אוטומוטור כבר שנים בדיחה אחת גדולה שמשנוררת כסף ממפרסמים שעוד לא הבינו את הפרנציפ.
הסיבה היחידה ללכת לאוטומוטור זה רק אם יש כרטיסים חינם וממש ממש אין מה לעשות.
באמת,עדיף להוציא את הכסף על מסעדה.
אוטומוטור כבר שנים בדיחה אחת גדולה שמשנוררת כסף ממפרסמים שעוד לא הבינו את הפרנציפ.
הסיבה היחידה ללכת לאוטומוטור זה רק אם יש כרטיסים חינם וממש ממש אין מה לעשות.
אף פעם לא הייתי שם וזה אף פעם לא משך אותי....כנראה בגלל שכל שנה יש תגובות רעות.....
מובי זה לא קטנוע,מובי זה אל.
# מתעקש להציג דעה אחרת.
הייתי באוטומוטור הראשון והשני, אח"כ היו שלוש שנים של סדיר וטיול בחו"ל,
הייתי גם לפני כמה שנים ועוד פעם לפני שנתיים.
נכון, זאת לא התערוכה המפוארת שהייתי רוצה לראות. המחירים יקרים, אוכל_פסח_לא_מעורר, עם ישראל ב'מיטבו התרבותי' ולא מספיק מציגים...
אבל!
זה לא שיש לנו את תערוכת קלן ומילאנו כאן אצלנו בשלולית.
אחרי כל ההשמצות וכל האכזבה הציבורית (בניכוי הנטיה הישראלית להתבכיינות והמעטה בערך האחר) אני שמח שחוויתי את התערוכה כנער (עם צמא מוטורי מפותח לגילי)
וגם כבוגר.
אם כבר - צריך לעודד תערוכות מוטוריות בארץ ולא לדכא את המעט שקיים.
IMO.
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
לא מבין את הקטע, כל שנה אותו שרשור ואף אחד לא לומד לקח?
האוטומוטור היא פלטפורמה מסחרית שמטרתה רווח בלבד, מינימום
השקעה למקסם רווחים וחשיפה.
אף אחד לא עושה את זה באמת מתוך אהבת הרכב או מה שהוא מייצג
אלה מתוך רצון לפרסם או להתפרסם.
מי שרוצה לראות אהבת רכב אמתית שילך לתערוכה של מועדון החמש,
למרות שגם זה הפך בשנים האחרונות לתצוגה "למי יש יותר גדול" (ארנק)
כי לנו בלבאנט יש ז.. קטן....
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
הנטיה הישראלית דווקא מאוד אוביקטיבית.
ההיצע עלוב (סיימנו לראות את כל הביתנים בפחות משעה),ההיצג חלש ביותר.
מכוניות פרארי אפשר לראות ברחבי ת"א,היצע הדו"ג היה עלוב למדיי,אף אופנוע כביש,אולם של דיאלים ועוד כל מיני שטויות מסין או טאיוואן.
בדיוק כמו באולם תצוגה רגיל שלא עולה כלום (כנ"ל מכוניות היוקרה אגב - באולם זה חינם).
אז חוץ מלראות שתי מכוניות עושות צלחות,כמה אופנועי שטח קופצים ואת בועז קורפל מנחה בצורה מאוד שיווקית את המופע (למי שראה את הפרק חיתול מהבול בסדרה רמזור זה ממש עונה לתיאור) אין מה לראות ואם רק אפשר היה לחתוך את "חווית" קורפל זה היה נהדר.
אחרי כמה צלחות התפוצץ צמיג והנהג בהצהרה כאילו בא לשתף מניסיוני אבל באופן מאוד "אוביקטיבי" - "אם יצא וקרא לכם פנצ'ר,עשו כמוני וסעו עוד כמה מטרים עד שתיעצרו במקום בטוח,הצמיג התפוצץ כי מאחורה שמנו צמיגי זבל אבל הצמיגים הקדמיים שלנו הם צמיגי מישלן אז אם אתם רוצים צמיגים טובים שימו רק צמיגי מישלין!!"
:סמיילי מקיא ואומר תביאו חזרה את ה 109 שקלים שלי:
נערך לאחרונה על ידי Tribalmistyc2; 14-04-2017 בשעה 09:40.
...ואתה באמת הולך לכל אולמות התצוגה באופן יזום מדי שנה ? כמעין תערוכה פרטית?
- ברור שלא...
הערך של תערוכה מוטורית הוא הקיבוץ של התצוגות במקום אחד.
אולי יש פחות מציגים משנה לשנה בגלל שההיענות נמוכה והביקורת גבוהה כל שנה?
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
יחי המלך המומנט
התערוכה לא מיועדת לחובבי מוטוריקה, אלו יודעים איפה נפגשים רכבי אספנות, סטאנטרים, דריפטרים, ורכבי יוקרה.
