תוצאות 1 עד 14 מ 14

אשכול: למי שעוד שוקל אם ללכת לאוטומוטור - אל

צפייה משולבת

Senior Member הסמל האישי של rusty james
    לילד עם העיניים הנוצצות ליד המקלארן, לנערה שפגשה סטאנטס בפעם הראשונה בחייה בין ביתן 1 לדוכן לחמניות הבוטנים...

או בקיצור, על דלתון ובית שאן יודעים אלו שכבר בעניין, מתחילים ומצטרפים חדשים לא יודעים את כל מה שאתם כבר למדתם.
    כשהייתי נער ב88' התערוכה הייתה בהחלט מימוש מוטורי בשבילי.
    יחי המלך המומנט
    גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו

Senior Member הסמל האישי של Tribalmistyc2
    ציטוט נכתב במקור על ידי rusty james צפיה בהודעה
    די נו, בחייאת.
    אני מאוד מעריך אותך, טריבל, באמת.
    אבל אתה מציג כאן בדיוק את הבכיינות הישראלית עליה דיברתי.
    אתה מצפה לתערוכת קלן אבל 100 ש"ח זאת הוצאה מוגזמת בשבילך, אתה מודה שלא הגיוני ללכת לסיור אצל היבואנים השונים (ובטח לא להצטלם ליד המכוניות שלהם או מה שלא עושים בתערוכת רכב),
    אווירה של מוטוריקה לא שווה השקעה כספית שולית בעיני חובב מוטוריקה ...
    זאת בעיני אחת הבעיות הגדולות שלנו בדרך למימוש חירותינו הספורטמוטורית - גם למירוצים והאירועים המוטוריים (מופעי הראווה המועטים המגיעים לכאן פעם במליון שנה)
    אם הקהל בעל העניין לא מוכן לשלם כמה עשרות שקלים עד מאה לכרטיס כניסה - איך יגדל התחום אי פעם? איך יתווספו אוהדים לתחום?
    כשכרטיס להופעה עולה 700 ש"ח ושווארמה עולה 40 ש"ח, מאה ש"ח זה לא מחיר מוגזם לתערוכה בגני יהושוע. אפילו זול.
    עריכה:מסתבר שיש עוד שחושבים דומה לי - מתוך הכRובלוג:
    https://kruvi.net/2017/04/06/%D7%AA%...8%D7%99%D7%AA/
    כל העניין בתערוכה הוא לראות דברים מקוריים וחדשים,מופעים,דגמים תצוגות והדגמות ואם אפשר... אז שיהיה בהיצע סביר,לא באתי לראות את רחוב שוקן מתאחד עם רחוב המסגר בכנס השיווק הגדול ולא צריך לשלם בשביל ללכת לאולמות תצוגה (נכון,פחות נהוג להצטלם שם),אולמות התצוגה ישמחו אם תגיע אליהם בחינם.

אני לא יודע מה היה ב 88 אני צעיר ממך יליד 84,במקור תל אביבי ומהזכרונות הישנים שלי אני דווקא זוכר את התערוכות שם (האחרות פעם ראשונה שאני באוטומוטור) כהרבה יותר מושקעות אז מאוד יתכן שמה שהיה פעם לא מתקרב למה שיש היום.

אז ידידי , שום רוח מוטוריקה,הכל ברוח הלדחופיקה,לדחוף ולשווק בשיטת העדר - נדחוף כמה שיותר אנשים ל"תערוכה" ונראה להם את אולמות התצוגה שלנו,בלי שום דבר חדש או מעניין - אחד לאחד כמו בסוכנות במסווה של מבצע (חבר רצה לקנות צמיגים ו"הופתע" לגלות שהיו בדיוק באותו מחיר).

ושלא תבין לא נכון, אני מאוד בעד פיתוח אבל לא יהיה פיתוח כל עוד מי ששולט בענף לא מתכוון לפתח.

שום בכיינות - כנות.
    נערך לאחרונה על ידי Tribalmistyc2; 15-04-2017 בשעה 08:43.