תחפש הונדה ואראדרו
Sent from my T5 using Tapatalk
שלום יש לי רשיון a2 ואני רוצה לקנות כלי שישמש גם לנסיעות בן עירוניות (לא מדי יום אבל ככה פעם בשבוע) קניתי בעבר קטנוע ג'וי רייד והוא לא היה כ''כ טוב בבן עירוני נסע לא יותר מ110 וגם הוא עשה הרבה בעיות שניראה לי נגרמו לו בגלל שהוא לא מיועד לבן עירוני. השאלה שלי היא אם אני יקנה אופנוע (הילוכים) יהיה אפשר גם בן עירוני או ש 125 לא מיועד כלל לבן עירוני ?
אם כן מה הייתם ממליצים
הונדה cbr או xr
ימהה xt
סוזוקי drz
או שיש לכם הצעות אחרות אני בכיוון לקנות משהוא יד שנייה באזור ה15 אלף ש''ח אני רוצה אותו רק לכמה חודשים ואז למכור אני כרגע באמצע לעשות רשיון לרכב ואני רוצה להתנייד על אופנוע מהלימודים לאיפה שאני לומד ומידי פעם לנסוע הביתה אשמח שתעזרו לי אין לי כ''כ נסיון תודה מראש
איפה לחפש ב yad2 לא מצאתי
125 לא בנוי לנסיעות בינעירוניות מהירות.
כמובן, שאם אתה בן 16, וכל מה שאתה רוצה זה לרכב - אז אפשר. לרכב, ואפילו להינות.
אם זה לא המצב - הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות זה לעלות ל-250 עד 500.
אם אתה בכל זאת נשאר עם 125...
כדי שהאופנוע שלך יאריך ימים, תשתמש בכלל "3/4 מצערת".
הגז לא עובר את ה-3/4 מהלך אלא לצורך עקיפה, ונסגר מיד אחריה.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
וראדרו של הונדה.
לא הייתי מעיז לרכוב ע ל125 בבינעירוני. אני רוכב יום יום עשרות ק"מ רק על בינעירוני וכבישים מהירים על 1400 סמ"ק, רכיבה רגועה מעט מעל קצב התנועה , ועדיין זה לא מספיק.
125 סמ"ק לא יכול לספק לך את עתודות הכוח או המהירות להן תזדקק כשחיית הטרף הקרויה הנהג הישראלי בסביבתך.
GTR1400 - הדרך המהירה לאיבוד רשיון. XV1900 - הדרך המהירה לאיבוד השמיעה והיכרות עם כירופרקט צמוד.
אני הייתי נוסע תל אביב הרצליה בעבר על 125,עדיין יש לי סיוטים מדי פעם.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
קפוץ לצומת גלילות בהשתלבות לתוך סינמה סיטי וספר לי מה דעתך.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
אני נסעתי אלפי קילומטרים על 125 בבין עירוני והכול היה בסדר.
זה לא כיף אבל זה ממש לא סיוט.. נתיב ימני כל הדרך והכול בסדר. רק בעליות זה דיכאון.
במישור וירידות אין כמעט שום בעיה חוץ מכבישים ממש מהירים כמו 6.
(VS125 רוצחאעעת עם 10.8 כ"ס)
לרכב על 125 בבין עירוני זה אפשרי הבחלט, כולל טיולים בסופש. לא צריך להגזים.
יש פה בחור ששמו אברי, נדמה לי שאתם מכירים אותו, רכב אילת חיפה על 125 יותר מפעם אחת.
כמובן שאם יש אפשרות לעלות בנפח זה עדיף אבל כל אחד עם המזוודה שלו.
Sent from my T5 using Tapatalk
קצת יותר מ11 פעמים אם הזכרון שלי לא מטעה אותי.
יש פה גם בחורה שנסעה מאילת לרמת הגולן על טייפון 50 סמ"ק כשהיא מרכיבה את אחיה, זה שזה אפשרי לא אומר שזה רעיון טוב.
אפשרי לנסוע בין עירוני עם 125, עדיף מהכלים שנושקים לקצה ההספק בקטגוריה 13 כ"ס ומעלה.
אם יש אפשרות להוציא רשיון A1 זה עדיף, 250 זה עדיין אותה עלות ביטוח וכלים בנפח הזה ייתנו הרבה ערך מוסף בבין עירוני.
Yamaha X-City 250 -> Hyosung GT250 -> Suzuki GS500 -> Suzuki V-Strom 650 -> Suzuki Bandit 1200 --> Kawasaki Versys 650