1 רציתי לדעת באיזה נוזל קירור הכי טוב להשתמש
2 לאחרונה התחלתי להרגיש קצת חום ברגל שמגיע מהמנוע השארתי את האופנוע דולק בערך רבע שעה עשרים דקות והוונטה לא עבדה אבל גם הנורה של החום לא נדלקה יש המלצות?
יש המלצות.
המלצה ראשונה לפורום הטכני - לקרוא את חוקי הפורום ולראות שם את הציטוט הבא:
וליישם אותו בהקדם בכל ההודעות הבאות.השתמשו בסימני פיסוק. שלוש נקודות... לא מחליפות סימני פיסוק.
המלצה שניה - לקרוא את השרשור הנעוץ "טיפולים - מה\פעם בכמה\וכו' - זה כאן" ולהבין ששאלות כמו "באיזה נוזל קירור הכי טוב להשתמש" שואלים את ספר הרכב ולא את הפורום. ספר רכב מכיל דרישה לסוג נוזל ספציפי (כנראה זה יהיה 50% "רגיל" - מבוסס אתילן גליקול), ואת הדרישה הזאת הנוזל שלך צריך למלא. הפירמה לא משנה.
המלצה שלישית - הניסוי של של וונטה לא שווה הרבה ללא מדידת חום מהרדיאטור. יש מד חום אינפרא-אדום, כזה שמודד מרחוק, תקנה ותמדוד - או גש למוסך שיש לו כזה שימדדו לך. אז תפתח ספר רכב, תראה באיזה חום צריכה להידלק הוונטה ותדע אם אתה מגיע לחום הזה ויש בעיה, או שאתה לא מגיע לחום הזה ואין בעיה.