אם יש לך חצר מגודרת אז זה מקום טוב מאוד לשמור על אופנוע.
מחסן או חניון עוד יותר טוב.
בעצם זה אפשרי?
אצלי הבעיה העיקרית היא שאני גר בקומה גבוהה, כך שאי אפשר. אבל חשבתי על זה ואם מדובר בדירת קרקע או וילה וכדומה, תיאורתית האופנוע יכול להיכנס דרך הדלת במידה והוא לא רחב מידיי.
שקלתי לעבור דירה לקומת קרקע רק בגלל זה, עד כמה שזה נשמע מגוחך...
אם יש לך חצר מגודרת אז זה מקום טוב מאוד לשמור על אופנוע.
מחסן או חניון עוד יותר טוב.
שתדע, גם משם (וגם ומהחצר, וגם מהמחסן) יכולים לגנוב לך את הכלי. זה קורה לא מעט גם בארה"ב.
לא בטוח אם בכלל יש טעם לענות, די ברור שמשעמם לך ואתה פותח איזה 4 פוסטים ביום כנראה כדי להעביר את הזמן..
בכל מקרה, אני אישית גר בשכירות וכשאני מחפש מקום חדש, אחד השיקולים העיקריים הוא איפה אני מחנה את האופנוע. חצר מגודרת זה פלוס ענק.
Sent from my T5 using Tapatalk
נראה לי שהוא פשוט בשוק ממה שעשו לו לאופנוע, אפשר להבין אותו סה"כ
אני היחיד שחשב להעלות את האופנוע במעלית? (מספיק גדולה כדי להכיל ויש עוד 2 נוספות). אני די בטוח שזה ירתיע את השכנים, לכן לא עושה את זה..
תבדוק מגבלת משקל במעלית. תקח בחשבון את המשקל שלך ומשקל הנוזלים באופנוע והמשקל היבש כפי שמפורסם.
אפשרי ואפילו מומלץ אם אתה רואה את עצמך על אופנוע כדרך קבע.
אני קניתי דירה כשהשיקול העיקרי אחרי מיקום הוא האפשרות להכניס את הבייבי הביתה.
היום אחרי 12 שנה של חניה בבית אני יכול לומר לך שזה שידרוג שלא אוותר עליו בחיים.
להתעורר באמצע הלילה כשדבר ראשון שאתה רואה זה את הבייבי שלך מולך זה יותר טוב מאחלה גראס רפואי טוב ככל שיהיה :-) Monsalper-1.jpg
No Risk No Fun
No Sun No Tan
!I Love my italian
אפשרי בהחלט. הייתי עושה את זה כל הזמן.
אצלי היה מדובר בקצת התעסקות (קיפול מראות וכדו') ומדובר באופנוע קטן. אופנוע גדול יותר לא יכנס.
מתישהו נמאס לי מהלכלוך ומהעובדה שיש צורך להשאיר המון מקום פנוי מול הדלת כדי לתמרן את האופנוע בתוך הדירה. חזרתי לחנות בחוץ.
אני חושב שפירסמתי את זה בעבר בפורום. בהחלט משהו שלא אוותר עליו. גראז׳ או חניה בבית.
image.jpg
DUCATI Monster 1200s
אני גר שתי קומות מתחת למפלס הרחוב והמדרגות לרחוב הן ברוחב של אדם וחצי, כשלאחי היה אופנוע שטח ששקל פחות ממאה קילו הוא היה מחנה אותו בתוך הבית.
אני לא מתכוון לעשות את זה עם האופנוע שלי.
Yamaha X-City 250 -> Hyosung GT250 -> Suzuki GS500 -> Suzuki V-Strom 650 -> Suzuki Bandit 1200 --> Kawasaki Versys 650
אני מקווה שלפחות אתם נותנים לו להתקרר קודם...לא נעים אם מישהו ייגע באגזוז בבית...במיוחד עם ילדים...חחח
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
אם זה בשביל לראות את האופנוע בסלון עוד ניחא (סטייה אבל זה עיניינכם). אבל אם זה בשביל למנוע גניבה אז הצחקתם אותי.
למה שלא ימנע גניבה?
א. פריצה לבית כרוכה בסיכון גבוה משמעותית מגניבת אופנוע מהרחוב. זה כבר מרתיע חלק מהגנבים.
ב. האופנוע לא נראה לעין. הגנב צריך לדעת שהוא קיים ושהוא מוכנס הביתה.
ג. אין סיכוי להוציא את האופנוע מהבית בדממה מוחלטת, מה שאומר שהגנב לוקח סיכון שבעל האופנוע יתעורר, יזמין משטרה או יאבק איתו.
איך שלא תהפוך את זה, פריצה לבית רחוקה שנות אור מגזירת שרשרת עם תוכי וגלגול האופנוע תוך עשר שניות.