היה לי אותו מעל שנה.
צריכת דלק נמוכה מאוד (1:28).
נוח מאוד, יציב, מרגיש כמו אופנוע הגדולה, פתיחת מושב ותא אחורי חשמלית, מושב נוח, שטח אחסון גדול.
בכלי שלי ספציפית הלכה משאבת מים, וזה סיפור יקר. אז אם אתה קונה יד שניה תוודא שהחליפו אותה.
שלום חברים.
בזמנו היה את פולגז הישן שלאחר חפירה ברשת הבנתי שנמחק, עליו השלום. חבל, הייתה לי בו היסטוריה טובה.
אני מוגבל ברישיון ל125, ולכן כרגע אני נשאר בקטגוריה הזאת.
זכורים לי רק דברים טובים על הX-EVO למרות שרק לא מזמן ראיתי שיש 125, על ה250 שמעתי הרבה דברים טובים.
אז ככה, השאלות שלי הן:
1. האם הקטנוע אמין? מומלץ?
2.האם יש לו חלפים בארץ בזמינות סבירה? הבנתי שהייבוא של 125 הופסק ב2013.
3. מה צריכת הדלק שלו.
לא מצאתי עליו יותר מידיי מידע ברשת, מי שיוכל לכתוב מיידע אישי יעזור לי מאוד להחליט.
אני מתלבט בינו לבין הג'וי רייד למרות שמסיבות כאלה ואחרות הג'וי רייד הוא ברירת מחדל נמוכה מבחינתי, מה גם שהבנתי שהוא גניב ביותר.
היה לי אותו מעל שנה.
צריכת דלק נמוכה מאוד (1:28).
נוח מאוד, יציב, מרגיש כמו אופנוע הגדולה, פתיחת מושב ותא אחורי חשמלית, מושב נוח, שטח אחסון גדול.
בכלי שלי ספציפית הלכה משאבת מים, וזה סיפור יקר. אז אם אתה קונה יד שניה תוודא שהחליפו אותה.
תודה על תגובתך.
מה מרווחי הטיפולים? כל כמה ק"מ?
כמה עלתה משאבת המים במידה ולא הוחלפה ואצטרך להחליף.
בכללי אני עם יידע טכני גבוהה, ומתכנן לעשות טיפולים לבד, אבל שמעתי שעלויות הטיפולים גבוהות ביחס לסאן יאנג.
אוקי, תודה. רוב הכלים המוצעים למכירה (מתוך מבחר מאוד דליל) הם מ2011 פחות או יותר, מה נחשב ממוצע ק"מ סביר?
או שאחדד את השאלה, מאיזה ק"מ זה נחשב כלי שחוט
Sent from my FRD-L04 using Tapatalk
אין ק"מ קבוע,משתנה בטיפול,ביצור וביד הימנית.
בגדול חפש משהו מטופל ועד אזור ה 20,000.
יש כלי אחר בקטגוריה של 125 שהייתם ממליצים עליו? בסגנון הxevo או הגוימקס
Sent from my FRD-L04 using Tapatalk
ניו דינק הוא מדהים, ואף על פי שקצת מתיישן, עדיין עושה עבודה מעולה. שקלת את זה?
הבעיה ב 125 זה שאין יותר מידיי אופציות לקטנועי מנהלים בנפח זה. ומה שכן יש הוא יוקרתי יחסית כי הם פחות נפוצים(אנשים משדרגים ל A1 או פשוט לוקחים משהו שהוא לא בסגנון המנהלים כמו מובי).
למשל האקס איבו שדיברתם פה עליו, הגרסת 125 כמעט זהה במחיר ל 250 למרות הנפח הנמוך יותר, זאת בגלל שהיצרן כאילו "מייצר אותו במיוחד" בשביל כאלה שמוגבלים ברישיון וכך זה עולה יותר. ככה הבנתי.