עמוד 4 מתוך 4 ראשוןראשון ... 234
תוצאות 46 עד 49 מ 49

אשכול: התקיפה הכימית של אסד בסוריה

White Man's burden = שיח מיושן.
    אין פה עניין של קולניאליזם, אלא זה עניין של פטרנליזם.
    וזה לא רק נחלת האדם הלבן. אלא בכל רחבי הגלובוס: סינים ויפנים וצרפתים ודרום אפריקאים ודרום אמריקאים שמצקצקים בלשונם ומוחים ומבלבלים ת'מוח וחושבים שהם ידעים הכל על סכסוך בן אלף שנה בצד השני של העולם. למה? כי קראו איזה כתבה בעיתון ו/או ראו תוכנית של 5 דקות בטלביזיה מלווה בצילומים גרפיים - שבמקרה הרע מפוברקים ובמקרה הטוב מנותקים מהקשרם.

להזכירכם גם ישראל סובלת מהדבר הזה. כמו המבצעים הקודמים שלנו בעזה/לבנון שסבלו לכל אורכם מדעת הקהל עולמית. מחבורה של שבדים/סינים/אנגלים וואט אבר - שביד אחת מחזיקים גליל עיתון וביד השניה קפה עם קוראסון, אי שם בצד השני של העולם - ועדיין חושבים שהם יודעים יותר טוב מכולם מה קורה פה ומה צריך לקרות פה.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי קוקוריקו נגד קופיקו צפיה בהודעה
    White Man's burden = שיח מיושן.
    אין פה עניין של קולניאליזם, אלא זה עניין של פטרנליזם.
    וזה לא רק נחלת האדם הלבן. אלא בכל רחבי הגלובוס: סינים ויפנים וצרפתים ודרום אפריקאים ודרום אמריקאים שמצקצקים בלשונם ומוחים ומבלבלים ת'מוח וחושבים שהם ידעים הכל על סכסוך בן אלף שנה בצד השני של העולם. למה? כי קראו איזה כתבה בעיתון ו/או ראו תוכנית של 5 דקות בטלביזיה מלווה בצילומים גרפיים - שבמקרה הרע מפוברקים ובמקרה הטוב מנותקים מהקשרם.

להזכירכם גם ישראל סובלת מהדבר הזה. כמו המבצעים הקודמים שלנו בעזה/לבנון שסבלו לכל אורכם מדעת הקהל עולמית. מחבורה של שבדים/סינים/אנגלים וואט אבר - שביד אחת מחזיקים גליל עיתון וביד השניה קפה עם קוראסון, אי שם בצד השני של העולם - ועדיין חושבים שהם יודעים יותר טוב מכולם מה קורה פה ומה צריך לקרות פה.
    אתה טועה, גם אם אותה חבורת לוגמי קפה ואוכלי קוראסונים הייתה חוזרת משבוע ביקור בלבנון, עזה או כל מקום חרא ערבי אחר, דבר ראשון הם יגידו ישראל אשמה, זאת אנטישמיות ושום מידע עדכני ונכון ישנה את אותם אנשים.
    למרות הנ"ל יש את הקול הצף באירופה והוא בשנים האחרונות לאחר שלמד על בשרו מהוא איסלם תומך בישראל ורואה בה שותפה למאבק, מפחד שלא יקראו להם גזענים ע"י אותם לוגמי הקפה האנטישמים הם שקטים וקולם נשמע רק בכלפי.

ציטוט נכתב במקור על ידי Jack_R1 צפיה בהודעה
    ובכלל, לא לשמוע\לקרוא חדשות במשך חודשים זה תענוג אמיתי, תנסה.

נסעתי עם המשפחה לחופשה, והכרחתי את עצמי לא להכנס לאתרי חדשות כדי להתנתק קצת ולהנות ממה שאני עושה.
    איכשהו הצלחתי להתמיד בזה עד היום, החיים שלי הרבה יותר רגועים ולא חסר לי כלום.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    אז ככה מקולומביה הרחוקה.
    הם מתעניינים על מה שקורה. בסוריה.
    הכתבים ערבים כמובן
    וונצואלה ישראל ניתקה את היחסים בשל תמיכה שלהם בחיזבאללה ואירגונים נוספים סיפקו להם דרכונים ומאפשרים להם לשבת שם ולפעול ללא הפרעה.
    ישראל אולי המדינה היחידה בעולם שהקימה מערך הסברה וקוראת לשטחים שבידה כבושים.
    האו"ם מתוך כל הבעיות העולמיות מעדיף להתרכז בישראל ומתוך 30 הצבעות על נושאים שונים 27 זה על ישראל.
    מארה"ב ביקרתי לפני 3 שבועות ושוחחתי עם נער חביב מעיירה שכוחת אל שחשב שבישראל יש מדבר ואנו רוכבים על גמלים ( אני מוכן להשבע על זה) והתפלא לשמוע שיש פורום בשם פול גז וכבישים.

הדברים מפה ( חו"ל) לא נראים כמו שהם משם וכמובן שהעולם צבוע ונשלט על ידי יצרניי נשק תרופות ומדיה.
    אבל היי כעת אני מעיר את קסד

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •  
Single Sign On provided by vBSSO