האופנוע באחריות?
קודם כל חג שמח לכולם!
קצת על אותו מקרה:
אותו יום בבוקר הכל היה רגיל התחלתי נסיעה לאחר 5דק לא נסעתי מעל 90 לאחר כניסה לכביש מהיר עליתי ל140 (יכול להיות האופנוע עדיין היה קר)
הייתי עם מוזיקה אז לא שמעתי עם היה רעש בדרך או ברגע שזה קרה אבל פתאום הטורים ירדו לי בבום והרגיש כאילו ירד לי הילוך לבד.
אז התחלתי להאט ירדתי לשוליים הורדתי את המוזיקה פתאום אני שומע אתה הרעש הזה
אצטרף סרטון מה דעתם
נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 09-04-2017 בשעה 21:13. סיבה: הורדת גופנים מיותרים מההודעה
לא 2011
המנהלים כבר יעירו לך על כותרת לא אינפורמטיבית, והודעה שבה אתה לא טורח לציין באיזה אופנוע מדובר.
לי נשמע שהמנוע שלך דופק מה-זה לא טוב. זה גם לא מפתיע אותי, אם אתה רגיל לרכב 140 וצפונה על CBR250 מסכן.
משום שמההודעה שלך קשה להניח שיש לך ניסיון במכונאות, אמליץ לך לעלות את האופנוע על גרר ולשלוח אותו למוסך שאתה סומך עליו.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
ברוכים הבאים לפורום.
א) כפי שהעירו לך למעלה - הכותרת צריכה להיות אינפורמטיבית ולכלול דגם אופנוע ותיאור תמציתי של תקלה. תסתכל על הכותרת העדכנית, תבין איך זה אמור להיראות ותזכור שכל שרשור שהכותרת שלו לא נראית כך - עלול להינעל.
ב) אין לכתוב בגופנים שונים מהרגיל ללא צורך (ובהודעה שלך זה ללא צורך). הודעה רגילה כותבים בלי קשקושים. יהיו קשקושים - ראה א'.
ג) הדפיקות מהאופנוע לא נשמעות טוב בכלל, גם בזה אני נוטה להסכים עם קטקוב. יש סיכוי שרכבת בלי שיהיה מספיק שמן. גש למוסך, עדיף בגרירה ולא בנסיעה, ותתכונן להוצאות.
נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 09-04-2017 בשעה 21:20.
הלכתי למוסך בתל אביב קיבלתי הצעת מחיר הוא אמר צריך להחליף בוכנה וצילינדר הוא אמר לי שהבוכנה והצילינדר שלי הלכו לגמרי ושחייב להחליף ושלא נסעתי בלי שמן זה בלאי שהיה קורה מתישהו ושזה יעלה לי להחליף גם צילינדר וגם בוכנה חדש ב6000שקל כולל עבודה שווה?
שווה? תשאל את עצמך. האם אתה מוכן להשקיע סכום כזה באופנוע שלך? האם אתה רואה את עצמך נשאר איתו לזמן הקרוב? האם יש לך דרך לממן לו מחליף או רצון להחליף? סנטימטליות לכלי?
אני אישית הייתי עושה את זה, כמובן אחרי בירור בעוד מספר מוסכים על מנת לקבל הערכה טובה יותר לגבי מחיר העבודה, וזאת כי לדעתי השקעה שכזו, גם אם מדובר ב-6 אלף ש"ח, נמוכה משמעותית מקנייתו של אופנוע אחר, ואין מה לפחד ממנה, זהו בלאי טבעי שבסופו של דבר מגיע. אם מדובר ב-250 בן 6 סביר להניח שיש עליו לא מעט ק"מ (אני מניח שבאזור ה-40-50 אלף וצפונה?) וזה טבעי למנועים שכאלו בשלב שכזה, בייחוד אם אתה רוכב במהירויות שציינת.
3> Honda NC700X 2012 - Chrissy
106,200KM and counting
Not all who wander are lost
Cbr 250
הם דגם עם בוכנה אחת, בעיות בגל ארכובה (מהמפעל - היה recoil ל 2015). אבל ממש לא טבעי להם להחליף בוכנה אחרי שנתיים ראשונות (לדוגמה) - אם אתה נוסע נורמלי כמובן.
אם זה דגם של 2015 או בסביבתו אני ממליץ ללכת למוסך אחר כי יש בעיות עם הגל ארכובה.
אם לא שמת שמן, להבא תדע.
זה נשמע כאילו הבוכנה עושה ימינה שמאלה בתוך המנוע ולא רק למעלה למטה (כמו 2 פעימות קר או בדרך למות).
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
אז יש מצב גדול שהבוכנה - אם באמת היית ללא שמן.
קח אותו לעוד מוסך ותראה מה הולך.
תבדוק באינטרנט כמה עולה בוכנה.
אני יודע שהורדת מנוע עולה סביב 1200 ש"ח.
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
קראנק, בידיוק מה שהיה לי
Sent from my m3 note using Tapatalk
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
התקשרתי למוסך של הונדה מאיר בתל אביב קיבלתי הצעת מחיר של 7300
1300 שקל יותר מההצעה שיש לי כרגע אני אתקן את האופנוע יש לו 53אלף קילומטר שווה לי את הכסף אני נוסע איתו בדרך כלל רק לעבודה ולבית לא יותר מזה והוא שווה את התיקון לפי דעתי
תביא מנוע שלם מפירוק יעלה לך פחות מחצי
אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.