אם אתה מעוניין ברכיבת כביש בלבד - סע לפולופונס ביוון.
אופנועים אפשר לשכור ב-motorent. לא זול, אבל הכלים מתוחזקים והשירות מעולה.
CB500X זאת הבחירה המושלמת, כל מה שגדול יותר - מיותר בכבישים האלה, בטח ובטח אם אתה לא מרכיב.
קח מפה מקורבת ל-4 ימי רכיבה:
https://www.google.co.il/maps/@37.18...OdX4yjwc?hl=en
הסברים:
1. תנחת באתונה ערב לפני. תישן ב-Athens studio, זה בלב העיר וכמה דקות ברגל מההשכרה. ניתן להגיע לשם ברכבת מהשדה (שעה בערך). יש טברנה טובה ממול כדי לחגוג בקטנה את הנחיתה עם אוכל ויין. למחרת, תדאג לצאת הכי מוקדם שאתה יכול - זה יום אינטנסיבי.
2. בוקר למחרת, קח את האופנוע (5 דק. הליכה מהאכסניה). צא מאתונה (וויז חובה!) לכיוון קורינפוס. עלה על הכביש המהיר.
3. רד במחלף של Loutraki כדי לראות את התעלה. משם, רד דרומה לאורך הים.
4. תעבור ב -Epidavros. אמפיתאטרון עתיק, שווה ביקור.
5. תגיע ללינה-Leonidio. תכנן את המסלול כך שתגיע לפני החושך - הכבישים לא קלים. תישן ב-Hotel Hatzipanayiotis, מלון ביתי קטן בסגנון עתיק, ולא יקר במיוחד (ממה שזכור לי). בערב טייל בעיירה, יש שם פיצה יוונית ממש טעימה. ויין, כמובן.
6. למחרת, סע ל-Kosmas. כביש הררי יפיפה. בדרך יש מנזר מגניב אם זה מעניין אותך.
7. משם, סע בכיוון Githeo.
8. משם - לכיוון Aeropoli, ודרומה עד ל-Kokkinogia. בדרך, תעצור ב- Vathia לצלם. ממש יפה שם.
Kokkinogia זה כפר קטן, משהו כמו 10 בתים לצד לגונה מדהימה. נמצא על cape tenarion (או cape matapan). שם נמצא המגדלור הדרומי ביותר באירופה היבשתית (2 ק"מ הליכה רגלית מהכפר).
ליד הכפר יש גם מקדש של פוסיידון (בדרך למגדלור). יש אכסניה זולה (לא לאוהבי הכוכבים למינהם) וטברנה.
9. ביום השלישי - תתחיל להתגלגל חזרה. יש את המערות התת-מימיות של דיר (נראה לי שכך זה נקרא) ליד Aeropoli. שווה ביקור.
10. מכאן - תלוי במשך הטיול. או חזרה הדרגתית לאתונה (אפשר לעצור לישון באיזור Tolo ליד הים, או בקורינפוס).
אם אתה רוצה להאריך את הטיול - סע בכיוון Kalamata לאורך החוף, הכביש שם מדהים. רק על תעצור לישון בעיר, אלא לפני או אחרי (אלא אם אתה חובב בתי מלון - ולא אכסניות ואירוח משפחתי).
לפי הזמנים - אפשר להגיע ל - Ancient Olimpia, ולישון שם. קח שם יום לראות תרבות (שוב - אם זה מעניין אותך).
משם, אפשר לחתוך חזרה לכיוון אתונה. האוטובאן זאת הדרך המהירה והיעילה, הימנעות ממנו זה הדרך היפה, הכיפית והלא אפקטיבית.
אני תמיד משתדל לבחור באופציה השניה.
מקווה שעזרתי.
אתה מוזמן לפנות עם צריך עוד שאלות או המלצות.