תוצאות 1 עד 15 מ 49

אשכול: התקיפה הכימית של אסד בסוריה

צפייה משולבת

ציטוט נכתב במקור על ידי Ritalin צפיה בהודעה
    מה אתה יודע על אגודת מגדלי הבננות בצפון?
    איך אתה יכול להיות בטוח שלא היה להם יד בדבר?
    אני לא טוען שאגודת מגדלי הבננות אחראים. אני טוען שאנחנו לא באמת יודעים כלום על אגודת מגדלי הבננות חוץ ממה שספרו לנו בבית ספר.
    אתה סתם מקשקש.
    אתה נשמע בדיוק כמו הבעלים של שיטות הפרמידות בערבי גיבוש.
    רק שאין לך טיפת כריזמה.
    אני עדיין מחכה להסברים שלך מההודעה הקודמת.
    למה אני סתם מקשקש? הכל אפשרי, רק בגלל שאנחנו לא מסוגלים להעלות את האפשות הזו בדעתנו לא אומר שהאפשרות לא קיימת.
    תפיסת העולם שלנו לרוב מאוד מצומצמת, אנחנו תופסים את עצמנו כישראלים יהודים ציוניים וכל מי שמתנגד לדעתנו הוא או אנטישמי או שמאלני מסריח.
    ואתה צודק, אני באמת חסר כריזמה ובעל כושר התבטאות די צולע ובגלל זה אני לא איש מכירות, אבל אני לא מנסה למכור לך כלום, רק מנסה להעלות תמונה קצת יותר רחבה ממה שהישראלי המצוי שמחובר לחדשות 24\7 מכיר.

לא ציפיתי לתגובות אוהדות אבל קיבינימט לא הבנתי איך הגעת לפירמידות.

Sent from my T5 using Tapatalk

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1
    ציטוט נכתב במקור על ידי shaykram1989 צפיה בהודעה
    למה אני סתם מקשקש? הכל אפשרי, רק בגלל שאנחנו לא מסוגלים להעלות את האפשות הזו בדעתנו לא אומר שהאפשרות לא קיימת.
    תפיסת העולם שלנו לרוב מאוד מצומצמת, אנחנו תופסים את עצמנו כישראלים יהודים ציוניים וכל מי שמתנגד לדעתנו הוא או אנטישמי או שמאלני מסריח.
    ואתה צודק, אני באמת חסר כריזמה ובעל כושר התבטאות די צולע ובגלל זה אני לא איש מכירות, אבל אני לא מנסה למכור לך כלום, רק מנסה להעלות תמונה קצת יותר רחבה ממה שהישראלי המצוי שמחובר לחדשות 24\7 מכיר.

לא ציפיתי לתגובות אוהדות אבל קיבינימט לא הבנתי איך הגעת לפירמידות.
    הייתי כותב ארוכות להסביר לך איך קיבלת תגובה שכזאת, אבל לא תבין - כי אתה צר אופקים בדיוק כמו "הסטריאוטיפ המצוי" שאתה מנסה להפיל על כל שאר העולם.
    אבל ממש בקצרה אני אכתוב:
    זה משעשע\פתטי, לא יודע מה יותר, שאתה חושב שפיענחת את תמונת העולם מ"כמה וכמה שעות קריאה בגוגל (?!!!)".
    אתה לא מאמין למה שהמדיה ה"רגילה" מאכילה אותך, אבל למה שאתה מוצא בכל מיני אתרים נידחים אתה מאמין ב-100%? הנתונים של המדיה ה"רגילה" מפוברקים, אבל מישהו איפשהו מפרסם נתונים ומסמכים אמיתיים לחלוטין? ואותם אלה שמזייפים את הנתונים - לא מוצאים ומעלימים כל שריד של חומר אמיתי סותר שיש נגדם? Really? ואתה הצלחת, לבד, לשבת ולקרוא את כל החומר שהוצג לך כאמיתי, ואת העובדות שהאכילו אותך כאמיתיות, מבלי לבדוק במקורות שכן אפשר לבדוק בהם, ועפ"י זה אתה חושב שפיענחת איך העולם עובד, אתה, ה"שרלוק הולמס" של העולם המודרני שעוד לא גילו אותו?
    בדיחה.
    די בטוח שהעולם לא כזה שמוכרים פוליטיקאים ומדיה, ודי בטוח שהוא לא כמו שאתה חושב שהצלחת להבין. לא יודע מה בטוח יותר, שניהם בסביבות ה-100%. אה, בעצם אני יודע מה בטוח יותר - שלא אכפת לי בתור האזרח הקטן עם קצת חיים מחוץ לאינטרנט. אז כן, מדי פעם אני רואה דברים כמו בציטוט:
    ציטוט נכתב במקור על ידי levil צפיה בהודעה
    אל תשכח שמחאת האוהלים ב- 2011 החלה בערך מ 2 בחורות.
    ואני לא יודע אם לצחוק או לבכות שמישהו חושב שדבר כזה כמו שקרה ב-2011 אפשרי ללא ה-ר-ב-ה כסף שמישהו היה חייב "לתרום" למאמץ (ארגון וביצוע), ומגרד לי באצבעות לצחוק על זה, ואז אני משתלט על עצמי וחושב שיש לי דברים יותר מעניינים בחיים לעשות בתור האזרח הקטן שלא רואה את התמונה הגדולה ולא מעניין אותו. וזה מה שאני הולך לעשות. ובכלל, לא לשמוע\לקרוא חדשות במשך חודשים זה תענוג אמיתי, תנסה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Jack_R1 צפיה בהודעה
    ובכלל, לא לשמוע\לקרוא חדשות במשך חודשים זה תענוג אמיתי, תנסה.

נסעתי עם המשפחה לחופשה, והכרחתי את עצמי לא להכנס לאתרי חדשות כדי להתנתק קצת ולהנות ממה שאני עושה.
    איכשהו הצלחתי להתמיד בזה עד היום, החיים שלי הרבה יותר רגועים ולא חסר לי כלום.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •  
Single Sign On provided by vBSSO