תל אביב אין לי אבל ממליץ לך על ״תומריידר״ פתח תקווה מוסך בשם תומר שהוא מקצוען.בעבר היה מנהל מוסך בהונדה.
קונה בימים הקרובים אופנוע CB500F(אופנוע ראשון) ומחפש בתל אביב המלצה לכמה מוסכים (שמתוכם אבחר אחד) על מנת לעשות בדיקה לפני קנייה.
כמו כן מחפש מוסך ששם אטפל בשוטף באופנוע ושיתנו לי להסתכל ולשאול על הדברים הבסיסיים שהם עושים וכך שאלמד יותר וגם אחכ אוכל לטפל בעצמי בדברים הפשוטים.
אציין שראיתי אנשים ממליצים בכללי על אישימוטו, סטפן, אחד על אחד, הסדנא לאופנועים, סטאר סייקל, דינמיקה(אדריאן) שבחולון ועוד, אך לא יודע מי מהם יותר מומלץ ומי עושה בדיקה לפני קנייה ובמיוחד בהתעסקות עם הונדה.
תודה מראש
תל אביב אין לי אבל ממליץ לך על ״תומריידר״ פתח תקווה מוסך בשם תומר שהוא מקצוען.בעבר היה מנהל מוסך בהונדה.
מובי זה לא קטנוע,מובי זה אל.
תודה, אני אשמור את זה למקרה ולא אמצא משהו בתל אביב.
דרך אגב אני רק אחדד, מחפש מוסך לעשות בדיקה לפני קנייה ומוסך(לאו דווקא אותו אחד) ששם אעשה את הטיפולים בשוטף ושהוא בעצם יהיה המוסך שאעבוד איתו אבל מחפש לא רק מוסך טוב ומקצועי להונדה ובתקווה שבאותו מוסך גם נותנים לעמוד ליד ולשאול מידי פעם שאלות או לפחות להסתכל מקרוב.
השנקל שלי , תומר ריידר מוסך מורשה של מטרו , הוא די יקרן.
בהצלחה
עוד אנשים, מה אין מוסך אחד נורמלי בתל אביב?
שקל וחצי גם ממני
מוסך לבדיקה בתל אביב, אמין ורציני - טופ גאן ברח' יגאל אלון 122
# גילוי נאות, אני מטפל שם בקביעות מאז שהוקם (הכרתי את המכונאים עוד במוסך אחר ועברתי אליהם כשפתחו ).
אני כבר חבר ממזמן אבל לא עובד שם ולא מקבל טובות הנאה, פשוט לקוח מרוצה)
מוסך לטיפולים בהונדה בת"א - ניב ברח' פרנקל 3 בפלורנטין.
# אם כבר לשלם יקר, לפחות ההכי מקצועי וותיק בארץ לכנף האדומה.
עוד לפני שהיה יבוא סדיר בכלל
http://www.d.co.il/13268590/1920/
אנ'לא בטוח שהביטוח מכסה פגיעה של לקוח על משטחי העבודה באיזה שהוא מוסך,
לרוב אפשר לשבת די קרוב ולהסתכל.
שאלות והסברים זה כבר עניין להיכרות, מצב רוח ומצב עומס העבודה.
משנה גם רמת החפירה שלך.
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
נשמע טוב, לגבי טופ גאן גם שמעתי דברים לא טובים עליהם אבל אני מניח שתמיד יהיו אנשים עם טענות וביקורות לא טובות השאלה איזה ביקורות וכמה.
דרך אגב מכירים את סטפן? מומלץ?
בטח שמכירים את סטפן!
האיש אומן ושועל קרבות וותיק
כמו גם אדם מקסים ולבבי
ופדנט יוצא דופן.
איש מקצוע מעולה.
לא מהזולים אבל בטח שבמקרים גבוליים שווה את ההפרש. הבודק הראשון והיחיד עדיין את השלדה עם מכשור לייזר.
{לא עלינו, שלא נצטרך אפפעם. טפו טפו טפו} - נזק בשלדה, הכוונה. סטפן מומלץ בחום![]()
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
סבבה אז סגרתי עם סטפן לגבי בדיקה לפני קנייה עכשיו השאלה היא:
לאחר הקנייה אני רוצה מוסך אמין וטוב שמכיר אופנועים ואת הונדה בפרט ושם לטפל בכלי, מכירים כזה בתל אביב(מלבד מה שציינו כבר)?
ואם לא אז גם בסביבה יכול להיות טוב(ראשון לציון, רמת גן, חולון, גבעתיים וכו').
תודה
אל תתקרב לטופ גאן
מובי זה לא קטנוע,מובי זה אל.
חחח, שמעתי את זה כבר מלא מעט אנשים כנראה שזה מוסך שיש לו חבר'ה שהוא אוהב ומטפל בהם טוב וחבר'ה שהוא לא אוהב ולא מטפל טוב בכל מקרה אמנע מהם.
משהו מכיר את אחד על אחד ויכול להמליץ?
ומה לגבי דינמיקה? אמנם בחולון אבל ראיתי פה כמה המלצות.
לא אפשרי לערוך אז אני מוסיף עוד שם של מוסך והאם הוא מומולץ,הסדנא לאופנועים?