוי הפרטים שבראשו נוכל לבחור באופצית התשלום דרך פייפאל אקספרס .
    לצערי אני לא זוכר באם המערכת השתמשה בפרטי הפייפאל בשביל כתובת למשלוח או שהייתי צריך למלא ידנית . סביר להניח שהיא כן השתמשה .

זמנים : הזמנה בוצעה ביום ראשון ה 26.7 , יום למחרת הכינו אותה (משער בגלל שיום ראשון אצלהם סגור) וביום שלישי ה28.7 כבר שלחו אותה עם דואר רשום ומספר מעקב . בשני המקרים עדכנו במייל על ההתקדמות התהליך .
    חשוב לציין - את מספר המעקב בדקתי דרך ROYAL MAIL בקישור שנתנו לי , צויינה שם גם שיטת המשלוח ותוך כמה זמן הוא אמור להגיע .
    לצערי לא עידכנו שם מתי החבילה יצאה אך ניתן לבדוק את מספר המעקב דרך דואר ישראל . החבילה הגיעה לדואר לייד הבית בדיוק שבוע מיום המשלוח (4.8) .

אריזה : החלפים הגיעו באריזותיהם (ניילון אטום או קופסה) וכולם היו בתוך עטיפת ניילון בועות (פצפצים) פלוס חשבונית . המעטפה עצמה היתה גם עם ביטנת פצפצים .

סוף דבר : אהבתי את הפשטות של האתר ומהירות ההגעה לארץ , עיניין המעקב דרך ה ROYAL MAIL שלהם ביעס קצת כשלא היה ניתן לראות מתי החבילה עזבה את אנגליה אבל מעבר לזה אני מרוצה .

בעסה #2 - קיט ניקוי ושימון של K&N שמשום מה לא ניתן לשלוח לארץ ..

תוספות : עלות ההזמנה בוצעה מתחת ל 75$ לפני משלוח בשביל לא לקבל עוד קנס עקב מיסים . מאותתים נראה שעדיף להזמין מעליבאבא (לוקחים על זוג מאותתים מחיר של מאותת אחד מ WEMOTO ).

הידעת? : WEMOTO = World's End Motorcycles , נקראו ככה עקב המיקום הראשוני שלהם שהיה באיזור הפחות "אופנתי" בצ'לסי ששאב את שמו מבית שהיה בסוף הדרך הפרטית של המלך צ'ארלס השני עד 1830 (באנגלית - King's road) .
    נערך לאחרונה על ידי zx2r; 10-08-2015 בשעה 13:21.

Senior Member הסמל האישי של R86
    God bless you
    אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.

Senior Member
    בפעם היחידה שהזמנתי מהם סלילים הם שלחו משהו אחר וכן,רשמתי דגם ולחצתי על התמונה המתאימה.
    אני קורא לזה חוסר מקצועיות ותעשה עם זה מה שאתה רוצה.
    הסלילים עדיין אצלי והם מתאימים לkle.[הזמנתי לימאהה שנת 82 סלילי טעינה משולבים עם הצתה].

ציטוט נכתב במקור על ידי r86 צפיה בהודעה
    god bless you
    thanks

ציטוט נכתב במקור על ידי הפלג הצפוני צפיה בהודעה
    בפעם היחידה שהזמנתי מהם סלילים הם שלחו משהו אחר וכן,רשמתי דגם ולחצתי על התמונה המתאימה.
    אני קורא לזה חוסר מקצועיות ותעשה עם זה מה שאתה רוצה.
    הסלילים עדיין אצלי והם מתאימים לkle.[הזמנתי לימאהה שנת 82 סלילי טעינה משולבים עם הצתה].
    מבאס .. למה לא החזרת להם ?

Banned
    כי אתה משלם על המשלוח חזרה.

ציטוט נכתב במקור על ידי אברי צפיה בהודעה
    כי אתה משלם על המשלוח חזרה.
    נכון אבל לא מזכים אותך על זה ?
    (כפי שאתה מבין , לא ייצא לי להחזיר אף פעם ..)