*אני פחות טוב בהתנסחות בכתב אז אם משהו לא ברור אתם מוזמנים לשאול.

לאחר הפסקה של כשנה וחצי מעולם האופנועים הרגשתי שרכב זה פחות בשבילי כרגע גם אם רוב הנסיעות שלי הם בין ערים.
התלבטתי בין שתי אופציות שיכלו להתאים לי ולדרישה ל3 ארגזים בתקציב שלי, הראשון היה ורסיס והשני היה הCB500X כאשר בעבר היה לי כבר את הCB והוא סיפק את הסחורה.
עם הCB היה כייף לטייל, אימונים של אופנוען וסה"כ הטיפול בו היה קל (לא מומחה גדול והייתי רוצה ללמוד יותר על תחזוקה עצמית) בנוסף הארגזים שהיו לי נשארו ולא נמכרו עם האופנוע הקודם, הפזילה לכיוון הורסיס באה בגלל העוד 150 סמ"ק, הויסטרום לא משך אותי בגלל שרכבתי עליו כמה פעמים והוא הרגיש לי מגושם כבד וארוך ואני לא בחור גדול.
התחלתי לעשות סקר שוק דרך יד 2, והגעתי גם לHonda Big Boys Toys, ענה לי בחור בשם רועי ואמר לי שפספסתי בשבוע את שני הכלים והוא יעדכן אותי שיגיעו כלים עם הדרישות שלי. הסכום שלי היה קרוב לסכום של CB חדש ורועי הציע לי לשקול את האפשרות, לאחר משא מתן רכשתי אופנוע חדש עם מגן מנוע, ג'ק אמצע טיפול ראשון מוזל ללא תוספות למחיר. לאחר ביצוע ההזמנה הגעתי עם הארגזים על מנת שירכיבו לי אותם שהאופנוע יגיע.
מסתבר שהיו חסרים לי לא מעט חלקים שלא ניתן להזמין אותם כי הם מגיעים כסט עם הארגזים (כנראה אבדו לי בין מעברי הדירות או שבזמן הפירוק לא שמתי לב ונילקחו על ידי הקונה)
כמובן שבשורה כזאת ממש ביאסה אותי כי 3 ארגזים זה הוצאה לא קטנה ולעשות אילתורים/ אייביי תמיד אפשר אבל זה מבאס ולוקח זמן, ואני צריך נפח איחסון בנסיעה היום יומית שלי לעבודה. רועי אמר לי שהוא ינסה לבדוק אפשרות לארגן את החלקים הוא לא בטוח שיצליח. רועי ועידן כל יום דאגו לעדכן אותי בנוגע לקיצור זמני ההגעה של הכלי ופתרונות עבור הארגזים, לי כלקוח זה היה חשוב וממש כייף לא לרדוף אחרי המוכר במיוחד שהוא כבר קיבל את הכסף, לבסוף הצליחו להשיג את כל האישורים עבור המתאמים שהיו חסרים לי וכרגע הם אמורים להגיע לארץ (ללא תוספת מחיר).
השירות של רועי ועידן היה מעולה, יצא לרכוש מגוון כלי רכב חדשים אך חווית שירות כזאת ורצון עז לספק את הלקוח לא יצא לי לחוות בארצינו (במיוחד החלקים שבאים כסט עם הארגזים ועשו מאמץ על מנת לארגן לי את החלקים המקוריים ללא עלות).