כנראה שתהיה לך בעיית סחירות בעתיד אבל מעבר לכך לא תהיה שום בעיה לטפל בו.
היי יש ברשותי אקס מקס 2012 ואני מאוד מרוצה ממנו אבל קצת נמאס לי מהקטנועים ובא לי הילוכים. ממש מעוניין בהחלפה על איזה דוש חזק עם צמיגי כביש אבל החלפה ראש בראש ולכן זה לא מתאפשר בסכום הזה(אם מישהו מעוניין אז בדחיפות לשלוח הודעה חח)
הציעו לי ראש בראש על סאן יאנג וולף שנת 2012 .
הבנתי שלא מייצרים או מיבאים את הכלי הזה יותר. השאלה שלי אם שווה לקחת כלי כזה(אשמח גם לחוות דעת עליו למי שיש או היה) ואם במוסכים לא יהיו לי בעיות מבחינת תחזוק.
תודה רבה לעונים!
נערך לאחרונה על ידי Ybe; 18-04-2017 בשעה 16:15. סיבה: שגיאת כתיב
כנראה שתהיה לך בעיית סחירות בעתיד אבל מעבר לכך לא תהיה שום בעיה לטפל בו.
למה באמת יש בעיה בזה? הכלי לא אמין? לא טוב? מה הסיבה לכך?
עדיף מאוד להתרחק. אין חלפים כמעט בארץ גם באיביי וחו"ל מאוד קשה למצוא, אין שוק, אופנוע לא משהו, וכו'...
כלי בסיסי למדי. קטנוע עם הילוכים, אין שום קשר בינו לבין דו"ש.
יעשה את העבודה ברכיבה עירונית - פרברית, ואפשר לקנות אותם ממש בזול (ע"ע ראש בראש על ג'וימקס משומש).
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
מאיזה בחינה שונה?
נגיד מהz250? או מהדיוק 200?
שלם זה משהו שמורכב מהרבה חלקים. אופנוע מורכב מהרבה מכלולים.
כל החלקים בערך ברמה פחות טובה.
זה בערך כמו שתשאל מאיזה בחינה שונה פיאט אונו ממאזדה6\A6?
לפיאט אונו יש נשמה, ולמאזדה אין!
ולפות"ש - כבר אמרתי "קטנוע עם הילוכים"?
זה לא רע, זה לא שיש "זבל" ו"איכות" בקטגוריית אופנועי ה-250.
בפועל, הכל שם די מעפן. אופנועים מרגשים מתחילים מ-600 (פרט לכמה יוצאי דופן).
אתה צריך להבין, שאתה לא הראשון ששואל על אופנועי המתחילים הנפוצים, ומצפה לקבל הסברים נרחבים.
גש לארכיון באתר, ולחבר גוגל. חפש מידע על הדגמים שמעניינים אותך, בארץ ובחו"ל. תעשה שיעורי בית, ואז אולי נוכל לנהל דיון בבחירת הכלי שמתאים לדרישות שלך ספציפית.
נערך לאחרונה על ידי KKatkov; 18-04-2017 בשעה 23:11.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
הכלי שמתאים לבחור כמוני (ענק חח) זה כלים הרבה יותר כבדים.. הבעיה שאנ מוגבל ברישון כרגע וגם מבחינה כספית (חייל משוחרר טרי) רק שואל אם לא יהיו לו בעיות מיוחדות לגבי הטיפולים כי חלק אומרים שבטח שלא וחלק אומרים שבטח שכן..
יש לי רכב ככה שהאופנוע זה סתם בשביל הכיף שלי לנסיעות בשישי שבת
באותו המחיר חפש לך GS500 שמור של סוזוקי...יעשה את העבודה והחלפים הרבה יותר נפוצים למציאה. רק בהצלחה למצוא אחד במצב שמור.
וכן הוא מתאים ל-A1.
ואם אתה מחפש שבילים חפש לך קוואסאקי KLX250S, יש כמה משומשים בתקציב סביר שיעשו את העבודה.