אם אין לך נכות בכף רגל שמאל ויש לך כישורים מוטוריים של ילד בן 12, תוך יום אתה מתרגל להילוכים. וכן, מותר לך.
Sent from my T5 using Tapatalk
יש לי A2 ועד היום הזה אני עם קטנועים. אני שוקל לנסות אופנוע רגיל(הילוכים). העניין הוא, שכשלמדתי נהיגה לא למדתי הילוכים בכלל - אני אפילו לא יודע מה זה קלאץ(לא צוחק).
אז, אפילו אם אצא בהנחה שמותר לי לנהוג על אופנוע הילוכים עם A2, האם לאור העובדה שאני לא יודע הילוכים, אסור לי לעלות עליו?
או שA2 לא מגביל רק לכלים אוטומטיים(קטנועים)?
ואוקיי - נצא בהנחה שנגיד שכן, שמותר לי. איך לעזאזל אלמד הילוכים בלי ללכת לבית ספר לנהיגה שוב?
תודה...
אם אין לך נכות בכף רגל שמאל ויש לך כישורים מוטוריים של ילד בן 12, תוך יום אתה מתרגל להילוכים. וכן, מותר לך.
Sent from my T5 using Tapatalk
אני למדתי לבד, לוקח זמן להתרגל מה כן. הכול דרך סרטונים באינטרנט וניסויים בשכונה.
ממה שראיתי אצל מספר חברים/ידידות שהתחילו עם A2 - לא קשה ללמוד את ההילוכים לבד וקולטים את זה דיי מהר. אני ממליץ לראות סרטונים באינטרנט כדי להבין את העקרון ולצאת למגרש חניה ולהתאמן על זה, רצוי עם חבר שיש לו נסיון עם הילוכים.
חוקית אתה יכול לנסוע אבל לא ממש מומלץ לצאת ככה לכביש
תתחיל מלעשות רונדלים במגרש חניה עם חבר או מורה שידריך אותך שיעור שניים.
חוקית מותר לך לרכוב על אופנוע ידני (הילוכים) אם לא רשום לך הגבלה לאוטומט ברשיון.
וחוקית אסור לך לרכוב על כלי רכב שאינך בקיא בהפעלתו (איך תהייה בקיא אם אתה לא יודע?)
תרשום איפה אתה גא בארץ, יתכן ורוכבים בפורום יפגשו אתך ויסייעו לך.
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
BMW F800 GSA