אני היחיד שלא מבין מה רוצים מהחיים של אסד?

עזבו שנייה מה טוב לישראל ומה לא טוב לישראל. הרי שני הצדדים שלוחמים שם - הם שונאי ישראל.

אני רוצה להבין דבר אחד פשוט: למה לנו פה בישראל אין לנו במחסנים מצבור של נשק כימי? ולארה''ב אין נשק כימי? ולאנגליה אין נשק כימי?
ואם מחר יפלשו כוחות צבא זרים וחמושים לאנגליה, ויתבססו שם (כוחות צבא שקוראים להשמדת אנגליה ואם הם ינצחו הם יבצעו טבח בכל מי שהיה נגדם) - אז הצבא הבריטי לא ישתמש בנשק הכימי הזה שלהם?
ברור שכן!

מה ההגיון בלהחזיק נשק כימי, אם לא להשתמש בו?
בטח ובטח כשאתה עם הגב אל הקיר...
ומה השוני בין x הרוגים מנשק כימי, לבין x הרוגים מנשק רגיל?
ואל תספרו לי סיפורים על נפגעים אזרחים חפים מפשע. כי כל אלו האזרחים התמימים שהיו שם - הם כבר מזמן עזבו והם כבר מזמן פליטים באירופה בירדן ובטורקיה... כל הכביכול ''אזרחים'' שיש שם כיום: הם סייענים ושותפים ותומכים והם בני משפחות של המורדים.

אסד נלחם על החיים שלו. כל שאר המיעוטים בסוריה שגם הם עם אסד - גם הם נלחמים על החיים שלהם. כולנו ראינו מה קרה ליזידים.

לא מבין איך אנשים מתייחסים לזה כאל סרט של וולט דיסני. זו מלחמה. ראבאק. מלחמת אזרחים, עד המוות... הצד שבסוף יפסיד שם - כנראה יחסלו אותו עד תום.
פעם ראיתם מלחמה יפה?
לסוריה פלשו כוחות זרים חמושים. כוחות שהתבססו בשטחים שפלשו אליהם. כוחות שקוראים להשמדת סוריה כפי שהיא היתה. מה אנשים חושבים שאסד יזרוק עליהם סוכריות?
הרי אם אסד מפסיד: המורדים האלו, אומנם בלי מטוסים ובלי נשק כימי - אבל יבצעו רצח עם בעלוואים ובשאר המיעוטים בסוריה.

ומה הקטע בלחפור על הוטו של רוסיה כל היום?
במיוחד אנחנו בתור מדינה שאשכרה חיה על הוטו של ארה''ב. ממש לכרות את העץ שאנחנו בעצמנו יושבים עליו.