התערוכה מיועדת להעברת זמן, ולראות דברים שהישראלי הממוצע לא ייחשף אליהם ביום יום (דריפטים בלייב, אופנועים קופצים, ורכבי יוקרה)
יבואני רכב רבים מדירים רגליהם מהתערוכה כי חוץ מזה שנגנבים מהרכבים חלקי פנים עבור הרכב המשפחתי, בכסף שהם מציגים שם, משלמים לעובדים, בחורות נאות שגברים מיוזעים יצטלמו איתם, הם שמים מודעה בעיתון\רדיו ומוכרים יותר.
אז יש מקום לתערוכה.
מי שחובב לא צריך שירכזו לו את כל זה במקום אחד דחוס.
במפגש אחד בנוקיה יש יותר עניין ויותר רכבים מיוחדים מתערוכה שלמה של הליצנות הזאת.
די נו, בחייאת.
אני מאוד מעריך אותך, טריבל, באמת.
אבל אתה מציג כאן בדיוק את הבכיינות הישראלית עליה דיברתי.
אתה מצפה לתערוכת קלן אבל 100 ש"ח זאת הוצאה מוגזמת בשבילך, אתה מודה שלא הגיוני ללכת לסיור אצל היבואנים השונים (ובטח לא להצטלם ליד המכוניות שלהם או מה שלא עושים בתערוכת רכב),
אווירה של מוטוריקה לא שווה השקעה כספית שולית בעיני חובב מוטוריקה ...
זאת בעיני אחת הבעיות הגדולות שלנו בדרך למימוש חירותינו הספורטמוטורית - גם למירוצים והאירועים המוטוריים (מופעי הראווה המועטים המגיעים לכאן פעם במליון שנה)
אם הקהל בעל העניין לא מוכן לשלם כמה עשרות שקלים עד מאה לכרטיס כניסה - איך יגדל התחום אי פעם? איך יתווספו אוהדים לתחום?
כשכרטיס להופעה עולה 700 ש"ח ושווארמה עולה 40 ש"ח, מאה ש"ח זה לא מחיר מוגזם לתערוכה בגני יהושוע. אפילו זול.
עריכה:
מסתבר שיש עוד שחושבים דומה לי - מתוך הכRובלוג:
https://kruvi.net/2017/04/06/%D7%AA%...8%D7%99%D7%AA/
נערך לאחרונה על ידי rusty james; 14-04-2017 בשעה 22:45.
יחי המלך המומנט
אוי איזה בולשיט, כאילו למי שהולך לאוטומוטור יש קשר כלשהו ל"מימוש הספורט המוטורי" בעתיד.
מקסימום מימוש של הנחה שקיבל מהעבודה ו"יאללה בוא נשרוף כמה שעות ונחזור לעמוד בפקק עם הפחית האוטומטית"
מי שמתעסק בספורט מוטורי, מתעסק בספורט מוטורי.
הוא נוסע לאשדוד, לבית שאן, לדלתון, לא לגני התערוכה.
ואגב, אם נציג של יבואן שמציג באוטומוטור משבח את התערוכה, זה לא מדד.
לילד עם העיניים הנוצצות ליד המקלארן, לנערה שפגשה סטאנטס בפעם הראשונה בחייה בין ביתן 1 לדוכן לחמניות הבוטנים...
או בקיצור, על דלתון ובית שאן יודעים אלו שכבר בעניין, מתחילים ומצטרפים חדשים לא יודעים את כל מה שאתם כבר למדתם.
כשהייתי נער ב88' התערוכה הייתה בהחלט מימוש מוטורי בשבילי.
יחי המלך המומנט
כל העניין בתערוכה הוא לראות דברים מקוריים וחדשים,מופעים,דגמים תצוגות והדגמות ואם אפשר... אז שיהיה בהיצע סביר,לא באתי לראות את רחוב שוקן מתאחד עם רחוב המסגר בכנס השיווק הגדול ולא צריך לשלם בשביל ללכת לאולמות תצוגה (נכון,פחות נהוג להצטלם שם),אולמות התצוגה ישמחו אם תגיע אליהם בחינם.
אני לא יודע מה היה ב 88 אני צעיר ממך יליד 84,במקור תל אביבי ומהזכרונות הישנים שלי אני דווקא זוכר את התערוכות שם (האחרות פעם ראשונה שאני באוטומוטור) כהרבה יותר מושקעות אז מאוד יתכן שמה שהיה פעם לא מתקרב למה שיש היום.
אז ידידי , שום רוח מוטוריקה,הכל ברוח הלדחופיקה,לדחוף ולשווק בשיטת העדר - נדחוף כמה שיותר אנשים ל"תערוכה" ונראה להם את אולמות התצוגה שלנו,בלי שום דבר חדש או מעניין - אחד לאחד כמו בסוכנות במסווה של מבצע (חבר רצה לקנות צמיגים ו"הופתע" לגלות שהיו בדיוק באותו מחיר).
ושלא תבין לא נכון, אני מאוד בעד פיתוח אבל לא יהיה פיתוח כל עוד מי ששולט בענף לא מתכוון לפתח.
שום בכיינות - כנות.
נערך לאחרונה על ידי Tribalmistyc2; 15-04-2017 בשעה 08:43.