כל האופנועים בקטגוריה הזאת נחשבים למעולים, השאלה העיקרית היא מה הכי מתאים לך.
עוד נתונים יעזרו, למשל מה הגובה שלך, עד כמה אתה מתכנן להכנס לשטח עם האופנוע, עד כמה יכולת ספורטיבית בכביש חשובה לך ובטח עוד דברים שאני לא חושב עליהם כרגע.
שלום לכולם
אני בן 45 חוזר לרכב אחרי כ 20 שנה, בימים אלה עולה כיתה לגדולים,
מחפש המלצה לאופנוע כניסה, יותר בכיוון כמו F700GS או DL650 ויסטרום
ביום יום נסיעה של 30 - 25 ק"מ , ובסופש להנות מטיול ארוך ומהנה
אשמח להמלצות.
תודה רבה
כל האופנועים בקטגוריה הזאת נחשבים למעולים, השאלה העיקרית היא מה הכי מתאים לך.
עוד נתונים יעזרו, למשל מה הגובה שלך, עד כמה אתה מתכנן להכנס לשטח עם האופנוע, עד כמה יכולת ספורטיבית בכביש חשובה לך ובטח עוד דברים שאני לא חושב עליהם כרגע.
Yamaha X-City 250 -> Hyosung GT250 -> Suzuki GS500 -> Suzuki V-Strom 650 -> Suzuki Bandit 1200 --> Kawasaki Versys 650
תקציב בסביבות 30-35K
אמרת נוחות אמרת ויסטרום...
אין לי נסיון אישי עם ה F700GS אבל ממבחני דרכים של אחיו הכמעט זהה ה F800GS המושב יותר מכוון לעבודת שטח ואמנם הוא נוח בכלליות אבל לא ברמה של הויסטרום.
חכה לאנשים עם נסיון אישי עם שני הכלים כדי שיוכלו לומר לך יותר.
Yamaha X-City 250 -> Hyosung GT250 -> Suzuki GS500 -> Suzuki V-Strom 650 -> Suzuki Bandit 1200 --> Kawasaki Versys 650
מבחן השוואתי שכולל גם את הורסיס (ואת הטייגר שלא מיובא לארץ), מבחינת טורר למרחקים ארוכים הם בחרו את הויסטרום ללא עוררין.
מבחינות אחרות יש אופנועים יותר מוצלחים:
יופי של כתבה, תודה רבה
אני עם ויסטרום 650 כחצי שנה, מטייל איתו כמעט פעם בשבוע שבועיים.
בין 100 קמ ל 500 קמ כל טיול.
חייב להגיד שהוא פרטנר מדהים לטיולים ארוכים.
נוח בטירוף ומנוע אדיר.
לא ניסיתי אחרים, זה אופנוע ראשון כך שאין לי נסיון עם סגנונות נוספים, אבל מרוצה עד השמיים
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
הרבה המליצו לי עליו, איזה שנה האופנוע ?
2015
אני אישית על אקזמפלר שנת 2007, אצלי כבר שנה.
זה האופנוע הראשון שיש לי שבכלל שקלתי לרדת לאילת רק ל 24 שעות בהרכבה, עם כל אופנוע אחר לנסוע לאילת וחזרה בהרכבה בלי כמה ימים באמצע היה נשמע לי סיוטי מדי.
הייתה חוויה מעניינת, הייתי עושה את זה שוב אם ההזדמנות הייתה צצה.