מה קורה?
אז בדקתי את האופציה לקניית SV650 חדש (מוגבל A1)
העניין הבעייתי פה - עופר אבניר לא מוכנים להביא אופציה לנסיעת מבחן על הכלי (מוגבל A1)
השאלה היא - מה אני אמור לעשות במצב כזה?
בדקתי ביקורות, כתבות, דעות, מבחנים וכ"ו.. לכל הדעות מדובר באופנוע סביר וטוב למחיר שלו, אבל אין לי אפשרות לבדוק אותו בעצמי לפני הקניה (ועדיין, סכום של 44אלף זהו לא סכום מבוטל)
my better judgment אומר שלא קונים כלי בלי נסיעת מבחן.. אבל אני לא רואה אופציה אחרת חוץ מלרדת מהכלי הזה..
בהשוואה גם מטרו לא נותנים לבצע נסיעות מבחן על המקבילים שלו (Z650 - יש מוגבל A1 חדש, ועל הMT-07 - למרות שהMT07 הוא יקר בהרבה..)
רוב הסיכויים שאם הייתי עושה נסיעת מבחן על הכלי היום (אלא אם כן היה קורה מקרה מאוד חריג) - הייתי מזמין אותו על המקום.
מה האופציות האפשריות שיש לבעלי רישיון מוגבל A1 לעשות לפני קנייה של כלי כזה? או שבלית ברירה נותר רק לקנות "חתול בשק"?
אם כבר אז אנצל את הבמה פה לשאלה באותו הקשר..
אם למישהו מפה יש SV650 (דגש על מוגבל A1) או מכיר חבר/משפחה/מכר וכ"ו.. שזמין להיפגש באזור ת"א שאוכל לעשות "נסיעת מבחן" עליו?
אין לי בעיה להביא לבעל הכלי תשלום כלשהו על ה"נסיעת מבחן" הזאת... כמו כן אני אסדר את כל סוגיית הביטוח לזמן מוגבל של זמן הרכיבה, ואשאיר את כל הביטחונות המקובלים.. ואפילו אזמין את בעל הכלי לקפה אחרי זה..
אשמח אם תוכלו לעזור לי להשיג "נסיעת מבחן" על הכלי הזה.
תודה.