אף אחד לא יעשה עם זה כלום.
להבא אל תעצור לאנשים רנדומליים, אלא אם הזהדהו כשוטרים.
לך תדע מה עובר לאנשים בראש.
משתף אירוע של "שומר דרך מהגיהנום":
רקע: רוכב במוד מנהלתי על ה- CB1000R שלי ביום ד' האחרון בבוקר מיקנעם דרומה בכביש 70, התנועה מעט צפופה אך די זורמת. עובר אותי דוקאטי, ואנחנו בקצב דומה - הוא מהיר יותר ממני. נוצרת כרגיל הצטופפות והאטה בתנועה לקראת מחלף אליקים, מה שהביא אותי (ואת הדוקאטי לפני) לרכב בין המכוניות. אני קולט נהג עצבני במיוחד במיצובישי אאוטלנדר לבנה. אחרי שחלפתי אותו, הוא מפעיל צופר שנשמע משטרתי ומתחיל מרדף! נוסע כמו מטורף,דוחק מכוניות מהנתיב, מאיץ למהירויות קיצוניות ביותר, עובר על פני ומגיע לדוקאטי וחוסם לו את הנתיב ! תוך סימונים שיעצור. הדוקאטי מאט, מתקרב לרכב וממשיך בנסיעה, עכשיו הנהג מסמן לי לעצור. חשבתי שזה שוטר, ירדתי לשול. מסתבר שזה אזרח, בחולצה לבנה וכפה שחורה, די צעיר, שנבח לעברי שאני נהגתי בטירוף ושהוא צילם אותי, וכן שרדף אחרי כדי להצליח לצלם אותי ובמילים שלו תיאר כמה מסוכן אני נוסע ושהוא צילם אותי...
כשהבנתי מי זה ניסיתי לומר לו שהוא יצא מדעתו וסיכן את כולם, אך הוא המשיך להגיד שהוא הצליח לצלם אותי...
המספר שלו אצלי, צריך לשלול למטורף את הרשיון. מה מציעים לעשות?
אף אחד לא יעשה עם זה כלום.
להבא אל תעצור לאנשים רנדומליים, אלא אם הזהדהו כשוטרים.
לך תדע מה עובר לאנשים בראש.
תגיש תלונה במשטרה.. על המרדף וכל הסיכון חיי אדם זה לא יזיז להם כמעט. על השימוש בסירנה כן.
אכן קיים סיכוי שעל הסירנה יעשו משהו (התחזות לשוטר הינה עבירה פלילית חמורה) אם כי לא הייתי בונה על זה.
גם לי יצא לראות הערב במרכז תל אביב רכב פרטי (פורד פוקוס די ישנה) שהפעיל צופר משטרתי ואורות חירום רגילים ודהר דרך רכבים כשהוא מנופף עם היד דרך החלון.
לא יודע אם מדובר פה בצירוף מקרים או מגמה של "שומרי הדרך" שהשתן עלה להם לראש.
תגיש תלונה במשטרה. אסור לו לעבור על החוק ולסכן אף אחד.
היה לי מצב דומה עם מתנדב משטרה היפר אקטיבי, למזלי לי יש תעודה כחולה
כך שברגע שהוא עצר אותי התהפכו היוצרות והמתנדב ננזף!
בכל מקרה תלונה רשמית וגם תלונה אצל מי שמארגן את המבצע הזה.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
חברה חמושה זו חברה מנומסת.
אזרח לא היה מרשה לעצמו להתפרע ככה אם היה סיכוי שההשלכות יהיו משמעותיות
חצי מהמדינה הזאת הולכים עם נשק. לא ראיתי שזה מפריע לאנשים להשתולל בכבישים.
הרבה הרבה פחות מחצי
http://www.mako.co.il/men-magazine/f...c7d6631006.htmעל פי דו"ח רשמי של מרכז המחקר והמידע של הכנסת שיצא ביולי 2010, מתגוררים בארץ 181,050 תושבים בעלי רישיון לנשק מסוג כזה או אחר
אתה מוזמן לנסות להוציא רשיון לנשק, תראה כמה זה קל...
לעניין פותח השרשור, לא רוצה להשמע גזען אבל התופעה מוכרת גם לי בגלל שגר בסמיכות לבני ברק, מדובר על מתנבי הצלה משועממים בין אם על קטנוע או רכב פרטי שהחליטו לשים צ'קלאקה על הרכב (לא יודע כמה חוקי) ולתחרות ביניהם מי מגיע ראשון לקריאה במסגרת המלחמות שלהם מול מד"א. כנראה שמשעמם כשלא עובדים...
Tracer 900
ואני שואל את עצמי, איך לעזעזל פחית בגודל מופרז מצליחה להגיע לשני אופנועים כבדים בתנועה צפופה ואפילו לחסום אותם?
לא נמלטנו ממנו, נסענו נורמלי. זה אומר שלא הגענו ל-200 קמ"ש, אבל הוא כן.
אני הייתי מתעקש להזמין שוטר ולהגיש תלונה על התחזות לשוטר
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
ביום רביעי האחרון הייתי נוכח למרדף באיילון דרום של משטרה מול אופנוע לא זיהיתי את סוג האופנוע (אני הייתי עם רכב) אבל אחרי נסיעה שלי איטית בפקק של רבע שעה(בגלל המרדף) ראיתי את הניידת בצד יחד עם האופנוע שלם וזאת למרות ההשתוללות של האופנוען והנסיון שלו לברוח אז לשאלתך