תבדוק שאין איזה מבצע בדרך אצלם אין שום דבר יציב.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
למרות הסלידה ממטרו, מתלבט בין שתי האופנועים הנ"ל, בשתי המקרים מדובר על אופנוע חדש, מחפש סגנון של אדוונצ'ר, ברור לי שהסופר טנרה עם נטיה לשטח בניגוד לורסיס שנוטה לכביש, כולי תקווה שסגנון זה לא ימאס עלי מהר מאוד מכיוון שאוהב ורגיל לאופנועים שנותנים בראש.
השיקולים היחידים מבחינתי, אופנוע עם יכולות כביש ועם ירידת ערך כמה שיותר קטנה.
הורסיס די מפחיד אותי מבחינת ירידת ערך מכיוון שאני רואה בלוחות שנת 2016 ב 65000 ש"ח.
תבדוק שאין איזה מבצע בדרך אצלם אין שום דבר יציב.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
יש לי סופר טנרה כבר שבוע ו1000 קילומטר.
האופנוע הכי חזק שרכבתי עליו אבל בו זמנית לא מאיים.
אם אתה רוכב לטווח ארוך מושב אפטר מרקט חובה.
לפחות אצלי התחת מפונק מידי מכדי לחיות עם מושב קשיח
מבחינת התנהגות כביש חלום.
היה לי סופר טנרה כ-3 שנים שהוחלף בוורסיס 1000 אתו אני בשנתיים וחצי האחרונות. לא הייתי מחליף אם לא הייתי מרגיש שיפור ברכיבת המבחן.
הסופר טנרה בנוי יותר יקר (או יוקרתי): דרייב שאפט במקום שרשרת, קלץ' הידראולי במקום כבל, שקע מצית אורגינלי, אפשרות לשני גבהים של המושב וכו'. מבחינת חווית הרכיבה - אין ספק שהוורסיס עולה על הטנרה. המומנט הזמין בסל"ד נמוך הוא אדיר (יותר מהסופר טנרה), התנהגות כביש יותר טובה, מאפשר רכיבה הרבה יותר ספורטיבית מהסופר טנרה. אני לא יורד לשטח כך שאין לי השוואות על יכולות השטח. לעומת זאת, זוגתי טוענת שמושב המורכב בוורסיס הוא הכי נוח מבכל האופנועים שהיו לי, כולל הסופר טנרה.
כדי לתת לך מושג: בעלייה של כביש בית אורן, רכבתי בוורסיס בהילוך שלישי כל הדרך. לא הייתי צריך להוריד הילוך כדי להאיץ אחרי פניות אטיות ולא הייתי צריך לעלות הילוך בקטעים המהירים יותר. לא הסופר-טנרה וגם לא ה-VFR-1200 קרוסתורר של הונדה (עליו בצעתי רכיבת מבחן יום לפני) היו מסוגלים לכך.