תוצאות 1 עד 5 מ 5

אשכול: טיול בארה"ב ותובנות על הארלי

צפייה משולבת

טיול בארה"ב ותובנות על הארלי

לאחר יומיים עם ה electra glaid המסקנה שהגעתי אליה שהארלי זה לה האמת אופנוע, הוא יותר משאית מאשר אופנוע, בקושי זז ומאוד מאוד כבד.
    מאוד חם לרכב עליו בגלל המפרש הענק מקדימה שחוסם את כל האויר, ברגע שהאופנוע בתנועה נראה שכמעט בלתי אפשרי להפיל אותו מכיוון שמרווח ההטיה שלו מאוד מגוכח ומיד מגיעים לשפשוף של הרגליות בכביש, כמה שקשה להפיל אותו התנועה ככה קל להפיל אותו בעמידה, מאוד קשה להחזיק אותו בעמידה.
    מצחיק שבאופנוע שאמור לגמוע מרחקים טוות הנסיעה בין תדלוקים כל כך קטן.
    כמובן שלא הכל שחור, מזג האויר ממש בהזמנה, איזור צפון קרולינה מדהים עם כבישים מדהימים לרכיבה, רוכבים יומיים באיזור ננטהלה שהוא מדהים לרכיבה, הכביש the tail of the dragon הוא בין 10 הכבישים הטובים ביותר לרכיבה והוא פשוט מדהים, 20 מייל של פיתולים בנוף מדהים וכמות עצומה של אופנועים סביבנו, כביש מדהים שאפשר לרכב בו כל היום ולא ימאס
    מחיר ההשכרה של האופנועים נראה לי סביר בהחלט, 129 דולר ליום, תשעה ימי השכרה כולל ביטוח עלה 1350$ , נראה לי סביר.
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    הגעת למסקנות על הארלי ברכיבה על האופנוע הכי "קיצוני" שלהם, פחות או יותר כמו שאני יגבש דעה על ימאהה לאחר רכיבה על הR1 שלהם.

Senior Member
    כאחד שרכב דווקא על אחד האחים ה"קטנים" במשפחה, האיירון 883, יש משהו במה שאתה אומר. האופנוע כבד מאוד ובכל פניה מרגיש כאילו הולך לחמוק לך בין הרגליים ואל הכביש, אבל המומנט בשחקים והאופנוע מאוד נוח עם שפע של סטייל.

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    קודם כל בכדי לרכוב נכון ציך נהג שמכיר את הכלי והמגבלות שלו.
    אל תצפה מנהג שנהג כל החיים שלו שיעלה על משאית יפגין אותם רמת ביצועים.

ההארלי מעולם לא תוכן להיות רכב זריז או ספורטיבי.

הכל תלוי בכישרון הרוכב:
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

לא תמיד יש לי wifi וגם לא כל כך מסתדר עם הטלפון ( אפילו התמונות ששמתי לא שלי, לא יודע איך קפצו לשם) דוקא רשמתי שנראה שכל זמן שהאופנוע בתזוזה קשה מאוד להפוך אותו, את התמונה ששמת מאוד קל להגיע לשם, כל הזמן הרגליות משתפשפות, רשמתי שקשה מאוד לעמוד איתו, למרות שאחרי כמה ימים איתו העצירה כבר קלה למרות שרוורס ועוד עם מורכבת קשה מאוד, לאופנוע יש המון מומנט ומושך כמו קטר אבל מאוד לאט, אירי רכיבה רצופה של 8 שעות, יכול להגיד שהתחת ממש לא כאב מכיוון שזה כמו רכיבה על הכוראת טלוזיה בבית אבל הגב והצוואר זה כבר סיפור אחר, תנוחת הרכיבה כל כך לא הגיונית וקשה, עדיין אבל החוויה אדירה בעיקר מכיוון שברור לי שזה לא משהו שיהיה לי בארץ.